סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
הודעות: 18836
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 16:20
Title: אליניב ברדה

סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אכזבה עצומה מהמשחק מאשדוד.
לא יודע על מי האשמה, האם על ההנהלה ששוב לא הכינה או העבירה לקלינגר דוח מקצועי על הליקוים מהשנה שעברה או על קלינגר שהחליט ללכת על הסגל הנוכחי ובנה סגל שהוא מלא טלאים?

האם לא היה ידוע בשנה שעברה שיש לנו בעיה בעמדת המגן הימני? האם היינו צריכים לראות היום את נדב קידר ואת אילוז משחקים בצורה מחפירה בעמדת המגן הימני כדי להבין שהם לא מתאימים לשחק בעמדה הזאת בליגה העל? לא, החור בעמדת המגן הימני היה ידוע כבר בשנה שעברה.

האם לא היה ידוע בשנה שעברה שיש לנו בעיה בעמדת הקשר האחורי? הראה אם סוארז משחק כבלם נוצר חור בעמדת הקשר האחורי שלא אסולין ולא שן יכולים למלא. האם היינו צריכים את המשחק היום כדי להבין את זה? לא, החור בעמדת הקשר האחורי היה ידוע לכולם כבר משנה שעברה.

האם לא היה ידוע שדוד רביבו בגילו לא יכול לשחק כקשר באגף? אם לקחו החלטה בקיץ שרביבו נשאר אז הגיע הזמן שרביבו ישחק באמצע. האם היינו צריכים את המשחק היום כדי להבין את זה? לא, היכולת של רביבו באגף ידועה לכולם כבר משנה שעברה.

לא יכול להיות שהגיע מאמן חדש וכל הטעויות משנה שעברה חוזרות. עוד פעם מוסיפים טלאי על טלאי - קידר עובר לעמדת המגן הימני, סוארז עובר להיות בלם, הכל הפוך.

אני לא מדבר כרגע על פרננדז, אוהד כהן, אבי יחיאל, בסיט או ברננדו. הם חדשים בקבוצה ויש לתת להם את הזמן.
אבל קידר ואילוז בעמדת המגן הימני? דוד רביבו באגף? סוארז כבלם? איך הגענו למצב שקרוב מאוד לפני פתיחת העונה והטעויות האלה חוזרות.

הגיע הזמן להתעורר ומהר כי הקבוצה הנוכחית שוב בנויה בצורה לקויה. ואני עדין.

סמל אישי של משתמש
messiah
הודעות: 3832
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 11:20
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן
מיקום: באר שבע

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי messiah »

מסכים עם כל מילה,דגש על אביתר וקידר כמגנים ימניים,זה אסון!!!!!!!!!!!!!!
אני חושב שקלינגר מספיק נבון כדי להתחיל לתור אחרי מגן ימני חדש לקבוצה...ככה זה לא יחזיק.

בקשר לרביבו אני הבנתי שקלינגר בונה עליו כקשר מאחורי החלוצים והתפקוד של סיראז' היום כחלוץ היה מעורר בדיחה
והוא זה שמנע בעצם מרביבו לשחק בעמדה הטבעית שלו.

באסיט נראה היום איום ונורא למרות שאני די משוכנע שגם לו צריך לתת פרק זמן של התאקלמות לקבוצה...טוב הוא לא נראה היום
בלשון המעטה.

סה"כ צריך לתת למאמן ולקבוצה קרדיט..אפשר היה לראות בריאיון אחרי המשחק שקלינגר לקח קשה את המשחק היום והוא מתכונן
להפקת לקחים לא פשוטה. טוב שגילינו את הבעיות עכשיו ולא 3 שבועות מאוחר מדי.

סמל אישי של משתמש
sumsum
הודעות: 1914
הצטרף: 22 אוקטובר 2008, 21:06

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי sumsum »

