אני רוצה לשתף אותכם בהרגשה שהייתה לי בכל השנה שעברה - איך יכול להיות שהפרסומים בתקשורת מדברים על תקציב X כשבמציאות להפועל באר שבע יש את סגל השחקנים Y.
הסיבה שאני רוצה לשתף אותכם בהרגשה שלי היא שאתמול עלתה בי בדיוק אותה הרגשה.
בזמן המשחק, כשראיתי את הסגל שנבנה השנה, עלתה בי שוב השאלה איך יכול להיות שהתקציב של הפועל באר שבע השנה, לפי הפרסומים השונים, מגיע ל30 מיליון שקל?
נכון, מעבר לנושא המקצועי יש כספים שהולכים בקבוצה להנהלה ולעובדי המועדון, אבל במחשבה שנייה ושלישית, גם אם המעטפת של המועדון מרוויחה סכומי עתק (וקשה לי להאמין בכך שכן חלק לא מבוטל מהם עובדים בחצי משרה וחלק נוסף אינו כולל עובדים בכירים) עדיין אי אפשר להגיע עם הסגל הקיים לתקציב כל כך גדול.
הנה הסגל המלא השנה -
דור דוידי, אבי יחיאל, נדב קידר, יוסי אלקיים, מאור מליקסון, ריקרדו פרננדס, דוד רביבו, ג'יימס ביסו, יניב איפרגן, ברנרדו ושקונסאלוש, סיראז' נאסר, ליאל זגורי, חגי יצחק, ליאור אסולין, משה אסולין, אוהד כהן, איברהים בסיט, צחי מכלוף, וויליאמס סוארס, עודד גביש, ריאן אדלי ואורי מכלוף.
אני לא מבקר את קלינגר בשום דרך, אלא פשוט מנסה להבין כיצד סגל שבו אפילו מאור מליקסון לא מרוויח סכומי עתק, ושמלבד ברננדו, פרננדז, רביבו וסוארז אף אחד לא עובר את השכר של 150 אלף דולר לשנה אנחנו מגיעים לתקציב כל כך גדול?
עכשיו תגידו לי אתם איך הפועל באר שבע מגיעה לתקציב של 30 מיליון שקל?
30 מיליון? אתם בטוחים?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: 30 מיליון? אתם בטוחים?
איפה ראית שדיברו על 30 מיליון שקל העונה, 25 ולא יותר מזה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בס"ד
אני לא יודע מה התקציב הכולל של המועדון אבל תקציב שכר השחקנים של הקבוצה הבוגרת עומד על 11 מיליון ש"ח.
שנה שעברה התקציב היה 12 מיליון ש"ח.
עם תקציבים כאלה ב"ש צריכה לבנות קבוצה טובה הרבה יותר,אשדוד לדוגמא מעמידה תקציב שחקנים של 5 מיליון ש"ח (נכון לשנה שעברה).
תקציב כפול ועוד עם עודף ואשדוד מציגה כדורגל טוב בהרבה.
אני לא יודע מה התקציב הכולל של המועדון אבל תקציב שכר השחקנים של הקבוצה הבוגרת עומד על 11 מיליון ש"ח.
שנה שעברה התקציב היה 12 מיליון ש"ח.
עם תקציבים כאלה ב"ש צריכה לבנות קבוצה טובה הרבה יותר,אשדוד לדוגמא מעמידה תקציב שחקנים של 5 מיליון ש"ח (נכון לשנה שעברה).
תקציב כפול ועוד עם עודף ואשדוד מציגה כדורגל טוב בהרבה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אף אחד לא אמר 30 מיליון, וידוע שקאדר הקבוצה=רק חלק מהתקציב...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר