עמותת גאוות הנגב לאוהדי הפועל ב"ש בכדורגל - בואו תהיו שותפים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

עמותת גאוות הנגב לאוהדי הפועל ב"ש בכדורגל - בואו תהיו שותפים

שליחה על ידי yedidel »

בימים אלה מוקמת עמותת גאוות הנגב - עמותת האוהדים הרשמית של אוהדי הפועל באר שבע בכדורגל. העמותה תורכב מנציגי כל הקהל של הפועל באר שבע ללא קשר להשתייכות ארגונית כלשהי וקוראת לכל אוהדי הקבוצה להיות שותפים.

מטרות העמותה :

• לאגד את כל אוהדי הפועל באר שבע בגוף אחד הפועל לשירות טוב יותר לאוהדי הכדורגל במשחקי הבית והחוץ.
• להוות גוף מייצג ולשמש שופר לכל האוהדים מול המועדון וגופים נוספים.
• יצירת אווירה אוהדת ותומכת במגרש ומאבק באלימות מכל סוג שהיא מתוך רצון להגדיל את קהל הקבוצה במשחקי הבית והחוץ.
• הרחבת הפעילות הקהילתית של ציבור אוהדי הפועל באר שבע בכדורגל.

אנחנו קוראים לציבור אוהדי ואוהדות הכדורגל בבאר שבע להצטרף לתהליך. העמותה מוקמת על ידי אוהדים, שייכת לאוהדים ותנוהל ע"י אוהדים שייבחרו באופן דמוקרטי.
הצטרפות לעמותה כרוכה בתשלום דמי חבר סמליים שיפורסמו בהמשך. כמו כן יינתנו הטבות ייחודיות לחברי עמותת האוהדים בלבד שיפורטו בהמשך לאחר סיכום סופי עם המועדון. העמותה אינה באה במקום ארגוני האוהדים הקיימים ופתוחה לכולם.

לאחר דיונים והתייעצויות עם גורמים נוספים הוחלט להקים עמותה חדשה ולא להצטרף לעמותת אוהדי הפועל באר שבע הקיימת המתפעלת את קבוצת הכדורסל. אנו מודים לעמותה על הצעת העזרה ומתן הייעוץ ונשמח לשיתופי פעולה בעתיד.

אוהדים המעוניינים להיות חלק מהקמת העמותה או למלא תפקיד מסוים בעמותה בתחומי השיווק, תפעול והקמה, מוזמנים להציע את עצמם באימייל - negevb7@gmail.com

בואו להיות שותפים – כי הפועל באר שבע היא של כולנו!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: עמותת גאוות הנגב לאוהדי הפועל ב"ש בכדורגל - בואו תהיו שותפים

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אחרי השדרוג והמיתוג המחודש של המועדון בשנים האחרונות, זה הזמן שלנו להשתדרג גם כקהל :סמל הפועל:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

הרעיון של העמותה הוא דבר יפה לכשעצמו , אני אישית שולח את כל הברכות שבעולם.
הלוואי שהעמותה תשגשג ותצליח , זה ייטב לכולנו.
אבל כמו הרבה דברים בעולם , אין שמחה מושלמת , הנה הודעה שקראתי בפייסבוק שהקאמלס הוציאו:

הודעת הקאמלס בנושא העמותה החדשה:
לא ניקח חלק בעמותה אשר דואגת לאינטרסים של הנהלת הקבוצה!! אנו בוחרים לדאוג לאינטרסים של האוהדים
https://www.forum.camels.co.il/viewtopic.php?f=15&t=201" onclick="window.open(this.href);return false;

אני בטח לא דובר הקאמלס , אני לא שייך לאף אירגון אוהדים , גם אין לי כוונה להשתייך.אבל אם הדברים נכונים , אזי זה מעמיד את העמותה באור אחר לגמרי.
אם ההנהלה אכן מתקצבת את העמותה זה לא ניגוד אינטרסים????למי אמורים לדאוג נציגי האוהדים???
להנהלה (זה גם חשוב) או יותר לאוהדים???? אבל אולי הכל לטובה , מה שחשוב זה מה שיקרה בשטח , אני מקווה שטובת האוהדים תגבר על הפוליטיקה הזולה , שיהיה ערב טוב לכולנו.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

דורון,
אני אענה לך על רגל אחת ואח"כ אפרט..

