קרית שמונה פנתה לאלונה ולגיא לוי וביקשו שגיא יבוא לאמן.......עדיין לא החזירו תשובה.
אלעד בונפלד ניתפס שותה אלכוהול {יומיים לפני משחק} בגלל זה הוא לא בסגל......כנראה ישוחרר בינואר.
איגור קוסטרוב כנראה יושאל בינואר...יש כבר דיבורים מחפשים קבוצה.
לאונרדו סמיוני סגור ב80% בעכו.......עדיין במגעים
שלומי ארבייטמן קיבל הצעה מאלונה להגיע בינואר .........ועדיין לא החזיר תשובה ..
[glow=red] " אבי שכטר לך הביתה הרסתה לנו את וסרמיל "[/glow]
מעניין.
מסכים עם הרוב פרט כמובן לזה שגיא יילך ושקוסטרוב יילך.
אלעד מזמן כבר לא צריך להיות פה.
ארביטמן ומליקסון יהיה שילוב מעניין למרות שהסיכוי לכך יהיה לא סביר לפי דעתי- הוא לא ירצה לרדת ליגה.
אייל כתב:מעניין.
מסכים עם הרוב פרט כמובן לזה שגיא יילך ושקוסטרוב יילך.
אלעד מזמן כבר לא צריך להיות פה.
ארביטמן ומליקסון יהיה שילוב מעניין למרות שהסיכוי לכך יהיה לא סביר לפי דעתי- הוא לא ירצה לרדת ליגה.
בלי להתייחס לכן אמת לא אמת, למה שארבייטמן לא ירד ליגה?! מה הוא עשה עד עכשיו חוץ מלחמם ספסלים??
אם מליקסון הגיע לפה אז אין סיבה שארבייטמן לא יבוא לכאן.
אוהד הפועל כתב:קרית שמונה פנתה לאלונה ולגיא לוי וביקשו שגיא יבוא לאמן.......עדיין לא החזירו תשובה.
אלעד בונפלד ניתפס שותה אלכוהול {יומיים לפני משחק} בגלל זה הוא לא בסגל......כנראה ישוחרר בינואר.
איגור קוסטרוב כנראה יושאל בינואר...יש כבר דיבורים מחפשים קבוצה.
לאונרדו סמיוני סגור ב80% בעכו.......עדיין במגעים
שלומי ארבייטמן קיבל הצעה מאלונה להגיע בינואר .........ועדיין לא החזיר תשובה ..
אח שלי אוהד הפועל.
אתה יודע וגם אמרתי לך את זה יש דברים שלא מוצאים אותם החוצה,עכשיו תצטרך להוכיח ולהסביר מאיפה אתה יודע את כל זה.
אני יודע עוד דברים שבעזרת השם אני יגיד לך אותם בערב,עצה ממני אחי אל תגיד כל מה שאתה יודע,דרך אגב בקשר למה שדיברתי איתך אתמול אחרי המשחק על השיחה שאני מנסה לארגן אז הצלחתי ואת הפרטים תדע בערב
ביי אח שלי ויום טוב
אלי אוחנה לופא !! יש מספיק מאמנים טובים כרגע
יצחק שום פנוי !
תאמין לי שכל אחד השלושה האלה יסכיים להצעה מב"ש
זה שי !
אם יש להם שכל הם מסרבים ולא דורכים בווסרמיל כי זה פשוט בית קברות למאמנים.
אתה עכשיו בטח אומר מה הוא מבלל ת'שכל?
ואני עוד לפני התגובה שלך מפנה אותך לידיעות הנגב של השבוע שעבר בוא תיאור של כל המאמנים שעברו כאן ב-10 השנים האחרונות.
קיצור מהיר: את כולם קיללו ואת ראשם של כל אחד מהמאמנים הקהל דרש.