אבו-רקייק נזכר בקיץ ,1994 כשחיים רביבו, אז אחרי עונה בהפועל ת"א, ניהל במקביל מו"מ עם מכבי חיפה והפועל ב"ש. רן פסח, אז היו"ר, כבר ישב איתו ואבו-רקייק בן ה23- השחיז את העט: "מי שקיבל את ההחלטה היה ויקו חדד. בדיוק לפני המשחק נגד יבנה בגביע הביאו פיני אחד בשם מיקה אלטונן. ויקו אמר שהוא בשלוש דרגות מעל רביבו. הפסדנו ואני חטפתי את החלסטרה, כי מעבר להיותי עיתונאי, אהדתי את הקבוצה.
"בשיא העצבים הוצאתי את העורך הגרפי מהבית, צילמנו חצי כרוב ושמתי את הראשים של ויקו ופסח בפנים וכתבתי מעל: 'ראש כרוב.' גם כן אלטונן, בא לפה ובישל גול אחד. באימון."
עוד מהכתבה עליו
https://www.nrg.co.il/online/3/ART2/096 ... r_maavaron" onclick="window.open(this.href);return false;
למה לא חושבים על איברהים אבו רקייק? מאמן נשמה עם טביעת עין
למה לא חושבים על איברהים אבו רקייק? מאמן נשמה עם טביעת עין
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
Re: למה לא חושבים על איברהים אבו רקייק? מאמן נשמה עם טביעת עין
עושה את המסלול הנכון, והוא עצמו אמר שהוא עוד לא מוכן לקבוצה בליגת העל ויש לו עוד הרבה מה להתנסות... מפרגן ומקווה שבעתיד.
יש הבדל עצום בין להיות כתב ולתת עצות כשהאחריות לכשלון לא נופלת על כתפייך לבין לעמוד בראש המערכת המקצועית ולהתמודד עם כל הלחצים הכרוכים בזה.
הפועל אני כבר משתגע
הפועל באר שבע איננה מכון מכון וויצמן.ניסויים לא אצלנו.
[align=center]
GIFSoup[/align]

אני מציע את אבו רקייק כמנג'ר, משה ניר כמאמן תחתיו ושגיא כהן כסקאוט ראשי.
אה, ואם אפשר אז לאימון מחלקת הנוער הייתי מעדיף את זיו אברג'יל או יגאל ברמן.
לגבי השניים הראשונים שציינת - למיטב ידיעתי שניהם עברו קורס מאמנים ומחזיקים בתעודת "פרו" וכרגע משתפשפים אחד בקבוצת נערים והשני בקבוצת בוגרים.messiah כתב:אני מציע את אבו רקייק כמנג'ר, משה ניר כמאמן תחתיו ושגיא כהן כסקאוט ראשי.
ככה שאולי בעתיד ניראה גם עוד מקומיים לא רק בהרכב אלא גם על הקווים...
הפועל אני כבר משתגע
ברור לך שהייתי ציני לגמרי בנוגע לכל שלושת השמות נכון?8red כתב: לגבי השניים הראשונים שציינת - למיטב ידיעתי שניהם עברו קורס מאמנים ומחזיקים בתעודת "פרו" וכרגע משתפשפים אחד בקבוצת נערים והשני בקבוצת בוגרים.
ככה שאולי בעתיד ניראה גם עוד מקומיים לא רק בהרכב אלא גם על הקווים...

תשמע רק ציינתי עובדות.
ולגבי השם הראשון (אבו רקייק) - לאור האירועים האלימים האלה: https://hbs.co.il/community/f6/15607/" onclick="window.open(this.href);return false; שלהם היה שותף - חושב שהוא לא ראוי בכלל להתקרב למועדון.
ולגבי השם הראשון (אבו רקייק) - לאור האירועים האלימים האלה: https://hbs.co.il/community/f6/15607/" onclick="window.open(this.href);return false; שלהם היה שותף - חושב שהוא לא ראוי בכלל להתקרב למועדון.
הפועל אני כבר משתגע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בן אדם שלא ראוי שיתקרב למערכת ואנחנו כאוהדים גם נדאג לכך שהוא לא ידרוך כאן בעתיד.
נפעל בעל האמצעים שעומדים לרשותנו כאוהדים כדי למנוע את זה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משה אוחיון כתב:בן אדם שלא ראוי שיתקרב למערכת ואנחנו כאוהדים גם נדאג לכך שהוא לא ידרוך כאן בעתיד.
בהחלט.
ומה שניר הביא בלינק ההוא זה רק על קצה המזלג.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר