קאלה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: קאלה
צריך לבדוק בשיאי גינס אם היה אי פעם חילוף שעלה 200 אלף ש"ח.
מי שחשב על הרעיון המטומטם להוציא את קאלה ולהכניס שוער אחר מטומטם כמו הרעיון ואני חושב שההפרש של הכסף ממקום 8 צריך לרדת לו מהשכר.
אם קאלה היה מסיים את המשחק לא היינו מפסידים את המשחק- חבל שככה זה נגמר.
להשאיר אותו לעונה הבאה ולא לשמוע לעצת המקורבים והבנים של...
מי שחשב על הרעיון המטומטם להוציא את קאלה ולהכניס שוער אחר מטומטם כמו הרעיון ואני חושב שההפרש של הכסף ממקום 8 צריך לרדת לו מהשכר.
אם קאלה היה מסיים את המשחק לא היינו מפסידים את המשחק- חבל שככה זה נגמר.
להשאיר אותו לעונה הבאה ולא לשמוע לעצת המקורבים והבנים של...
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
נקווה שהמשחק הזה יביא את אלונה להחתים את קאלה לעוד עונה,דוידי עוד לא בשל וחבל לחפש עכשיו שוערים שיש לך גם שוער שמחובר לקבוצה ובנוסף לזה הוא מצויין.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
קאלה לך הבייתה .. השמחה לאיד אחרי המשחק בושה וחרפה לך מכאן קאלה תתבייש.
- אורי אדום בנשמה
הסניגור האדום כתב:קאלה לך הבייתה .. השמחה לאיד אחרי המשחק בושה וחרפה לך מכאן קאלה תתבייש.
שפוך שפוך, נו..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מישל, שמחה לאיד או לא - כל זה לא על הגב שלנו האוהדים.
דוידי חייב לצאת להתבשל בקבוצה מליגה נמוכה יותר כדי שבאמת נדע אם אי פעם יהיה טוב מספיק לקבל את אפודת השוער הראשון.
בינתיים - להחתים שוער זר או ישראלי מנוסה.
דוידי חייב לצאת להתבשל בקבוצה מליגה נמוכה יותר כדי שבאמת נדע אם אי פעם יהיה טוב מספיק לקבל את אפודת השוער הראשון.
בינתיים - להחתים שוער זר או ישראלי מנוסה.
הפועל אני כבר משתגע
זה שדוידי לא צריך להיות שוער זה לא אומר שקאלה צריך להישאר אפשר להביא שוער טוב להרבה שנים אחד שכבר צבר ניסיון ויכול להיות שוער של קבוצה שמכוונת לצמרת.
בכל מקרה יהייה פה מאמן בקרוב והוא יחליט.
בכל מקרה יהייה פה מאמן בקרוב והוא יחליט.
- הסניגור האדום
קאלה התגלה בשיא הכיעור, לאחר המשחק בעת שהוא ממתין לאחד הערוצים להתראיין פניתי אליו על מנת שהוא יעודד את דור, הבחור פשוט פתח פה בלשון המעטה על דור עם חיוך מאוזן לאוזן מאושר עד לגג, חשבתי לרגע שהבחור מתלוצץ טעיתי בגדול אמר וחזר על שדור לא יהיה שוער. הבנתי מהר מאוד שהבחור דואג לחוזה שלו לעונה הבא וככל שהוא ילכלך על דור ככה החוזה שלו בטוח,בקשתי מקאלה שיחזק את דור הבחור פשוט גיחך ואמר " אני לא אבא שלו ולא אמא שלו שילמד לבד" סוף ציטוט.
פשוט לא אנושי זה מה שיש לי להגיד.
פשוט לא אנושי זה מה שיש לי להגיד.
הוא באמת לא אבא ואמא שלו.יותר מגעיל שמנסים לקדם שוער בינוני להיות שוער ראשון.מישל בעמדת השוער אסור לעשות טעויות.בפעם האחרונה שהיה על המשבצת הזאת טעות ירדנו ליגה.קאלה חייב להישאר!!!
- הסניגור האדום
אל תקח את זה באופן אישי אבל היום הראו רוב אוהדי הקבוצה את התבטלותם בפניי הלא באר שבעי,אדומתוק כתב:הוא באמת לא אבא ואמא שלו.יותר מגעיל שמנסים לקדם שוער בינוני להיות שוער ראשון.מישל בעמדת השוער אסור לעשות טעויות.בפעם האחרונה שהיה על המשבצת הזאת טעות ירדנו ליגה.קאלה חייב להישאר!!!
50 חמשים חמישים 50 50 50 50
50 50 50 50 50 50 50 50 50
חמישים גולים
ב250 אלף דולר ואתם מדברים על שוער בנוני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחה גרוע
קאלה גם לא חף מטעויות השנה, וכמות הנקודות שהפסדנו בגללו לא פחותה מהכמות שהוא הביא לנו.
קאלה צריך ללכת הביתה.
דור לצערי כמו שחשבו כולם פשוט לא מתאים.
ש שוערים צעירים ומוכשרים בליגה שנייה שצריך לחשוב עליהם כאופציה.
איתמר ניצן או בוריס קליינמן.
קאלה צריך ללכת הביתה.
דור לצערי כמו שחשבו כולם פשוט לא מתאים.
ש שוערים צעירים ומוכשרים בליגה שנייה שצריך לחשוב עליהם כאופציה.
איתמר ניצן או בוריס קליינמן.
רק אהבה תנצח...
דבר ראשון קאלה מרויח 150,000 דולר לעונה , הסכום שנקבת (250) אינו תואם את המציאות , אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך.הסניגור האדום כתב: אל תקח את זה באופן אישי אבל היום הראו רוב אוהדי הקבוצה את התבטלותם בפניי הלא באר שבעי,
חמישים גולים
תמשיך ביחד עם שאר הילדים באתר לדחוף את שחקני הבית בכל מחיר , הרי לא סבלנו מספיק בליגה השנייה אז מה רע שנסבול עוד קצת???
בלי כל קשר קאלה לא אשם שלא היה לו הגנה נורמלית העונה , אפילו ויקו מודה שלקבוצה אין מגן ימני ראוי ובלם ברמה גבוהה.
קאלה לבד הביא העונה 15 נקודות לקבוצה!! די אם נזכיר את המשחק נגד אשדוד בסיבוב הראשון שהוא עצר פנדל בדקה ה-90 , את המשחק נגד בני יהודה בבית , את הגול בדקה ה-90 נגד עכו , אני בטוח שיש עוד מספר דוגמאות שכרגע אני לא זוכר.
אז סבבה שרוצים שחקני בית , סבבה לגמרי שיהיה עם מי להזדהות , אבל לא בכל מחיר!! אם שחקני הבית ברמה הזאת אני מעדיף 8-9 "שכירי חרב" בהרכב הראשון העיקר לא לחזור לליגה השנייה לאיצטדיונים של רמת השרון או עכו , 4 שנים לי אישית הספיקו בהחלט.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הסניגור האדום כתב: אל תקח את זה באופן אישי אבל היום הראו רוב אוהדי הקבוצה את התבטלותם בפניי הלא באר שבעי,
חמישים גולים
אין לך מושג.