משה לראשונה אני מסכים איתך, אך מאוד נזהר, קל מאוד לשחוט היום את הפועל ב"ש אך צריך לתת זמן, הקבוצה נמצאת יחד פחות מחודש בואו לא נשכח זאת, ובינתיים אפתיע את כולכם, הקבוצה עוד יותר גרועה מהעונה שעברה
החורים בהגנה נותרו כשהיו, עדיין נקבל את כמות השערים הגבוהה בליגה במתכונת משחק זו, הדבר שהופך אותנו לגרועים יותר מבעונה שעברה הינו משחק ההתקפה שאיננו קיים לחלוטין.
אז נסכם :1. משחק הגנה גרוע כשהיה, כל מצב נייח הוא חצי גול נגד ב"ש
2. מתי כבר יפטרו את מאמן הכושר? לא יכול להיות שבדקה 10 כבר לא יהיה אוויר לאף אחד בקבוצה??? כבר 3 שנים שאין כושר לקבוצה הזו, זה הבזיון הכי גדול.
3. בנגורה, אופס סליחה בסיט, נראה כרגע כנפילה גדולה, בעוד שברננדו נראה מאוד מאוד כבד, ובעל משקל עודף לא מבוטל
4. התפקוד של פרננדס בתור קשר אחורי הוא בזבוז, משה אסולין ועל זה יכעס עלי אוחיון משה, הוא שחקן ליגה שניה במקרה הטוב, הוא לא ברמות הדרושות, פשוט שחקן חלש מאוד.
יש לבחון את שוק הקשרים האחוריים ולמהר בחיזוק.
בצורת משחק הזו קורים 2 דברים במקביל : א. פרננדס מתבזבז ב. נוצר פרוזדור ישיר למרכז ההגנה שלנו.
ועם כלללללללללללללל זה, זו קבוצתנו, זו מכורתנו, זו אהבתנו, זו אכזבתנו
וזה מה שיש, צריך לחיות עם זה, צריך לתמוך בהם ולקוות לטוב, כרגע אנחנו נראים רחוק מהרמה הדרושה למשהו שנמצא מעבר לפלייאוף התחתון, יתכן ואתבדה, אסיים בברכת הצלחה לקבוצה שפתחה את העונה בצליעה, אבל בשבוע הבא משחק חדש, הצלחה/אכזבה חדשה.

יאללללה הפועל!

נ.ב- אני פנוי כל שבת שניה ואני ימני ברגל...יותר גרוע מזה לא אוכל להיות, שווה מחשבה? דברו עם אביב (אס 1 ) הסוכן שלי, מבטיח להיות זול וגרוע לא פחות.

סמל אישי של משתמש
yossi
הודעות: 16729
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 12:33
Title: קרייזי-רד

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אחרי שראיתי את התקציר אפשר לראות שההגנה נראית מעוררת רחמים כמו בשנה שעברה.
כל כדור גובה מוצא את שחקני אשדוד חופשיים לגמרי ואני פשוט מרחם על אוהד כהן שלא יכול להושיע.
אילוז וקידר הם פשוט בדיחה.
קידר מקומו לא בקבוצה ואילוז הוא שחקן ספסל מקסימום.
אני מאוד מקווה שקלינגר יחתים מגן או ימצא חלופה אחרת,אני שמח שלפחות הוא מודה במשחק החלש והנרפה ולא מורח ומטייח כמו קודמו לתפקיד.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
הודעות: 1004
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 13:26
Title: אלונה חייבת להישאר

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי ג'וני »

משה אני מסכים לגבי רוב הדברים, אבל למה תמיד אתה מאשים את ההנהלה? האם ההנהלה צריכה לעשות את התפקיד של המאמן? היה לו אפשרות לראות את כל המשחקים של ב"ש ולראות בעצמו (הוא היה חייב לעשות זאת).

חסר בלם מגן ימני וקשר אחורי (משה אסולין שחקן של ליגות נמוכות במקרה הטוב ועל אייל שן לא נרחיב את הדיבור) כל עוד לא יביאו חיזוק ב"ש תהיה בתחתית.

סמל אישי של משתמש
אמירוש
הודעות: 6
הצטרף: 20 יולי 2010, 13:31

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי אמירוש »

מה קורה עם אדלי??? וגביש??? ביסו???

סמל אישי של משתמש
אהרוני
הודעות: 278
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 13:27

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי אהרוני »

כל הקיץ אני זועק שצריך מגן ימני
אני לא הייתי צריך את המשחק באשדוד על מנת להבין את זה!!
אבי יחיאל בסיט וברננדו נראים לא משהו בכלל אבל בוא ניתן עוד קצת זמן
רביבו סתם מאבד את עצמו באגף, נאסר חיייב לקחת את ההזדמנויות שנותנים לו
מליקסון אלוהים

סמל אישי של משתמש
harel
הודעות: 3
הצטרף: 17 יולי 2009, 12:52

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי harel »

סבלנות..........................................

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
הודעות: 18836
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 16:20
Title: אליניב ברדה

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ג'וני כתב:משה אני מסכים לגבי רוב הדברים, אבל למה תמיד אתה מאשים את ההנהלה? האם ההנהלה צריכה לעשות את התפקיד של המאמן? היה לו אפשרות לראות את כל המשחקים של ב"ש ולראות בעצמו (הוא היה חייב לעשות זאת).

חסר בלם מגן ימני וקשר אחורי (משה אסולין שחקן של ליגות נמוכות במקרה הטוב ועל אייל שן לא נרחיב את הדיבור) כל עוד לא יביאו חיזוק ב"ש תהיה בתחתית.
מצטער, מגיע מאמן חדש לקבוצה הוא צריך לקבל דוח מקצועי על מה שנעשה בקבוצה בשנה שעברה, נקודות חלשות ונקודות חזקות.
זה יכול להיות דרך ויקו חדד, זה יכול להיות דרך אסי רחמים, זה חייב להתבצע.
קלינגר הגיע לקבוצה חדשה וגם אם היה לו אופציה לראות את הקבוצה בשנה שעברה הוא לא יכל להיות או לראות את כל המשחקים.

בקבוצה מקצוענית המאמן החדש כשנכנס מקבל דוח מקצועי על הקבוצה.
במצב כזה קידר ואילוז לא היו משחקים היום בעמדת המגן הימני.

harel, לא אמרתי שהשנה הקבוצה תכשל, אמרתי ששוב כמו בעונה שעברה אנחנו מתחילים את המשחקים עם עמדות חלשות כמו עמדת המגן הימני, עמדת הבלם ועמדת הקשר באגף כשרביבו שם.

גם אם שחקני הרכש של קלינגר יצליחו, זה עדיין לא יפתור את הבעיה שכל חצי מצב באגף ימין בהגנה שלנו הופך אוטומטית למצב מסוכן או שכל קבוצה עם שחקני אמצע טובים פשוט מגיעה בקלות לאיזור הרחבה שלנו בגלל החיסרון של קשר אחורי כשסוארז משחק כבלם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
noam1976
הודעות: 764
הצטרף: 29 יוני 2009, 12:58

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי noam1976 »

משחק אנמי מאוד של הקבוצה לא יודע נקווה שזה רק זה ולא מעבר לזה
בינתיים רק פרננזד מראה משהו לא יודע ראיתי את כל המחשק רק בסוף הגענו למצבים

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר
הודעות: 452
הצטרף: 23 אפריל 2009, 18:31

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי אהוד שמיר »

סבלנות! קלינגר יבנה לנו בובה של קבוצה
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
niv1
הודעות: 3229
הצטרף: 03 יוני 2009, 21:11

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי niv1 »

אפשר לחשוב סוף העולם.. כולה משחק בגביע הטוטו.. סבלנות..

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
הודעות: 18836
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 16:20
Title: אליניב ברדה

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

niv1 כתב:אפשר לחשוב סוף העולם.. כולה משחק בגביע הטוטו.. סבלנות..
אני אסביר לכם איפה הטעות שלכם. אתם חושבים שהביקורת היא על קלינגר, על הרכש שלו, על העובדה שאנחנו מבקרים את בניית הקבוצה כבר עכשיו. לא זה הכיוון.

אנחנו מבקרים טעויות שהפועל באר שבע כבר סוחבת לאורך שנים (עמדת המגן הימני) או לאורך מעל שנה (הבעיה בקישור האחורי והתפקוד של רביבו באגף ולא באמצע).

אני מלא תקווה שקלינגר יבנה יופי של קבוצה, אבל הזמן, סבלנות, איך שתקראו לזה, לא יהפכו את קידר לשחקן כדורגל טוב לליגת העל וגם לא יהפכו את אילוז למגן ימני ראוי לא לדבר על הפיכת דוד רביבו לשחקן שמתאים לשחק באגף.

אין כאן קשר לסבלנות, יש כאן קשר לעמדות שבגללם נכשלנו בצורה נחרצת בשנה שעברה ואנחנו לא רוצים לראות את זה חוזר כי אנחנו מכירים את הסחורה ויודעים שהיא לא תספיק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
הודעות: 16729
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 12:33
Title: קרייזי-רד

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מסכים עם משה.
אין הוקוס פוקוס בכדורגל והבעיות לא יפתרו מאליהן.
יש לקלינגר הרבה עבודה ואני בטוח שכמונו גם הוא ראה את כל הליקווים.

סמל אישי של משתמש
8red
הודעות: 3582
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 09:49

Re: סיכום המשחק: אין חדש תחת השמש

שליחה על ידי 8red »

מסכים מאוד עם מה שמשה רשם.
לצערי, הכל מתחיל ונגמר בניהול.
אחרת אי אפשר להבין איך תמיד אנחנו נמצאים ב"ברוך" כבר כמה שנים טובות עם אותן העמדות.
בכל קבוצה נורמלית, כשיש חילופי מאמנים המאמן היוצא משאיר משוב למאמן הנכנס. זה צריך להיות סעיף ראשי בחוזה ההעסקה.
פה זה היה אמור להיות יותר מזה, שכן אני לא מאמין שויקו לא היה יכול להיות זמין לשיחה מקיפה עם קלינגר ולהצביע על כל הליקויים.
חבל ששוב הצוות המקצועי החדש מגלה את הליקויים האלו שברורים אפילו לאחרון האוהדים - בשלב מאוחר יחסית של ההכנות לעונה הסדירה.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה