הדרך לים מעולם לא היתה עצובה כל כך...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

הדרך לים מעולם לא היתה עצובה כל כך...

שליחה על ידי RedRock »

יואב מלניק, אוהד אדוק של הקבוצה, מגלה בבלוג החדש שלו כמה קשה להיות אוהד הפועל ב"ש, למה נסטה ואיברהימוביץ הם בכל זאת לא חלק מהקבוצה ואפילו זורק איזה עצה לאלונה היקרה שלנו (בתקווה שתאמץ אותה)...

תנו כבוד ותבלו!!

https://hbscrazyred.blogspot.com/2010/0 ... l?spref=fb" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

Re: הדרך לים מעולם לא היתה עצובה כל כך...

שליחה על ידי מוטי »

כמה דברים:
א. אין שום עמימות-היא כבר הודיעה שהיא לא פה.
ב. אם אלונה לא כאן אז החוזה שלו לא תקף, ואם לא יבוא לפה מישהו מיוחד ונהיה עם בעל האולמות הוא מן הסתם יהיה המחליף של וורמוט
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

Re: הדרך לים מעולם לא היתה עצובה כל כך...

שליחה על ידי אדומה דרומית »

צודק.
חבל לחזור על טעויות. גם אני מקווה שבמועדון ילמדו מהשנה, יפיקו לקחים ויישמו אותם בעונה החדשה.

חבל להביא שוב "מאמן" ולתת לו תקציב עתק אותו יכלה וישאיר רק חורבות. עדיף סגל צנוע (וזול) ומאמן עם קבלות. דוגמת עטר ונתניה של השנה.

לגבי מליקסון, זה פשוט עצוב.
לצערי בכל קבוצה אחרת הוא כבר מזמן היה לובש את מדי הנבחרת ונכלל כחלק בלתי נפרד מהסגל שלה, אילולא שיחק בקבוצה... מהמרכז. ולא חייב אחת גדולה, פשוט ממרכז הארץ.
נראה לי שגם אם בניון היה נשאר בב"ש ולא עובר לחיפה לא היה מזומן לנבחרת. פשוט ביזיון.

כשכל הארץ דיברה על וורמוט, מליקסון היה בדיוק עם אותם נתוני סטטיסטיקות כמוהו, ועוד בב"ש. אם היה לו בסגל את שכטר במקום בדש\קדוסי\פדידה, ושחקנים כמו דה סילבה וללה, ו"הגנה" שאפשר לקרוא לו הגנה אני בטוחה שהיה עוקף את וורמוט ומשאיר עליו אבק. מליקסון סוחב את ב"ש על הגב, וורמוט עושה חיים בתל אביב. אבל מה? הוא בתל אביב, אז ברור שהוא יזכה לאור זרקורים.

מוטי, כן יש עמימות, כי מאז אותו יום לא אמרה כלום על עזיבה ויש מסך עשן ענקי במועדון, שגם העובדים שלה לא יודעים מה יהיה עוד חודשיים.
לגבי ב', שלא נדע מצרות.... לצערי אתה צודק
אני מעדיפה לשרוף את המועדון עד אפר ולבנותו מחדש מאשר לחזור להוא מהאולמות.
להוריד את הקבוצה 2 ליגות, ולבנות מחדש כמו בכדורסל.

שלח תגובה