שחקנה של מכבי ב"ש בעונה שעברה מיקי עטיה מועמד להגיע לקבוצה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 24&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
אולי מיקי עטיה?
Re: אולי מיקי עטיה?
בואו נחזיר את שמעון ביטון וזהו
לא מבין את הקטע הזה, או שפותחים את הכיס ומביאים שחקנים ברמה כדי שנהיה קבוצה טובה או שמסתפקים בבינוניות
לא מבין את הקטע הזה, או שפותחים את הכיס ומביאים שחקנים ברמה כדי שנהיה קבוצה טובה או שמסתפקים בבינוניות
שאלה : " אולי מיקי עטיה ? "
תשובה : " אולי לא !!! "
[align=center]
GIFSoup[/align]

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
התכוונת ל"אולי לא" או ל"אוי לא"?אביב כתב:שאלה : " אולי מיקי עטיה ? "
כל התשובות נכונותclark kent כתב: התכוונת ל"אולי לא" או ל"אוי לא"?

[align=center]
GIFSoup[/align]

מיקי עטיה מגן ימני מצוין בטוח שהרבה יותר טוב מאילוז אני לא מבין עח מה אתם מדברים בכלל הלוואי ויבוא !! ואתם מדברים על בינוניות אבל תאמינו לי שעדיף קבוצה שתשחק בלי אגו ועם תלכיד קבוצתי מוצלח מאשר שכל אחד יהיה אם האף בשמיים ואם יהיה מצב שהוא ישב בספסל הוא יעשה פרצופים מי ישמע איזה שחקנים יש לאשדוד ואם בנייה טובה הם הגיעו למצב שיש להם קבוצה מצוינת אותו דבר חיפה רוב השחקנים שיש להם זה שחקנים שנבנו לאורך זמן ולא רכשו אותם בתור שכירי חרב !
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מסכים מאוד אהרוני. אולי זה ישמע כחוצפה אבל כשאלונה הגיעה לבאר שבע אני חשבתי שלאחר יותר מ3 שנים בקבוצה הקיץ הנוכחי יהיה שונה.אהרוני כתב: לא מבין את הקטע הזה, או שפותחים את הכיס ומביאים שחקנים ברמה כדי שנהיה קבוצה טובה או שמסתפקים בבינוניות
הדיבורים של קלינגר על פליאוף עליון העונה ואליפות תוך 3 שנים הם נחמדים אבל אם לא בא במקביל שינוי מחשבה אצל הקבוצה והבאת רכש שישדרג את הקבוצה אז אנחנו בבעיה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי