יוסי אופיר-שוחרר מהפועל ב"ש .
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
יוסי אופיר-שוחרר מהפועל ב"ש .
https://www.one.co.il/Article/157989.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
Re: יוסי אופיר-שוחרר מהפועל ב"ש .
מהלך חכם,תודה ובהצלחה ליוסי אופיר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
פדידה שוחרר, בדש שוחרר, יוסי אופיר שוחרר, עכשיו מי יהיה הנהג של רביבו חזרה לאשדוד?
ועכשיו ברצינות, לאט לאט מנקים את האוורות, צעד מצוין.
ועכשיו ברצינות, לאט לאט מנקים את האוורות, צעד מצוין.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 10 מאי 2010, 13:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שלום ולא להתראות ל"נהג בוס" - עכשיו הגיע הזמן לשחרר גם את ה"בוס" עצמו...
נערך לאחרונה על ידי 8red ב 10 מאי 2010, 13:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל אני כבר משתגע
אחלה.
דוד רביבו - אתה הבא בתור...
דוד רביבו - אתה הבא בתור...

בס"ד
מצויין.
לא נצטרך לראות יותר את המסננת ששמה יוסי אופיר,קישור אחורי חלש כמו שהיה השנה לא זכור לי הרבה זמן והיה אחד הגורמים למספר השערים הרב שספגנו.גם את שן צריך לשלוח הביתה.
הייתי מציע לאלונה לפתוח את החוזה של מליקסון ולהחתים אותו עד סוף הקריירה,מכאן זה רק לאירופה.
מצויין.
לא נצטרך לראות יותר את המסננת ששמה יוסי אופיר,קישור אחורי חלש כמו שהיה השנה לא זכור לי הרבה זמן והיה אחד הגורמים למספר השערים הרב שספגנו.גם את שן צריך לשלוח הביתה.
הייתי מציע לאלונה לפתוח את החוזה של מליקסון ולהחתים אותו עד סוף הקריירה,מכאן זה רק לאירופה.
לא מסכים עם הקביעה לגבי אייל שן. אמנם שחקן לא מבריק מבחינה התקפית אבל שורף שטחים ומכסה חורים, ואל תשכחו שהיו לא מעט כאלו עם רביבו הרוש ואופיר, וגם מלקיסון לא ידוע בחיבתו למשחק ההגנה.yossi כתב:בס"ד
מצויין.
בקשר להחתמה של מליקסון קשה לי להאמין שישחררו אותו. אם מבצעים לו שידרוכ בחוזה זה לדעתי חייב לבוא בתנאי שהוא מאריך את החוזה.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

שלום ולא להתראות!
נגמרה ההשאלה. עכשיו תלוי כמה ג'קי ירצה עליו.עומר גומס כתב:ברק בדש שוחרר?
מה נאמר? לא מהמבריקים שהיו כאן.
שיהיה לו בהצלחה.
שיהיה לו בהצלחה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
בן אדם נחמד אבל שחקן כדורגל די חלש, לא מתאים לשאיפות של הפועל באר-שבע.
שיהיה לו בהצלחה בהמשך!
שיהיה לו בהצלחה בהמשך!
אוהדים יקרים אני לא מבין מה אתה רוצים ומה עשה לכם רע יוסי אופיר הוא הביא 4 שעריםכמו קדוסי חלוץ הוא התחבר לקבוצה ולאוהדים הנה ועכשיו שאמרו לא שהוא לא בתוכניות לעונה הבאה הוא קיבל ורק אמר דברים טובים על המועדון אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
בגלל שהוא שחקן שלא הוכיח את עצמו השנה, בתור קשר אחורי כל שאר השחקנים יותר טובים ממנו, כל העונה אני אומר את זה שאין לו את היכולות להוביל את האמצע של הקבוצה.noam1976 כתב:אוהדים יקרים אני לא מבין מה אתה רוצים ומה עשה לכם רע יוסי אופיר הוא הביא 4 שעריםכמו קדוסי חלוץ הוא התחבר לקבוצה ולאוהדים הנה ועכשיו שאמרו לא שהוא לא בתוכניות לעונה הבאה הוא קיבל ורק אמר דברים טובים על המועדון אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו