בס"ד
ידיעות הנגב:
אין ספק שדודי לא ירצה לזכור את המשחק האחרון,אבל העליהום עליו לאחר שריקת הסיום נראה מוגזם משהו.
אביו של דור,אפרים שעבר דבר או שניים בכדורגל ומלווה את בנו שנים רבות,יודע שצריך לקחת דברים בפרופורציה:"מכל מה שקרה במשחק אני דווקא לוקח את העובדה ששחקנים שנמצאים עם דור באימונים ממשיכים לפרגן ולהאמין.
מאור מליקסון הביא את דור הביתה אחרי המשחק,עודד אותו ואמר לו שעתידו לפניו.
דור לא נכנס טוב למשחק,בשער הראשון הוא היסס מעט וזה גרם למה שבא אחר כך.אי אפשר להתעלם מהעובדה שההגנה לא בדיוק הסתדרה עם ההתקפה המהירה של פ"ת.דיברתי עם דור ארוכות אחרי המשחק והסברתי לו שכדורגל זה ריצה למרחקים ארוכים,ורק מי שחזק ויכול להתמודד מנטלית יכול לשרוד ולהצליח"
מאמן השוערים אסי רחמים הופתע לקרוא לאחר המשחק מפר טוקבקים בהם נטען כי הוא מפרגן לדוידי המעיר בשל יחסי הקרבה עם אחיו של השחקן:"אני בז לאנשים שניצלו את המשחק הפחות טוב של דור כדי לומר שאני תומך בו רק בגלל החברות עם אביו.מי שמכיר אותי יודע שאני מפריד בין הדברים.אני מקצוען ולא חלטוריסט אם לא הייתי סבור שדור ראוי,לא הייתי דוחף אותו.אני חושב שבלי סיכון כלשהוא לא נגיע לכלום.
אני לא מאלה שטומנים את הראש בחול,חשבתי ואני עדיין חושב שדור צריך לקבל לפחות עשרה משחקים ברצף.מבחינתי ואני אומר את זה בשיא היושר,דור דוידי כיום מוכן יותר למשחקים בליגה בראשונה מאשר אססי רחמים בתקופה שעליתי לבוגרים.אז המועדון היה מאחוריי וכך לדעתי צריך להיות גם עם דור"
כאן גם המקום לציין שהצוות המקצועי הציע לאלונה ברקת לבנות את המודל הבא בשער:דוידי יהיה השוער הראשון ואילו השוער השני יהיה שוער ליגה ותיק דוגמת קובי שאלו או אבי איבגי.אחד שיודע שהוא בא לשבת על הספסל במועדון מסודר בליגת העל,אך במידת הצורך יכול לקום ולהוות אלטרנטיבה טובה.
אורי מכלוף,שסיכם במועדון לחמש שנים,צפוי על פי המודל להיות בשלב הראשון השוער השלישי של הקבוצה.
מחיר הניסיון
Re: מחיר הניסיון
אני לא בטוח כמה המודל המוצע לגבי עמדת השוער הוא כל-כך גרוע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- dardasmiley
המודל המוצע הוא האידיאלי והוא מעולה עבורנו, גם נקים את דור כשוער העתיד וגם נבטח את עצמנו.
בס"ד
מישהוא באמת רוצה את המודל הזה?
אני ממש לא רוצה לראות את דוידי/שאלו/איבגי עומדים בשער של הפועל ב"ש בשנה הבאה.
ההימור על דור הוא גדול ומסוכן מדי,בכל ההזדמנויות שדור קיבל הוא איכזב ולא זכור לי משחק אחד טוב שלו.
אז נכון אפשר להרוויח שוער בית צעיר להרבה שנים אך אם החששות של כולנו יתממשו ואכן דור לא יעמוד בלחץ ויקרוס אז אלונה תוכל להשקיע 25 מיליון יורו בקבוצה ועדיין נגיע מקסימום לפליאוף אמצעי.
הסיכון גדול מדי,לא הייתי מהמר עד דור לשנים הבאות.
מישהוא באמת רוצה את המודל הזה?
אני ממש לא רוצה לראות את דוידי/שאלו/איבגי עומדים בשער של הפועל ב"ש בשנה הבאה.
ההימור על דור הוא גדול ומסוכן מדי,בכל ההזדמנויות שדור קיבל הוא איכזב ולא זכור לי משחק אחד טוב שלו.
אז נכון אפשר להרוויח שוער בית צעיר להרבה שנים אך אם החששות של כולנו יתממשו ואכן דור לא יעמוד בלחץ ויקרוס אז אלונה תוכל להשקיע 25 מיליון יורו בקבוצה ועדיין נגיע מקסימום לפליאוף אמצעי.
הסיכון גדול מדי,לא הייתי מהמר עד דור לשנים הבאות.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
קאלה. ויפה שעת אחת קודם כמאמר ההוא...
רוצים לקדם את דור? שיתנו לו לשחק שנה-שנתיים באחת משתי הליגות הבכירות. שיוכיח שהוא ראוי שם.
פעם אחת כבר ירדנו ליגה כששיחקו עם אסי משחקים. לא צריך לחזור על טעויות עבר.
רוצים לקדם את דור? שיתנו לו לשחק שנה-שנתיים באחת משתי הליגות הבכירות. שיוכיח שהוא ראוי שם.
שוער צעיר עם ניסיון גם באירופה מחפש קבוצה בישראל..
https://www.one.co.il/Article/157805.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/157805.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מסכים עם אליק. גם אם לא נרד נוכל לאבד המון נקודות.אליק כתב:קאלה. ויפה שעת אחת קודם כמאמר ההוא...
דור חייב ללכת להשאלה בקבוצה בליגה לאומית שתיתן לו לשחק, להשתשפף ולהתפתח כשחקן. עדיין מוקדם לו מידי להיות השוער הראשון של הפועל באר שבע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שוער טוב מאוד.קוקי כתב:שוער צעיר עם ניסיון גם באירופה מחפש קבוצה בישראל..
נראה לי עדיף על קאלה- צעיר ומבטיח.
הבעיה היא שאם יחתימו אותו אז יחתימו אותו לכמה שנים ואז תעלה השאלה- מה נעשה ומה הסטטוס של דור דווידי הסורוקאי?
בגלל מה שיגידו לפי דעתי לא יפנו אליו
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
מסכים עם משה ואליקמשה אוחיון כתב: מסכים עם אליק. גם אם לא נרד נוכל לאבד המון נקודות.
דור חייב ללכת להשאלה בקבוצה בליגה לאומית שתיתן לו לשחק, להשתשפף ולהתפתח כשחקן. עדיין מוקדם לו מידי להיות השוער הראשון של הפועל באר שבע.
דור חייב ללכת לקבוצה שתיתן לו במה כי אין לנו באמת מושג מה הוא שווה ולא שווה לקחת סיכון שוער זה לא עוד שחקן