כשישבנו עם אלונה והחלטנו על עמותת גג, ישב שם גם חנן אבוטבול, יו"ר הקאמלס.
לאחר מכן הוחלף והקאמלס החליטו לא להיות חלק. זכותם.

בקשר לכסף,
הפועל ב"ש בעידן אלונה ברקת, העבירה כספים רבים להסעות ולמטרות עידוד(לדוגמא, דגל פריסה אדום לבן שעלה הרבה כסף).

הכספים הועברו בעיקר לקאמלס וגם לקרייזי רד והכל למטרות שציינתי למעלה.

הקבוצה החליטה להפסיק עם חלוקת הכספים לכל דורש וביקשה להעביר את אותם כספים לעמותה מסודרת שתנהל את הסכום למטרות השונות של האוהדים.

אז אם זה נקרא ניגוד אינטרסים, אז כולם נגועים בזה, גם אלה שמתחסדים...

עכשיו בלי קשר,
העמותה קוראת לכולם, כולל הקאמלס ועוד נוספים, להצטרף ולהשפיע.

לדאוג למטרות של כל האוהדים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

דורון כהן כתב:הודעת הקאמלס בנושא העמותה החדשה:
לא ניקח חלק בעמותה אשר דואגת לאינטרסים של הנהלת הקבוצה!! אנו בוחרים לדאוג לאינטרסים של האוהדים
https://www.forum.camels.co.il/viewtopic.php?f=15&t=201" onclick="window.open(this.href);return false;

אני בטח לא דובר הקאמלס , אני לא שייך לאף אירגון אוהדים , גם אין לי כוונה להשתייך.אבל אם הדברים נכונים , אזי זה מעמיד את העמותה באור אחר לגמרי.
אם ההנהלה אכן מתקצבת את העמותה זה לא ניגוד אינטרסים????למי אמורים לדאוג נציגי האוהדים???
להנהלה (זה גם חשוב) או יותר לאוהדים???? אבל אולי הכל לטובה , מה שחשוב זה מה שיקרה בשטח , אני מקווה שטובת האוהדים תגבר על הפוליטיקה הזולה , שיהיה ערב טוב לכולנו.

ומאחורי כל הרטוריקה והדמגוגיה הזולה מסתתרת האמת העירומה והיא שמקבלי ההחלטות (אוי לעבד כי ימלוך) בארגון הקאמלס (הסוחבים אחריהם כ"מבוגר האחראי" את שאר העדר, ברובו נטול דעה עצמית) מחרימים את רעיון העמותה נטו משיקולי אגו צרים וסובייקטיבים בעליל (מי שצריך לדעת יודע). מניפולציה טהורה של זריעת שנאה ותככים ורצון לחבל, תחת איצטלה של מילים גבוהות וכביכול דאגה לכלל הקהל.

למרות שלא ראויים כלל לתגובה אלא לבוז גדול, חייב רק להתעכב על הטיעון הפופוליסטי והבעליל צבוע של "מתוקצבים ע"י ההנהלה". הקורא התמים עוד יחשוב שכולנו מועסקים במשרה מלאה במשכורת מנכ"ל. כפי שאמר אביאל, מדובר בכספים לטובת ציבור האוהדים הרחב, קרי סבסוד הסעות למשחקי חוץ, קניית אביזרי עידוד וכו', כספים שאותו ארגון הקאמלס עצמו שכעת זועק חמס כנגד נהנה מהם שנים רבות...שציבור האוהדים כבר ישפוט מי מונע מרצון להיטב לכלל, ומי שדיבורי סרק בנידון משמשים עבורו רק עלה תאנה לדברים לחלוטין אחרים...

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

למען הסדר הטוב...
1. אף נציג אוהדים לא מקבל שכר על התנדבותו לעמותה.
2. ההנהלה לא מתקצבת את העמותה כדי שהעמותה תהייה ברת ממון, אלא כדי שהעמותה תוכל לספק את צרכי הקהל (הסעות, תפאורות וכד').
מה גם שה"מימון" לא בטוח יעשה במתן כסף בצורה ישירה, אלא בדרך של מתן הטבות ייחודיות לחברי העמותה (ועלות המניה תהווה את ה"מימון")
3. כשיש עמותה חזקה אחת שמאחוריה עומדים רוב האוהדים הרבה יותר קל לדאוג לאינטרסים של האוהדים גם מול ההנהלה (כמו למשל כרטיסי נוער למשחקי חוץ, מקום מסודר לנכים וכד').

4. ל"ראשות" העמותה (הועד הפועל) יערכו בחירות דמוקרטיות ולגיטימיות, וכל אחד מחברי העמותה זכאי לבחור או להיבחר.

עכשיו, משנאמרו הדברים... שמישהו יצביע לי איפה יכולה להיווצר בעיה?
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

nitsande כתב:למען הסדר הטוב...
1. אף נציג אוהדים לא מקבל שכר על התנדבותו לעמותה.
2. ההנהלה לא מתקצבת את העמותה כדי שהעמותה תהייה ברת ממון, אלא כדי שהעמותה תוכל לספק את צרכי הקהל (הסעות, תפאורות וכד').
מה גם שה"מימון" לא בטוח יעשה במתן כסף בצורה ישירה, אלא בדרך של מתן הטבות ייחודיות לחברי העמותה (ועלות המניה תהווה את ה"מימון")
3. כשיש עמותה חזקה אחת שמאחוריה עומדים רוב האוהדים הרבה יותר קל לדאוג לאינטרסים של האוהדים גם מול ההנהלה (כמו למשל כרטיסי נוער למשחקי חוץ, מקום מסודר לנכים וכד').

4. ל"ראשות" העמותה (הועד הפועל) יערכו בחירות דמוקרטיות ולגיטימיות, וכל אחד מחברי העמותה זכאי לבחור או להיבחר.

עכשיו, משנאמרו הדברים... שמישהו יצביע לי איפה יכולה להיווצר בעיה?

מי שמונע ממניעים שבעדינות נגדיר כזרים - לא מחפש הגיון בטיעונים...

הקיצר - חבל ומיותר בכלל להתחיל לפתח דיון בנידון. דפדפו..
זהו טופיק קריאה לכלל ציבור האוהדים להצטרף לעמותה אשר תשדרג ותמתג אותנו כקהל ותתרום רבות לציבור האוהדים הרחב :צעיף:

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

הצטרפו לדף בפייסבוק!

https://www.facebook.com/pages/gwwt-hng ... 671?ref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

ברכות לעמותה החדשה!

כולם מוזמנים אני שמח שיש כעת בית לכל האובדים בלי שייכות ארגונית.

בשורה התחתונה אנחנו מתעסקים פה בספורט, ובאהבה שלנו
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

כנראה שיש אנשים שמעדיפים שהקבוצה תסבול ואפילו לא תתקיים העיקר שהם יהיו מרכז העיניינים ויוכלו להסתובב במגרש כמו מנכלים.
אם יש הנהלה טובה למה אי אפשר לשתף איתם פעולה? למה תמיד מחפשים את הרע?

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ההודעה שהוציאו אנשי קאמלס (לא יודע על דעת מי) היא הודעה צבועה מאין כמוה.
עד היום הסתובבו באצטדיון חלק מהאנשים שם כאילו האצטדיון הוא של אבא שלהם ועשו ככל העולה על רוחם , אז שלא יעיזו להטיף מוסר, בטח לא לאנשים טובים שרוצים לקחת את כל נושא טובת האוהד ושמירה על האינטרסים שלו (ולא של ארגון כזה או אחר) צעד אחד קדימה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הפועל עולה
Title: הפועל עד המוות

שליחה על ידי הפועל עולה »

בושה וחרפה ממש ארגון הקאמלס !!!

עאלק דואגים לאוהדים.... לפני זה שיפסיקו כבר לסתום פיות בפורום המגעיל שלהם
גם אם זה כואב אותך אוהב!!

סמל אישי של משתמש
הפועל עולה
Title: הפועל עד המוות

שליחה על ידי הפועל עולה »

ואגב אני בפנים. מאוד אשמח להצטרף
גם אם זה כואב אותך אוהב!!

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

הפועל עולה כתב:בושה וחרפה ממש ארגון הקאמלס !!!

עאלק דואגים לאוהדים.... לפני זה שיפסיקו כבר לסתום פיות בפורום המגעיל שלהם
האמת צודק, מצנזרים שם הודעות כראות נפשם...
חבל שהם אלה ששולטים ברוב קהל הנוער/ילדים

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

תשאירו את הטופיק חצי שנה בנעוץ,שהקהל יבין איזה בלוף הוא ארגון הקאמלס :מאוהב:
שיהיה לכם בהצלחה...
The Camels 05' Never Gives Up

שלח תגובה