ביום שבת האחרון לא הרגשתי טוב ולכן לא באתי למשחק, אבל החלטתי לשמוע את המשחק ברעדיו דרום, ומה אני שומע (חוץ מאת מיסטר ממן יורד על באר שבע) את הרוב המוחלט של הקהל שלנו שורק שריקות בוז, ועל מה על זה שהקבוצה מנסה להגן על התוצאה שהיא השיגה בצדק, ועל מה עוד, על זה ששחקן מבוגר בן 35 שגם ככה מקבל פה כסף (והרבה יותר משחקן נוער...) לא נכנס בסוף המשחק, ובמקום לתת עידוד לשחקנים הצעירים של הקבוצה אותו רוב מוחלט החליט שהמאמן אשם מאמן שפותח עם הרכב שרובו שחקני נוער במשחק רבע גמר גביע הטוטו ועם שני שחקני נוער בני 20 שבקושי קיבלו את ההזדמנות שלהם לפני שנה - 10 שנים, ובמקום לפרגן למאמן הזה ועוד משווים אותו לגוטמן (והוא לחלוטין לא מזכיר את גוטמן, כי גוטמן בא מביא שחקני רכש והולך גם אחריי הצלחה ומשאיר אחריו חורבה...) מאמן שחתם פה ל3 עונות מתוך רצון אמיתי להחזיר את באר שבע (גם אם בהתחלה זה היה בגלל אלונה, אז עכשיו זה בגלל השם "הפועל באר שבע", בגלל הקהל ובגלל אלונה) למה שהיא הייתה תוך כדי זה שמפתחים במועדון שחקני בית, ולא מתבססים רק על שחקני רכש.
ולזה אני קורא מאמן, אחלה מאמן (אומנם קצת מוזר אם ההרכבים ההזויים שלו אבל..)!
אז כל מי ששרק בוז, תפסיקו לשרוק בוז, ואם אתם לא אוהבים את הכדורגל שהקבוצה נוקטת, או שלא תבואו למשחק או שפשוט תבואו ותשתקו, או שפשוט תאמר למאמן שאתם לא אהבתם את המשחק, לא צריך בגלל זה לקלל אותו, או לשרוק לו ולקבוצה בוז (וסך הכל זאת הפועל באר שבע ולא משנה מי המאמן!).
ד"א אני נמנה על האוהדים שלא מעודדים, אבל אני לא חושב שצריך לשרוק כאשר יש תוצאות, ויש משחק אטרקטיבי פה ושם ולפעמים ברוב המשחק.
אני שהרוב המוחלט של האוהדים של הקבוצה ישתנה טיפה למען הקבוצה ולמען עתיד טוב יותר, ותאמינו לי שאם הקבוצה לא תראה טוב בליגת העל יקומו עוד אנשים וירצו לראות כדורגל טוב, אבל כרגע הכי חשוב זה לבנות תלכיד טוב בשביל לעלות ליגה, ולעלות ליגה!
אז תתרכזו בעידוד או באמונה, ולא בשריקות בוז...
נמאס לי מחלק גדול מהאוהדים של הפועל באר שבע!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נמאס לי מחלק גדול מהאוהדים של הפועל באר שבע!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: נמאס לי מחלק גדול מהאוהדים של הפועל באר שבע!
דר, אם הקבוצה חשובה לך ולעוד מאות שחושבים כמוך, רצוי שתוותרו על התענוג של לשבת בצד או לעמוד ולשתוק.דר אדום בנשמה כתב:ביום שבת האחרון לא הרגשתי טוב ולכן לא באתי למשחק, אבל החלטתי לשמוע את המשחק ברעדיו דרום, ומה אני שומע (חוץ מאת מיסטר ממן יורד על באר שבע) את הרוב המוחלט של הקהל שלנו שורק שריקות בוז, ועל מה על זה שהקבוצה מנסה להגן על התוצאה שהיא השיגה בצדק, ועל מה עוד, על זה ששחקן מבוגר בן 35 שגם ככה מקבל פה כסף (והרבה יותר משחקן נוער...) לא נכנס בסוף המשחק, ובמקום לתת עידוד לשחקנים הצעירים של הקבוצה אותו רוב מוחלט החליט שהמאמן אשם מאמן שפותח עם הרכב שרובו שחקני נוער במשחק רבע גמר גביע הטוטו ועם שני שחקני נוער בני 20 שבקושי קיבלו את ההזדמנות שלהם לפני שנה - 10 שנים, ובמקום לפרגן למאמן הזה ועוד משווים אותו לגוטמן (והוא לחלוטין לא מזכיר את גוטמן, כי גוטמן בא מביא שחקני רכש והולך גם אחריי הצלחה ומשאיר אחריו חורבה...) מאמן שחתם פה ל3 עונות מתוך רצון אמיתי להחזיר את באר שבע (גם אם בהתחלה זה היה בגלל אלונה, אז עכשיו זה בגלל השם "הפועל באר שבע", בגלל הקהל ובגלל אלונה) למה שהיא הייתה תוך כדי זה שמפתחים במועדון שחקני בית, ולא מתבססים רק על שחקני רכש.
אז כל מי ששרק בוז, תפסיקו לשרוק בוז, ואם אתם לא אוהבים את הכדורגל שהקבוצה נוקטת, או שלא תבואו למשחק או שפשוט תבואו ותשתקו, או שפשוט תאמר למאמן שאתם לא אהבתם את המשחק, לא צריך בגלל זה לקלל אותו, או לשרוק לו ולקבוצה בוז (וסך הכל זאת הפועל באר שבע ולא משנה מי המאמן!).
ד"א אני נמנה על האוהדים שלא מעודדים, אבל אני לא חושב שצריך לשרוק כאשר יש תוצאות, ויש משחק אטרקטיבי פה ושם ולפעמים ברוב המשחק.
אני שהרוב המוחלט של האוהדים של הקבוצה ישתנה טיפה למען הקבוצה ולמען עתיד טוב יותר, ותאמינו לי שאם הקבוצה לא תראה טוב בליגת העל יקומו עוד אנשים וירצו לראות כדורגל טוב, אבל כרגע הכי חשוב זה לבנות תלכיד טוב בשביל לעלות ליגה, ולעלות ליגה!
אנחנו נתקלים הרבה באנשים שאומרים שהם לא מבינים מה רוצים מגיא לוי ולמה מקללים ואני שואל את עצמי מי אלה
5000 האוהדים שקיללו? הקבוצה זקוקה למפגן תמיכה כבר ביום שני.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
צודק ב 100% יאאלה תנו לגיא לוי לקבוע הוא קובע הכי טוב וזה מראה את עצמו בתוצאות על הדשא!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:
דר, אם הקבוצה חשובה לך ולעוד מאות שחושבים כמוך, רצוי שתוותרו על התענוג של לשבת בצד או לעמוד ולשתוק.
אנחנו נתקלים הרבה באנשים שאומרים שהם לא מבינים מה רוצים מגיא לוי ולמה מקללים ואני שואל את עצמי מי אלה
5000 האוהדים שקיללו? הקבוצה זקוקה למפגן תמיכה כבר ביום שני.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
דר אדום בנשמה כתב:ביום שבת האחרון לא הרגשתי טוב ולכן לא באתי למשחק, אבל החלטתי לשמוע את המשחק ברעדיו דרום, ומה אני שומע (חוץ מאת מיסטר ממן יורד על באר שבע) את הרוב המוחלט של הקהל שלנו שורק שריקות בוז, ועל מה על זה שהקבוצה מנסה להגן על התוצאה שהיא השיגה בצדק, ועל מה עוד, על זה ששחקן מבוגר בן 35 שגם ככה מקבל פה כסף (והרבה יותר משחקן נוער...) לא נכנס בסוף המשחק, ובמקום לתת עידוד לשחקנים הצעירים של הקבוצה אותו רוב מוחלט החליט שהמאמן אשם מאמן שפותח עם הרכב שרובו שחקני נוער במשחק רבע גמר גביע הטוטו ועם שני שחקני נוער בני 20 שבקושי קיבלו את ההזדמנות שלהם לפני שנה - 10 שנים, ובמקום לפרגן למאמן הזה ועוד משווים אותו לגוטמן (והוא לחלוטין לא מזכיר את גוטמן, כי גוטמן בא מביא שחקני רכש והולך גם אחריי הצלחה ומשאיר אחריו חורבה...) מאמן שחתם פה ל3 עונות מתוך רצון אמיתי להחזיר את באר שבע (גם אם בהתחלה זה היה בגלל אלונה, אז עכשיו זה בגלל השם "הפועל באר שבע", בגלל הקהל ובגלל אלונה) למה שהיא הייתה תוך כדי זה שמפתחים במועדון שחקני בית, ולא מתבססים רק על שחקני רכש.
