"אני לא מתיפייף"
"אני לא מתיפייף"
עזורי.
https://www.nrg.co.il/online/3/ART2/103/686.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.nrg.co.il/online/3/ART2/103/686.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- fc beer sheva
Re: "אני לא מתיפייף"
מה עם גאלרסה , מורירה , אדמו , הזר הזה מארהב שהיא לנוער ( לא ביסו ולא אדלי) גם פרגל לא היה כזה להיט
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
וואי וואי, כמה שאני מתעב את האיש...
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 07 מאי 2010, 08:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ומה עם מחנה האימונים המשובח שבו שיחקה הקבוצה רק משחק הכנה אחד מול קבוצת חובבים שכל אחד עם קרס יותר גדולה מהשני.fc beer sheva כתב:מה עם גאלרסה , מורירה , אדמו , הזר הזה מארהב שהיא לנוער ( לא ביסו ולא אדלי) גם פרגל לא היה כזה להיט
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
בס"דניב כתב:
ומה עם מחנה האימונים המשובח שבו שיחקה הקבוצה רק משחק הכנה אחד מול קבוצת חובבים שכל אחד עם קרס יותר גדולה מהשני.
וגם מולם חטפנו 2-3 גולים (לא זוכר במדוייק).
א. בושה וחרפה שמקומון ששלנו עושה את הנזק הזה לקבוצה ופותח את ההמצאה הזו של "התקיפו אותי" שוב .
ב. מקווה מאוד מאוד מאוד מאוד שהנוכל הזה יחתום בבית"ר ירושלים , אחרי שהוא יהרוס אותם ולא יתפטר שם ההמצאה שלו הורדה מהכביש תיהיה כפולה.
ב. מקווה מאוד מאוד מאוד מאוד שהנוכל הזה יחתום בבית"ר ירושלים , אחרי שהוא יהרוס אותם ולא יתפטר שם ההמצאה שלו הורדה מהכביש תיהיה כפולה.
הוא כזה א-פ-ס!
ברוך שפטרנו מהעונש הזה.
אחרי שהוא יעשה להם מה שעשה פה ההתלבטות הבאה שלו תהיה לגבי אשפוז בעין כרם או בשערי צדק....שם זה כבר לא תהיה המצאה או ספין תקשורתי...הראל כתב: ב. מקווה מאוד מאוד מאוד מאוד שהנוכל הזה יחתום בבית"ר ירושלים , אחרי שהוא יהרוס אותם ולא יתפטר שם ההמצאה שלו הורדה מהכביש תיהיה כפולה.
הפועל אני כבר משתגע
חבריה אני מבקש מימכם בכל לשון של בקשה - תמחקו את הדיון הזה לכל הרוחות והשדים
לא רוצה לשמוע יותר שום דבר בנושא של החייזר הזה יותר בחיים !!!
mair369 כתב:חבריה אני מבקש מימכם בכל לשון של בקשה - תמחקו את הדיון הזה לכל הרוחות והשדים
נושא לגיטימי לחלוטין. לא בא לך להגיב - אל תגיב!