מגן ימני - כמה שיותר מהר,יותר טוב.
מגן ימני - כמה שיותר מהר,יותר טוב.
אוי ואבוי לניר קלינגר אם ימשיך לתת תקווה באילוז-קידר כמגן ימניים.
ההופעה של קידר היום כמגן הייתה מבזה,אילוז הוכיח שוב פעם שאין לו מקום על המגרש כמגן ימני בשום סיטואציה.
אם יש לקלינגר שכל,הוא צריך להתחיל מהערב לבדוק אופציות לעמדת המגן ימני...זה לא יעבוד ככה.
ההופעה של קידר היום כמגן הייתה מבזה,אילוז הוכיח שוב פעם שאין לו מקום על המגרש כמגן ימני בשום סיטואציה.
אם יש לקלינגר שכל,הוא צריך להתחיל מהערב לבדוק אופציות לעמדת המגן ימני...זה לא יעבוד ככה.
Re: מגן ימני - כמה שיותר מהר,יותר טוב.
למצוא מגן זה קשה מאוד לדעתי קלינגר יעדיף לשים את יחיאל מגן ולחפש בלם או לפתוח עם גביש..
בס"ד
לא ראיתי את המשחק אבל לפי התקצירים באתרים רוב החורים היו מהאגף הימיני שלנו.
טוב שזה קורה עכשיו ולא בליגה,אילוז לא מגן וקידר לא שחקן.
הפסד מאכזב,צפיתי ליותר (בטח שבכל האתרים רושמים שב"ש לא הרבתה לעבור את החצי).
לא ראיתי את המשחק אבל לפי התקצירים באתרים רוב החורים היו מהאגף הימיני שלנו.
טוב שזה קורה עכשיו ולא בליגה,אילוז לא מגן וקידר לא שחקן.
הפסד מאכזב,צפיתי ליותר (בטח שבכל האתרים רושמים שב"ש לא הרבתה לעבור את החצי).
שיעשה מה שהוא רוצה. מה שכן,אסור בשום פנים ואופן לאילוז או קידר לתפקד כמגנים ימניים...זה מתכון לאסון
נוראי. אשדוד היום חגגה על הצד של קידר-אילוז בצורה מחרידה,שימו לב שעל דודזאדה כמעט לא שיחקו כי הוא עשה עבודה
מצויינת והם מודעים ליכולת שלו.
נוראי. אשדוד היום חגגה על הצד של קידר-אילוז בצורה מחרידה,שימו לב שעל דודזאדה כמעט לא שיחקו כי הוא עשה עבודה
מצויינת והם מודעים ליכולת שלו.
לנסות להביא את אייל משומר,וכמה שיותר מהר.
חבל על קאלה נקודה! אחד השוערים הטובים בליגה חיפה הרוויחו!
מגן ימני דחוף!
מגן ימני דחוף!

איזה קאלה סוס מת ודודו לא היה אשם באף אחד רק האפס אילוז שעשה את הטעיות
אפשר לחשוב שבלי הטעות של אילוז היינו מנצחים.noam1976 כתב:איזה קאלה סוס מת ודודו לא היה אשם באף אחד רק האפס אילוז שעשה את הטעיות
במקרה הטוב היינו מוציאים תיקו 0:0, הבעיטה הראשונה שלנו לשער הייתה בדקה 80
אביתר הוא מקומי ודי כבר להיות צבועים! מצד אחד רוצים מקומיים מצד שני כשבכבר יש אז מתלוננים
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
אהוד, בתור חסידת המקומיים, יש דברים שלא צריכים ליהיות בכוח.
אביתר שחקן טוב בעיניי, ויש לו מקום בקבוצה אבל לא כמגן ימני. קשר ימני/ 50-50 יכול ליהיות מה שמתאים לו, אבל אף אחד לא צבוע וזה שאנחנו מעוניינים בשחקני בית לא מחייב שהכל בכוח. אביתר ביכולת הנוכחית לא מגן. איך קלינגר לא ראה את זה קודם שיש לנו בעיה באגף הזה, כמו משיח- גם אני טוענת שחייב למצוא לזה פתרון וכמה שיותר מהר. זה בהחלט לא ילך.
אם תשאלו אותי-
האופציה של יחיאל כמגן וגביש בלם נשמעת מעניינת.
אביתר שחקן טוב בעיניי, ויש לו מקום בקבוצה אבל לא כמגן ימני. קשר ימני/ 50-50 יכול ליהיות מה שמתאים לו, אבל אף אחד לא צבוע וזה שאנחנו מעוניינים בשחקני בית לא מחייב שהכל בכוח. אביתר ביכולת הנוכחית לא מגן. איך קלינגר לא ראה את זה קודם שיש לנו בעיה באגף הזה, כמו משיח- גם אני טוענת שחייב למצוא לזה פתרון וכמה שיותר מהר. זה בהחלט לא ילך.
אם תשאלו אותי-

ושימי לב שאדלי אפילו לא מוזכר כאן בשיחה. מדובר בבלם מאוד כשרוני ומפוצץ פוטנציאל שאפשר לעבוד עליו.הילה חדד כתב:אהוד, בתור חסידת המקומיים, יש דברים שלא צריכים ליהיות בכוח.