אני חושב שאתה מדבר שטיות אתה לא יודע כנראה למה הקהל שרק בוז המאמן החמוד שלך חימם את סימוני 40 דקות הבייש אותו ובסוף עשה דווקא ליציע 2 ולא הכנס אותו למרות שהבלנו שלוש אחד למרות שהוא עשה שלוש חילפוים זה יפה זה כבוד של מאמן לשחקן זה מאמן שעושה כבוד לאוהדים תעשי לי טובה הוא אם האף למעלה חשוב שאם הוא בא הצעירה אז אנחנו לא ברמה שלנו הוא הולך ראש בקיר הוא יפסיד אנחנו נמשיך לקללל אבל רק דבר אחד אני יגיד לך אלונה זה הנשמה שלנו ולא ניתן לה לעזוב. יאללה הפועל, יאללה אלונה
CRBX12 כתב:אני חושב שאתה מדבר שטיות אתה לא יודע כנראה למה הקהל שרק בוז המאמן החמוד שלך חימם את סימוני 40 דקות הבייש אותו ובסוף עשה דווקא ליציע 2 ולא הכנס אותו למרות שהבלנו שלוש אחד למרות שהוא עשה שלוש חילפוים זה יפה זה כבוד של מאמן לשחקן זה מאמן שעושה כבוד לאוהדים תעשי לי טובה הוא אם האף למעלה חשוב שאם הוא בא הצעירה אז אנחנו לא ברמה שלנו הוא הולך ראש בקיר הוא יפסיד אנחנו נמשיך לקללל אבל רק דבר אחד אני יגיד לך אלונה זה הנשמה שלנו ולא ניתן לה לעזוב. יאללה הפועל, יאללה אלונה
נעזוב את כל אי הדיוקים שכתבת...... נמשיך לקלל = זלזול בכל מה שאלונה משקיע ונותת.
תקשיב אלונה ידעות שאנחנו אהובים אותה אתם פוחדים שהיא תלך כאילו הקבוצה לא חשובה אלונה יותר שהיא חשובה לנו בגלל זה לא תשמע קללה אחד רעה אלה או אפילו מילה אחד רעה אליה גיא צריך לדעת דבר אחד אנחנו הנשמה של הקבוצה ואם הוא לא יכבד אותנו אנחנו לא נכבד אותוו והוא לא ישאיר בקבוצה נקודה......ג'וני כתב:נעזוב את כל אי הדיוקים שכתבת...... נמשיך לקלל = זלזול בכל מה שאלונה משקיע ונותת.
צריכים שנים לטנגו !!!
אתה רוצה כבוד תן כבוד !!
יש בזה משהו !!!!
יד לוחצת יד שתי ידיים רוחצות פנים!!! [ משפט מהצבא ] חחח
זה שי !
אתה רוצה כבוד תן כבוד !!
יש בזה משהו !!!!
יד לוחצת יד שתי ידיים רוחצות פנים!!! [ משפט מהצבא ] חחח
זה שי !