בס"ד
https://www.one.co.il/Article/162555.html" onclick="window.open(this.href);return false;
עונה חדשה, צרות ישנות: בעיות תברואה בווסרמיל
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: עונה חדשה, צרות ישנות: בעיות תברואה בווסרמיל
אין מה להתרגש.
זאת הדרך לגרום לעירייה להוציא כסף על תיקון דברים שהיו גם בשנה שעברה.
בס"ד
מתי יגיע היום והעירייה תגאל אותנו מהאיצטדיון המיושן הזה?
כולנו זוכרים שבשנה שעברה פירסמו שכל התקציבים אושרו,הטוטו העביר את הכסף ורוביק הכריז בגאווה שהאיצטדיון החדש יהיה מוכן בקיץ 2013.
מה קרה מאז?מתי יפסיקו לעבוד עלינו האוהדים?
מתי יגיע היום והעירייה תגאל אותנו מהאיצטדיון המיושן הזה?
כולנו זוכרים שבשנה שעברה פירסמו שכל התקציבים אושרו,הטוטו העביר את הכסף ורוביק הכריז בגאווה שהאיצטדיון החדש יהיה מוכן בקיץ 2013.
מה קרה מאז?מתי יפסיקו לעבוד עלינו האוהדים?
מה שמדאיג יותר זה קצב מכירת המנוים.
דובר רבות על איש שווק חדש,אחד שמבין עניין ויקח אותנו שלב אחד קדימה
בכל מה שקשור לשווק הקבוצה.בפועל לא רואים שינוי ניכר וזה נראה כאילו שום דבר לא השתנה.
קצב מכירת המנוים הוא הנמוך ביותר מאז הגעתה של אלונה לקבוצה,וזה לא קשור בכלל לחוסר שירותים במתקן.
כנראה שהשנה אוהדי הקבוצה החליטו, אין כוכבים - אין מנוים.
כרגיל כמו בכל שנה לאוהדים היו ציפיות גדולות מדי,הם ציפו לראות כאן סוג של גלקטיסקוס עם הגעתו של קלינגר,
וביחד איתו דהירה המונית של רכש נוצץ לבירת הנגב.
אוהדי הפועל באר שבע מאכזבים שוב פעם גם השנה.
בכל מה שקשור לשווק הקבוצה.בפועל לא רואים שינוי ניכר וזה נראה כאילו שום דבר לא השתנה.
קצב מכירת המנוים הוא הנמוך ביותר מאז הגעתה של אלונה לקבוצה,וזה לא קשור בכלל לחוסר שירותים במתקן.
כרגיל כמו בכל שנה לאוהדים היו ציפיות גדולות מדי,הם ציפו לראות כאן סוג של גלקטיסקוס עם הגעתו של קלינגר,
See ya in another life, brotha
לא ממש מסכים.Desmond כתב:מה שמדאיג יותר זה קצב מכירת המנוים.
הליגה נפתחת בעוד חודש כמעט ואנשים לא ממהרים לשום מקום.
אני לא כל כך בטוח ששנה שעברה באותו פרק זמן היינו בהבדלים כה תהומיים וגם אם כן ,אל תשכח ששנה שעברה הייתה שנת מפתח של עלייה לליגת העל
ובעלים עם יומרות גבוהות.
אנשים יודעים שהמנויים לא יברחו להם והם קצת מתמהמהים לדעתי...לא מעבר לזה. משחק-שניים טובים בגביע הטוטו ובכלל האחוזים יקפצו.
בסופו של דבר הנתונים יתאזנו ואנחנו נגיע לאותו שיעור מנויים +- של שנה שעברה.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני לדוגמא כנראה אקנה מנוי רק עוד שבוע שבועיים, ממש לפני המשחק הראשון בטוטו, למה אני צריך למהר?
יש יותר מדי ביזבוזים בחודש יולי (טיול קיץ), מעדיף לקנות בחודש הבא.
תנו לקבוצה יכולת טובה בגביע הטוטו וזה יגביר את המנויים...
יש יותר מדי ביזבוזים בחודש יולי (טיול קיץ), מעדיף לקנות בחודש הבא.
תנו לקבוצה יכולת טובה בגביע הטוטו וזה יגביר את המנויים...
בס"ד
הקהל הבאר שבעי ידוע בכך שהוא לא ממהר בקניית מנויים וכרטיסים.גם אני ארכוש את המנוי רק בשבוע הבא כנראה ואני מנחש גם שרוב הפורום עדיין לא רכש מנויים.
מה שחסר לי בשיווק המנויים הוא מבצעי טרום העונה כמו:
-מי שמחדש מנוי זוכה להנחה של 10%.
-מי שרוכש מנוי עד לתאריך x זוכה גם כן להנחה של מספר אחוזים.
-מי שרוכש מנוי מקבל אביזר עידוד כלשהוא (דגלון,צעיף וכו').
פעולות כאלה היו גורמות למכירה אינטנסיבית יותר בתחילת הקיץ ויכולה לגרום לעלייה במספר המנויים באופן כללי.
הקהל הבאר שבעי ידוע בכך שהוא לא ממהר בקניית מנויים וכרטיסים.גם אני ארכוש את המנוי רק בשבוע הבא כנראה ואני מנחש גם שרוב הפורום עדיין לא רכש מנויים.
מה שחסר לי בשיווק המנויים הוא מבצעי טרום העונה כמו:
-מי שמחדש מנוי זוכה להנחה של 10%.
-מי שרוכש מנוי עד לתאריך x זוכה גם כן להנחה של מספר אחוזים.
-מי שרוכש מנוי מקבל אביזר עידוד כלשהוא (דגלון,צעיף וכו').
פעולות כאלה היו גורמות למכירה אינטנסיבית יותר בתחילת הקיץ ויכולה לגרום לעלייה במספר המנויים באופן כללי.
בס"דאביאל כתב:אין מה להתרגש.
וכנראה שזה עוזר...
https://www.one.co.il/Article/162653.html" onclick="window.open(this.href);return false;
יוסי,לצערי זאת נחמה פרוטה.
עם כל הכבוד,לתקן כל שנה בעיות תברואתיות קשות בוסרמיל זו לא חוכמה גדולה,בטח לא כשמדובר בעירייה של עיר עם מעל
200,000 תושבים.
למה לא לקחת את פרוייקט בניית האיצט' אחת ולתמיד ובמימון של הטוטו לבצע אותו ולתת גאווה ועתיד לאיזור כולו? אולי במקום להשקיע כל כך
הרבה זמן ומחשבה באיך לשווק את העיר ע"י פסטיבלי בירה למיניהם,יחשבו אותם קברניטי שיווק בעירייה ויגיעו למסקנה שאיצט' עירוני
מודרני הוא ה-שיווק הכי טוב שהעיר והאיזור כולו יכולים לבקש לעצמם?
די כבר,מספיק לרמות את הציבור פעם אחרי פעם עם הבטחות שווא בלי שום כיסוי.
רוצים לפתח פה תרבות ספורט בעיר ולהידמות לערים אחרות בארץ,אבל כשאין אולם כדורסל ראוי אחד למועדון מקומי וכשהאיצטדיון כדורגל
המקומי נראה כמו האורווה לפני ששיפצו אותה,פלא שהענף ספורט היחיד שממש מצליח בב"ש הוא שח-מט? (בלי לזלזל כמובן ולו במעט)
עם כל הכבוד,לתקן כל שנה בעיות תברואתיות קשות בוסרמיל זו לא חוכמה גדולה,בטח לא כשמדובר בעירייה של עיר עם מעל
200,000 תושבים.
למה לא לקחת את פרוייקט בניית האיצט' אחת ולתמיד ובמימון של הטוטו לבצע אותו ולתת גאווה ועתיד לאיזור כולו? אולי במקום להשקיע כל כך
הרבה זמן ומחשבה באיך לשווק את העיר ע"י פסטיבלי בירה למיניהם,יחשבו אותם קברניטי שיווק בעירייה ויגיעו למסקנה שאיצט' עירוני
רוצים לפתח פה תרבות ספורט בעיר ולהידמות לערים אחרות בארץ,אבל כשאין אולם כדורסל ראוי אחד למועדון מקומי וכשהאיצטדיון כדורגל
המקומי נראה כמו האורווה לפני ששיפצו אותה,פלא שהענף ספורט היחיד שממש מצליח בב"ש הוא שח-מט? (בלי לזלזל כמובן ולו במעט)
בס"דmessiah כתב:יוסי,לצערי זאת נחמה פרוטה.
200,000 תושבים.
מסכים איתך במאה אחוז.
לא יודע למה חשבת שהתכוונתי,אבל הכוונה הייתה שאם בהנהלה ניסו להפעיל לחץ על העירייה על מנת להתקין שירותים אז הם כנראה הצליחו.
אם אנחנו האוהדים לא נתחיל לעשות רעש בנושא של האיצטדיון אז הערייה תמשיך למרוח ולמרוח.