בס"ד
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 84&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
אבוי לנו אם דוידי יהיה השוער הראשון,סומך על קלינגר שלא יעשה טעות שתגמור עונה עוד לפני שהתחילה.
ב"ש מנסים להשאיר את בדש,קלינגר נוטה לוותר על קאלה
Re: ב"ש מנסים להשאיר את בדש,קלינגר נוטה לוותר על קאלה
איי איי איי... "תגמור עונה עוד לפני שהתחילה"... אחי, צא מההיסטריה שלך... עזיבת קאלה והכנסת דור דוידי לשער בשלבים הראשונים של העונה לא תגמור לך את העונה. תהיה בטוח בזה.
בס"דdudi2002 כתב:איי איי איי... "תגמור עונה עוד לפני שהתחילה"... אחי, צא מההיסטריה שלך... עזיבת קאלה והכנסת דור דוידי לשער בשלבים הראשונים של העונה לא תגמור לך את העונה. תהיה בטוח בזה.
כן היא תגמור,דוידי הוכיח בכל הזדמנות שקיבל עד כמה הוא לא צריך לעמוד בשער כשוער ראשון שהמשחק נגד מכבי פ"ת שקיבל 4 ב40 דקות הוכיח זאת בצורה הטובה ביותר.
אם דוידי יעמוד שנה הבאה כשוער ראשון,לא משנה איזה הגנה תבנה,היא תקבל כמות שערים דומה לעונה הנוכחית.
yossi כתב: בס"ד
כן היא תגמור,דוידי הוכיח בכל הזדמנות שקיבל עד כמה הוא לא צריך לעמוד בשער כשוער ראשון שהמשחק נגד מכבי פ"ת שקיבל 4 ב40 דקות הוכיח זאת בצורה הטובה ביותר.
אם דוידי יעמוד שנה הבאה כשוער ראשון,לא משנה איזה הגנה תבנה,היא תקבל כמות שערים דומה לעונה הנוכחית.
אבל מי אמר שבונים על דוידי כשוער ראשון?
בס"דdudi2002 כתב:
אבל מי אמר שבונים על דוידי כשוער ראשון?
כל מה שכתבתי זה אם בסופו של דבר דור יהפוך להיות שוער ראשון,מצטער אם הטעתי והבנת אחרת.
אני בכלל חושב שצריך לקחת את אחד השוערים של בני יהודה.
yossi כתב: בס"ד
כל מה שכתבתי זה אם בסופו של דבר דור יהפוך להיות שוער ראשון,מצטער אם הטעתי והבנת אחרת.
אני בכלל חושב שצריך לקחת את אחד השוערים של בני יהודה.
דור דוידי הוא לא שוער בלאי. הוא אולי לא בארטז או ואלדז אבל הוא בהחלט לא מעאפן כפי שהרבה אוהדים שלנו מחזיקים ממנו. הוא צריך להשתפשף במשחקי גביע השוקו של הפועל באר שבע או לחילופין, לטובתו - לנסות מעבר לקבוצה אחרת, לצבור ניסיון ואז לחזור להפועל באר שבע הרבה יותר בשל.
הבנתי מהכתבה שקלינגר לא בונה על שירותיו של קאלה, ואני מברך על זה. אני אישית לא תומך בהשארת קאלה.
בס"דdudi2002 כתב:
דור דוידי הוא לא שוער בלאי. הוא אולי לא בארטז או ואלדז אבל הוא בהחלט לא מעאפן כפי שהרבה אוהדים שלנו מחזיקים ממנו. הוא צריך להשתפשף במשחקי גביע השוקו של הפועל באר שבע או לחילופין, לטובתו - לנסות מעבר לקבוצה אחרת, לצבור ניסיון ואז לחזור להפועל באר שבע הרבה יותר בשל.
הבנתי מהכתבה שקלינגר לא בונה על שירותיו של קאלה, ואני מברך על זה. אני אישית לא תומך בהשארת קאלה.
יכול להיות.
אבל הוא צריך להוכיח את עצמו בליגה השנייה ואז יהיה אולי על מה לדבר.
רן קדוש חייבים להביא אותו שוער מפחיד שווה להביא לו להיות שוער ראשון להחתים אותו ל5 שנים.
למכור את דור דוידי שוער מעפן רצח.
אם לא מכור לפחות להשאיל.
להעלות שוער מהנוער מישהו כישרוני אחר.
כי זה יהיה מצחיק אם דוידי יהיה שוער שני אם יבוא קדוש.
גם יהיה מעליב.
אבל אולי זה מה שיביא לו תרעל להיות תותח.
בקשר לברק בדש, הייתי מעדיף את עדן בן בסט
למכור את דור דוידי שוער מעפן רצח.
אם לא מכור לפחות להשאיל.
להעלות שוער מהנוער מישהו כישרוני אחר.
כי זה יהיה מצחיק אם דוידי יהיה שוער שני אם יבוא קדוש.
גם יהיה מעליב.
אבל אולי זה מה שיביא לו תרעל להיות תותח.
בקשר לברק בדש, הייתי מעדיף את עדן בן בסט
דור דווידי לא היה שוער ולא יהיה שוער
הוא מהסס הוא לחוץ והוא לא לוקח הזדמנויות אין לנו מקום לטעויות גם הפעם
להחתים את קאלה לעוד עונה ולנסות להחתים שוער צעיר לשנים הבאות כי דור הוא לא אחד כזה
זה שי !
הוא מהסס הוא לחוץ והוא לא לוקח הזדמנויות אין לנו מקום לטעויות גם הפעם
להחתים את קאלה לעוד עונה ולנסות להחתים שוער צעיר לשנים הבאות כי דור הוא לא אחד כזה
זה שי !