בקבוצה בודקים אפשרות לצרף מגן ימני, אכזבה מהחלוצים.
בקבוצה בודקים אפשרות לצרף מגן ימני, אכזבה מהחלוצים.
בקבוצה בודקים אפשרות לצרף מגן ימני לקבוצה, כמו כן קיימת אכזבה מהחלוצים בסיט וברנרדו ואסקונסלוס אך קיימת סבלנות בצוות המקצועי כלפיהם.
ואני אומר? הכי קלאסי זה לא הביא את אלברז.
ואני אומר? הכי קלאסי זה לא הביא את אלברז.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: בקבוצה בודקים אפשרות לצרף מגן ימני, אכזבה מהחלוצים.
בס"ד
לברננדו ובסיט צריך לתת זמן וקרדיט,לא צריך לקבוע גורלות אחרי משחק אחד.
אפשר להתנחם בכל שלפחות אסולין מראה ניצוצות.
טוב שחושבים על הבאת מגן ימיני.
אלברז?
היה לנו את הצ'אנס,לדעתי עכשיו זה כבר מאוחר אבל אם זה אפשרי אז כמובן שלהביא.
אלברז?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אף פעם לא מאוחר כל עוד אתה בחלון העברות וכל עוד הקבוצה שמחזיקה בכרטיסו זקוקה לכסף.yossi כתב:בס"ד
אלברז?
לגבי אלברז, אין טוב ממנו בארץ.
אם יגיע מדובר בשחקן שאתה יודע בדיוק מה אתה מקבל ממנו.
בס"דאביאל כתב: אף פעם לא מאוחר כל עוד אתה בחלון העברות וכל עוד הקבוצה שמחזיקה בכרטיסו זקוקה לכסף.
לגבי אלברז, אין טוב ממנו בארץ.
אם יגיע מדובר בשחקן שאתה יודע בדיוק מה אתה מקבל ממנו.
גם אני חושב שאין מגן ברמה שלו בארץ והוא יהיה תוספת מאוד משמעותית אם יבוא.
בית"ר הגישה תקציב ועושה רושם שהיא הצליחה להתגבר על הבעיות הכלכליות ובינתיים גם אלבארז ופרננדז (שסולניקי יקחו אותו כבר,יכול להחזיק לבד את הקישור בית"ר) נשארים.
אם יהיה ניתן להביאו אז ברור שלא צריך לחשוב פעמיים.
בנוגע לחלוצים אין מה להיתרגש לדעתי..
בסיט לא מיועד להרכב ראשון , השנה הוא על תקן למידה ..
ובקשר לברנרדו אני דווקא ראיתי משהו בסדר , זה לא סוד שהוא בלי כושר ועם 2-3 קלו עודפים , אבל הוא יורד למטה ומשתתף עם המשחק מתי שהוא לא מקבל כדורים , יודע לשחק בנגיעה אחת ...בקיצור רואים שיש לו הבנת משחק ולעניות דעתי עשינו רכישה טובה
בכל מקרה ימים יגידו..
בנוגע למגן ימין , יש מישהו חוץ מאלברז שיחסית פנוי???....אל תגידו משומר וכו' כי לא ישחררו אותם...בקיצור קשה למצוא מישהו
בסיט לא מיועד להרכב ראשון , השנה הוא על תקן למידה ..
ובקשר לברנרדו אני דווקא ראיתי משהו בסדר , זה לא סוד שהוא בלי כושר ועם 2-3 קלו עודפים , אבל הוא יורד למטה ומשתתף עם המשחק מתי שהוא לא מקבל כדורים , יודע לשחק בנגיעה אחת ...בקיצור רואים שיש לו הבנת משחק ולעניות דעתי עשינו רכישה טובה
בכל מקרה ימים יגידו..
בנוגע למגן ימין , יש מישהו חוץ מאלברז שיחסית פנוי???....אל תגידו משומר וכו' כי לא ישחררו אותם...בקיצור קשה למצוא מישהו
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

אני בטוח לא במאה אחוז,אלא במיליון אחוז,שקלינגר ממש לא התאכזב אתמול מבאסיט וברנרדו ברמה כזאת שגורמת לו לפקפק בהבאה שלהם.
אין מה לעשות חברים,בכדורגל אין קסמים,כדי להצליח צריך לעבוד ולעבוד קשה. להביא לפה שחקנים חדשים ולצפות שתוך חודש תיבנה כאן "דרים טים 2"
זה חלומות באספמיה וכדאי מאוד שכולם יתעוררו ויבינו שצריך לתת לחבר'ה החדשים זמן והרבה קרדיט.
בקשר לעמדת המגן הימני,אין לי פה אפילו צל של ספק שכל בר דעת מבין שהמצב בב"ש הוא בכי רע ושהעמדה הזאת חייבת להתחזק ע"י שחקן מנוסה
וטוב (מה שאי אפשר בשום אופן להגיד על קידר בעמדה הזאת או אילוז).
כמו שציינו פה החבר'ה,אלבארז הוא אופצייה מושלמת (ביסו יכול להיות מושאל,במילא לא בונים עליו) והלוואי שקלינגר יצליח לשים עליו את היד.
אין מה לעשות חברים,בכדורגל אין קסמים,כדי להצליח צריך לעבוד ולעבוד קשה. להביא לפה שחקנים חדשים ולצפות שתוך חודש תיבנה כאן "דרים טים 2"
זה חלומות באספמיה וכדאי מאוד שכולם יתעוררו ויבינו שצריך לתת לחבר'ה החדשים זמן והרבה קרדיט.
בקשר לעמדת המגן הימני,אין לי פה אפילו צל של ספק שכל בר דעת מבין שהמצב בב"ש הוא בכי רע ושהעמדה הזאת חייבת להתחזק ע"י שחקן מנוסה
וטוב (מה שאי אפשר בשום אופן להגיד על קידר בעמדה הזאת או אילוז).
כמו שציינו פה החבר'ה,אלבארז הוא אופצייה מושלמת (ביסו יכול להיות מושאל,במילא לא בונים עליו) והלוואי שקלינגר יצליח לשים עליו את היד.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עד לשבוע האחרון גם אני רציתי שבאר שבע תלך על האופציה של אלברז, אבל אז בדקתי עם אוהדי הפועל ת"א מה הסיבה שבגללה אלברז לא חתם בקבוצה והם אמרו שהתנאים של אלברז כבר סוכמו בקבוצה אבל כבר לאחר אימון אחד הוחלט לשחרר את אלברז אחרי שגוטמן החליט שלא מדובר באותו שחקן של לפני כמה שנים ולאחר שאלברז הציג יכולת ירודה.
לא יודע עד כמה אותו אימון משקף את היכולת של אלברז היום, אבל צריך להיזהר מאוד, בטח כשמתעסקים עם שחקן בעלויות של אלברז, בטח כשעבר לא מעט זמן מאז הפעם האחרונה שאלברז היה בארץ והרשים את כולנו.
לא הייתי פוסל את הרעיון להביא את אלברז, כן הייתי בודק היטב את הבחור לפני שהייתי מחתים אותו.
לא יודע עד כמה אותו אימון משקף את היכולת של אלברז היום, אבל צריך להיזהר מאוד, בטח כשמתעסקים עם שחקן בעלויות של אלברז, בטח כשעבר לא מעט זמן מאז הפעם האחרונה שאלברז היה בארץ והרשים את כולנו.
לא הייתי פוסל את הרעיון להביא את אלברז, כן הייתי בודק היטב את הבחור לפני שהייתי מחתים אותו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 82782.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"במועדון דיברו על בעיה בעמדת המגן הימני שיצטרכו למצוא לה פתרון בהקדם האפשרי עד לפתיחת הליגה בעוד פחות משלושה שבועות. שמו של מרקו פופוביץ' ששיחק בעונה שעברה באשדוד הוזכר, אבל הבעיה היא שהקבוצה השלימה את מכסת חמשת הזרים."
"במועדון דיברו על בעיה בעמדת המגן הימני שיצטרכו למצוא לה פתרון בהקדם האפשרי עד לפתיחת הליגה בעוד פחות משלושה שבועות. שמו של מרקו פופוביץ' ששיחק בעונה שעברה באשדוד הוזכר, אבל הבעיה היא שהקבוצה השלימה את מכסת חמשת הזרים."
- Sir Alex Ferguson
שמעתי הרבה דברים טובים על פופוביץ', למרות שאתמול לקח לי כמה דקות טובות להיזכר בבחור מה שאומר שלפחות ממה שאני ראיתי לא זכור לי עילוי גדול (מצד שני יתכן שפשוט לא ראיתי אותו מספיק).messiah כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 82782.html
אני חושב שעכשיו זה המבחן האמיתי של קלינגר להראות שהוא שונה מהמאמנים שהיו כאן בעבר. יש לקלינגר המון תירוצים למה להתעקש ולא לעשות שינוי (או במילים אחרות למה להתנהג כמו המאמן הישראלי הממוצע). יש 5 זרים (הבאה של פופביץ' או אלברז אומרת לשחרר את אחד מהזרים), יש את אבי יחיאל שיכול אולי לשחק כמגן ימני, וכאן מגיע הקטע שקלינגר צריך להוכיח שהוא שונה. להודות בטעות ולתקן אותה עכשיו.
זאת שטות כלכך גדולה לבזבז על ביסו מקום של זר, אתמול במשחק גביע הטוטו כשיש חמישה חילופים לא קיבל אפילו דקה, לא מבין את ההתעקשות.
ניב,אני לא חושב שהשיקול שעומד כרגע בפני קלינגר אם להחתים זר או לא היא מכסת הזרים.
קלינגר ידע כבר לפני חודש שהוא די מתנדנד בנוגע לביסו ולדעתי אחרי עניין המגן הימני אתמול,בתוספת העובדה שהשוק הישראלי
חסר כל החתמה פוטנציאלית איכותית,הוא לא יהסס להחתים את שחקן זר ולהשאיל את ביסו.
קלינגר ידע כבר לפני חודש שהוא די מתנדנד בנוגע לביסו ולדעתי אחרי עניין המגן הימני אתמול,בתוספת העובדה שהשוק הישראלי
חסר כל החתמה פוטנציאלית איכותית,הוא לא יהסס להחתים את שחקן זר ולהשאיל את ביסו.
בס"ד
משה,גם אם אלברז בחצי יכולת הוא לוקח את אילוז בקלות.
אילוז לא מגן,לא יודע למה לוקח למאמנים שבאים לפה כל כך הרבה זמן להבין את זה.
אלברז או פופוביץ' הם אופציות טובות והם יהיו מועילים בהרבה מאילוז.
ביסו צריך להיות מושאל,אין שום סיבה שנבזבז עמדה של זר על שחקן שלא בונים עליו ולא יקבל יותר מדי דקות.
עוד קשר אחורי כמו ג'אן או מישאלוב שהם פנויים ויכולים לבוא הבעברה חופשית במקום אסולין גם יהיה צעד טוב.
ביסו צריך להיות מושאל,אין שום סיבה שנבזבז עמדה של זר על שחקן שלא בונים עליו ולא יקבל יותר מדי דקות.
עוד קשר אחורי כמו ג'אן או מישאלוב שהם פנויים ויכולים לבוא הבעברה חופשית במקום אסולין גם יהיה צעד טוב.
- Sir Alex Ferguson
יוסי, הסיכוי שג'אן או מישאלוב יגיעו לכאן הוא אפסי וגם אם היה סיכוי שאחד מהשניים יגיע לכאן אין סיבה להביא אותם שכן יש לך את סוארז שמקומו הוא רק בקישור האחורי.yossi כתב:בס"ד
הבאת בלם שיפנה את סוארז לשחק כקשר אחורי היא אופציה טובה ונכונה יותר.
בקשר לאלברז, ההשוואה שלך היא לא נכונה שכן כמעט כל מגן ימני שתביא יהיה טוב יותר מאילוז.
השאלה היא האם כדאי לבזבז מאות אלפי יורו על אלברז רק בגלל יכולת טובה שנתן בזמנו בבית"ר י"ם? אין ספק שאלברז ביכולת שהציג בזמנו בבית"ר הוא ב2 דרגות טוב מאילוז, אבל השאלה שצריך לשאול היום היא האם אלברז ביכולת הנוכחית שווה את הסכומים האלה? למה הפועל ת"א החליטה לשחרר אותו אחרי שהוא כבר סיכם אצלה את תנאיו?
ביסו אתמול היה מורחק. כבר שכחת את העונה שעברה?ניב כתב:זאת שטות כלכך גדולה לבזבז על ביסו מקום של זר, אתמול במשחק גביע הטוטו כשיש חמישה חילופים לא קיבל אפילו דקה, לא מבין את ההתעקשות.
הבנתי.yedidel כתב:
ביסו אתמול היה מורחק. כבר שכחת את העונה שעברה?
ובכל זאת, שטות לבזבז עליו מקום של זר.