אם תשאלו אותי-
זה רק מעיד עד כמה קלינגר יכול "לשחק" עם השחקני הגנה שלו בכל מיני וריאציות וליצור ורסיה הרבה יותר יעילה ממה שראינו היום.
בכל אופן,אני לא יודע עד כמה אבי יחיאל כיום יכול לתפקד כמגן ימני בצורה טובה לאורך זמן...בטוח שהוא יותר טוב מקידר/אילוז,אבל באמת שזה
לא מדד לכלום.
ושימי לב שאדלי אפילו לא מוזכר כאן בשיחה. מדובר בבלם מאוד כשרוני ומפוצץ פוטנציאל שאפשר לעבוד עליו.הילה חדד כתב:אהוד, בתור חסידת המקומיים, יש דברים שלא צריכים ליהיות בכוח.
אם תשאלו אותי-
זה רק מעיד עד כמה קלינגר יכול "לשחק" עם השחקני הגנה שלו בכל מיני וריאציות וליצור ורסיה הרבה יותר יעילה ממה שראינו היום.
בכל אופן,אני לא יודע עד כמה אבי יחיאל כיום יכול לתפקד כמגן ימני בצורה טובה לאורך זמן...בטוח שהוא יותר טוב מקידר/אילוז,אבל באמת שזה
לא מדד לכלום.
לא יכול לשחק כמעט ולא נעליים. חסר מגן ימני ובלם אחד רציני. במצב כזה אפשר להעביר את סוארס לקישור האחורי, את פרננדז (מסירות אדירות בנגיעה) קדימה והופה יש קבוצה ברמה.
בס"ד
משה מישאלוב עדיין פנוי ויכול לבוא כקשר אחורי במקום אסולין.
את ביסו צריך להשאיל,אין שום סיבה שנבזבז עמדה של זר על שחקן שלא ירבה לקבל דקות,השאלתו תאפשר חיזוק של זר נוסף.
איך לא הסתערנו על אלברז שיכולנו?
משה מישאלוב עדיין פנוי ויכול לבוא כקשר אחורי במקום אסולין.
את ביסו צריך להשאיל,אין שום סיבה שנבזבז עמדה של זר על שחקן שלא ירבה לקבל דקות,השאלתו תאפשר חיזוק של זר נוסף.
איך לא הסתערנו על אלברז שיכולנו?
אסור להיתפשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יחיאל אסור שיהיה מגן ימין , מגן צריך להיות נמרץ , פעיל , טכני (ברמת מגן כמובן) , בעל כושר משחק טוב וכו'
וברור שיחיאל בגילו לא מסוגל לתת תפוקה כזאת , עם נתחיל עכשיו עם הנסיונות והאילתורים מצבנו יהיה גרוע!!....חייב להביא מגן שזה תפקיד המקור שלו ושאדלי וגביש יתרכזו במרכז ההגנה ..
בנוגע לקידר ולאילוז...
1.באמת שאני מעריך את קידר על הלחימה והוא נותן מעצמו כל משחק אבל לצערי הוא פשוט לא מתאים ואני לא מבין את המחשבה להחתים אותו ל3 שנים לא חבל על הכסף של אלונה?!?!...
2.אילוז בפעם המיליון קשר 50-50....עם אנחנו יוצאים למשחק חוץ בת"א לדוגמא אז בשביל לשפר את משחק ההגנה אז לשים אותו כקשר ימין שעוזר למגן ובהתקפה הוא יכול טיפה להבריק , בכל מקרה מגן - בשום פנים ואופן לא!!!
לסיכום מגן ימין....קשר אחורי....ואולי יהיה בסדר
אשמח לתגובות..
יחיאל אסור שיהיה מגן ימין , מגן צריך להיות נמרץ , פעיל , טכני (ברמת מגן כמובן) , בעל כושר משחק טוב וכו'
וברור שיחיאל בגילו לא מסוגל לתת תפוקה כזאת , עם נתחיל עכשיו עם הנסיונות והאילתורים מצבנו יהיה גרוע!!....חייב להביא מגן שזה תפקיד המקור שלו ושאדלי וגביש יתרכזו במרכז ההגנה ..
בנוגע לקידר ולאילוז...
1.באמת שאני מעריך את קידר על הלחימה והוא נותן מעצמו כל משחק אבל לצערי הוא פשוט לא מתאים ואני לא מבין את המחשבה להחתים אותו ל3 שנים לא חבל על הכסף של אלונה?!?!...
2.אילוז בפעם המיליון קשר 50-50....עם אנחנו יוצאים למשחק חוץ בת"א לדוגמא אז בשביל לשפר את משחק ההגנה אז לשים אותו כקשר ימין שעוזר למגן ובהתקפה הוא יכול טיפה להבריק , בכל מקרה מגן - בשום פנים ואופן לא!!!
לסיכום מגן ימין....קשר אחורי....ואולי יהיה בסדר
אשמח לתגובות..
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]