ההבדל בין אלונה לקורנפיין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גל סרוסי

ההבדל בין אלונה לקורנפיין

שליחה על ידי גל סרוסי »

היום אוהדי ביתר תקפו את קורנפיין פיזית והדבר הראשון שהוא מצהיר אנחנו נילחם באותם אוהדים בניגוד לאלונה שישר האשימה את הקהל ורצתה לברוח.
אני אחד שמאוד סגד לאלונה, היא הייתה ואפילו היא נשארת אישה מדהימה אבל מאז אותו מקרה קשה לי לסלוח לה...
אני לא יודע למה העליתי את הנושא עכשו ואני סתם יוצר תסיסה אבל זה משהו שכואב לי, ברגע שקשה לא עוזבים ומאשימים את האוהדים.
קרונפיין בניגוד אליה בא מאהבה לקבוצה הוא מרגיש מחוייביות אליה, אותו דבר עם יעקב שחר שיש צילומים שאוהדים של חיפה פוגעים באבי לוזון מישהו מהם ברח???
אני עדיין מעריך את התרומה שלה לקבוצה אבל זה הזמן שתבין שלא עוזבים קבוצה שקשה, אם את אוהבת את המועדון תנסי להילחם.

סמל אישי של משתמש
noam1976

Re: ההבדל בין אלונה לקורנפיין

שליחה על ידי noam1976 »

אתה יודע מה ההבדל הגדול שאלונה היא הבעל הבית שמוצ יא כסף והוא אפס כולה עובד של המועדון שהוא יוציא כספים מהכיס שידבר

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אי אפשר להשוות, קורנפיין הוא עלוקה שתעשה הכל להחזיק במשרה הוא לא מביא כסף כמו אלונה.

אותי עיצבן חוסר הפרופורציות של התקשורת הרי האלימות של אוהדי בית"ר/חיפה הייתה הרבה יותר מסוכנת ודיווחו עליה בצורה מינורית בשולי החדשות.
כאשר את אוהדי ב"ש קטלו והמליצו לאלונה להתרחק ולברוח וקראו לנו עולם שלישי. 
נערך לאחרונה על ידי ג'וני ב 25 מאי 2010, 17:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

ג'וני למה ישר להסתכל על התקשורת אבל ? ברור שהתקשורת אשמה, מאוד. אבל לפני שמסתכלים עליה אפשר להסתכל על הצורה שבה אלונה בעצמה תיארה אותנו. ומה שיותר כואב לי ואני כמו גל, מאוד מתקשה לסלוח, זה שהיא יודעת מי הקהל של ב"ש וזה לא הפריע לה אחרי אותו מקרה להכליל קהל שלם ולהחליט לעזוב כי קשה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

מסכים עם גל ועם הילה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

איציק קורנפיין הוא שכיר שרוצה לשמור על מקום העבודה שלו. ביום שהוא יביא 10 מיליון ש"ח
מהבית ויקבל מכות מהאוהדים, תאמין לי שהוא יתנהג אחרת.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

תחזור בך גל סרוסי,משוואה לקויה ביסודה כאשר כל המשתנים והפרמטרים שונים,
הכעס על אלונה אם יש הוא מגיע ממקום אחר לא מהמקום שציינת.

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

אריק כתב:איציק קורנפיין הוא שכיר שרוצה לשמור על מקום העבודה שלו. ביום שהוא יביא 10 מיליון ש"ח
מהבית ויקבל מכות מהאוהדים, תאמין לי שהוא יתנהג אחרת.
ומה עם יעקב שחר גם הוא שכיר חרב
גם אני מסכים עם גל והילה
אני מאוד מעריך את אלונה ואת ההשקעה שלה
אבל זו תמיד תהייה נק' שחורה שנמהלת בהמון נק' לבנות
תמונה

סמל אישי של משתמש
mair369

שליחה על ידי mair369 »

אחי אין פה שום דבר שדומה בשיט
אלונה ברקת היא בעלים של קבוצה שרק משקיעה כספים
ואיציק קורנפיין הוא בסך הכל עובד שכיר בקבוצה ומתפרנס מזה לא רע בכלל (כ- 26000 שקל ברוטו בחודש!!)

אם יש דבר שאני מאוד עצבני על אלונה -> זה הקלות שכל ליצן שדופק לה מונולוג יפה של 10 - 15 דקות, היא מחליטה לתת לו את המשרת האימון בהפועל באר שבע, וזה מבלי לבדוק אם הם באמת מתאימים לקבוצה - כמו גיא לוי לדוגמא שכמעט בכל קבוצה שהוא אימן הוא הסתכסך עם אנשים במועדון שעבדו איתו, ושלא נזכיר את הסוחר... (ודרך אגב נראה לי שאלונה ברקת היא היחידה בארץ שעדיין לא מבינה או יותר נכון מסרבת להאמין שהגנב בן גנב שהיא הביאה שנה שעברה וכל כך האימנה בו, פשוט שדד אותה באור יום) שהיא הביאה שנה שעברה, ההתעקשות הבלתי מובנת שלה בלא לפטר "מאמנים" (או יותר נכון ליצנים) אפילו אם זה אומר מבחינתה לפתוח את הכיס במיליוני שקלים נוספים, פשוט משגעת אותי.
אם כל הכבוד לאלונה ברקת (ויש כבוד!!) -> היא חייבת לשנות תקליט, היא ורק היא גרמה לכך שמשרת האימון בהפועל באר שבע הפכה להיות כל כך "זולה", ויותר גרוע מכך, היא עוד נותנת למאמנים בארץ הרגשה של כאילו הם "עושים לנו טובה" שהם מסכימים בטובם לבוא להפועל באר שבע, ועוד נותנת להם להתבטאות בצורה חופשית בתקשורת כנגד המועדון
איפה לעזעזל ראיתם דבר כזה בארץ ואפילו בעולם כולו!! (ולא רק בכדורגל) שבן אדם שקיבל את הזכות להיות מספר 1 בחברה גדולה - יוצא בפומבי (וההיתי אפילו מוסיף בעקביות) כנגד החברה אותה הוא מנהל בתקשורת !!!
עכשיו אני שואל אותכם שאלה רצינית -> אתם מדמינים לכם דבר כזה שאבי נימני, אלי גוטמן, אלישע לוי, דרור קשטן שלומי דורה ואחרים .. יוצאים כל שבוע בתקשורת כנגד אנשי המועדון, והבעלים שלהם יושבים בשקט בצד ולא אומרים להם כלום ............ אז זהו נכון שלא, אז למה בהפועל באר שבע (בתקופת אלונה ברקת) זה כן ?! ?!

אז אלונה ברקת אם את קוראת את התגובה שלי פה -> יש לי דבר אחד לומר לך -> בהפועל באר שבע בעבר היו תקופות הרבה אבל הרבה יותר גרועות מהתקופה שאת נכנסת למועדון, תקופות שכל עונה היו מתחלפים 2, 3, ואפילו 4 מאמנים היה דבר שבשגרה במועדון, אבל מעולם התקשורת הארצית לא תקפה אותנו כמו שתקפה אותנו בתקופה היחסית מאוד רגועה (ביחס לשנים עברו) שלך כאן.
ומשרת האימון בהפועל באר שבע תמיד היתה נחשבת לאחת המשרות הכי טובות שיש בארץ, והוכחה הכי טובה לכך היא העובדה ש"שלמה שרף" הגדול אחרי שסיים את משרת האימון של נבחרת ישראל אחרי 8 שנים, ונחשב למאמן המוביל בישראל באותה תקופה, הסכים לרדת לליגה השנייה למשרת האימון בהפועל באר שבע ואפילו עשה את זה בפחות כסף מהצעות שהיו לו בקבוצות מהליגה הראשונה (והיו לו הרבה הצעות!!).
אז אלונה גבירתי -> זה שמשרת האימון בהפועל באר שבע של היום, הפכה ל"......" -> זה רק בגללך!!
נערך לאחרונה על ידי mair369 ב 26 מאי 2010, 17:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

הכעס על אלונה צריך להיות מופנה לזה שהיא (בעיקר באמצעות וככל הנראה לאחר התייעצות עם אייל ארד) שיתפה פעולה עם ה"עליהום" שעשו עלינו כלי התקשורת וכל זה מבלי לבדוק ולברר את חומרת האירוע ואת המעורבות של כלל האוהדים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

פעם ראשונה בחיים מישהו שם לנו מראה מול העיניים... אז נכון התקשורת מנפחת ומעלימה כאוות נפשה והדשא של השכן ירוק יותר אבל תשימו לב לתהליך שעברנו על הסדר ביציעים שער 2 פתאום הפך לשער ששוקל כל מילה שלו בכובד ראש זה לא משהו שבא ברגל!!

נכון שההרגשה של לפני הצעד הזה היתה חזקה יותר מהיום כלפי הקבוצה עם המון אמוציות אבל
זה היה צעד מחנך, לא צעד מזלזל ולכן אני סולח לה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

כפי שאמרו לא מעט לפני - לחלוטין לא בר השוואה. ומכל זווית אפשרית.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה