אלונה וקלינגר עובדים על כולם בעיניים.
אלונה וקלינגר עובדים על כולם בעיניים.
אין ספק שאלונה רק תרמה להפועל ב"ש מאז שהגיעה ואני מעריץ אותה ואוהב אותה.. אבל כל ההצהרות של " פליאוף עליון " זה פשוט עבודה בעיניים.
אני לא רוצה לשפוט את קלינגר..אבל איך אתה מצהיר פליאוף עליון ותוך 3 שנים אליפות שיש לך קבוצה שאולי תגמור את הליגה בפליאוף אמצע?
אם הם באמת היו מתכוונים היינו רואים את אלברז מגן ימני.. את מימון בלם.. טועמה בקישור וטמוז חלוץ ביחד עם אסולין.. או אפילו משאירים את בדש.
אפרופו בדש..איך לקרית שמונה כן היה את הכסף לקחת אותו ולהפועל באר שבע של אלונה ברקת לא? איך?
אפילו הפועל אשקלון הצנועה של גיא עזורי עשתה קבוצה יותר טובה משלנו על הנייר..וגם ראיתי אותם ברמתגן נגד ביתר הם שיחקו ממש יפה.
אני מוכן לחתום לפי איך שראיתי את הקבוצה בשבת באשדוד.. שאם לא יגיע לכאן מגן ימני ברמה וקשר או בלם ברמה אנחנו בקושי נגרד את הפליאוף האמצעי.
הלוואי שאני טועה..הלוואי..אבל לא נראה לי.
שתיהיה לכולנו שנה אדומה ופוריה..
אני לא רוצה לשפוט את קלינגר..אבל איך אתה מצהיר פליאוף עליון ותוך 3 שנים אליפות שיש לך קבוצה שאולי תגמור את הליגה בפליאוף אמצע?
אם הם באמת היו מתכוונים היינו רואים את אלברז מגן ימני.. את מימון בלם.. טועמה בקישור וטמוז חלוץ ביחד עם אסולין.. או אפילו משאירים את בדש.
אפרופו בדש..איך לקרית שמונה כן היה את הכסף לקחת אותו ולהפועל באר שבע של אלונה ברקת לא? איך?
אפילו הפועל אשקלון הצנועה של גיא עזורי עשתה קבוצה יותר טובה משלנו על הנייר..וגם ראיתי אותם ברמתגן נגד ביתר הם שיחקו ממש יפה.
אני מוכן לחתום לפי איך שראיתי את הקבוצה בשבת באשדוד.. שאם לא יגיע לכאן מגן ימני ברמה וקשר או בלם ברמה אנחנו בקושי נגרד את הפליאוף האמצעי.
הלוואי שאני טועה..הלוואי..אבל לא נראה לי.
שתיהיה לכולנו שנה אדומה ופוריה..
Re: אלונה וקלינגר עובדים על כולם בעיניים.
אין לנו כ"כ מה לעשות צריך לחכות ולראות ולהביא תמיכה בקלינגר.
לוקח זמן כדי לבנות קבוצה.
איי אפשר לעשות את זה בעונה אחת, קלינגר רק הגיע תנו לו שקט הוא יעשה פה עבודה קדושה.
לוקח זמן כדי לבנות קבוצה.
איי אפשר לעשות את זה בעונה אחת, קלינגר רק הגיע תנו לו שקט הוא יעשה פה עבודה קדושה.
תשמע אולי לא היה חיזוק מרשים אבל בהשוואה לסגל של שנה שעברה אנחנו יותר טובים ליאור אסולין חזר ברננדו ושקנסולוס עדיין תעלומה אבל אני חושב שהוא עוד יתחיל לשחק כדורגל בהגנה השתפרנו היא אפשר להשוות את ההגנת פח של שנה שעברה להגנה שיש היום היא אולי לא הכי טובה בליגה אבל היא בהחלט חזקה וצריך עוד תיאום ואימונים איתם ומגן ימני ויהיה טוב בעזרת ה'
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
בלי פ-א-נ-י-ק-ה
אליפות לא תקח השנה, תהיה רגוע ותבוא להנות כמה שיותר, כל השאר שולי, והוא חלק מהתהליך, גם אם ניפול בו בדרך, פרופורציות
אליפות לא תקח השנה, תהיה רגוע ותבוא להנות כמה שיותר, כל השאר שולי, והוא חלק מהתהליך, גם אם ניפול בו בדרך, פרופורציות
בס"ד
תראו למה גורם הפסד בגביע הטוטו,מה יגרום הפסד בליגה?
תורידו לחץ אנשים,תהיה קבוצה טובה.
תראו למה גורם הפסד בגביע הטוטו,מה יגרום הפסד בליגה?
תורידו לחץ אנשים,תהיה קבוצה טובה.
איזה כותרת לטופיק -" אלונה וקלינגר עובדים על כולם בעיניים ".פששששששששששששששש פרובוקצייה מעניינת שתמשוך קוראים לקרוא את דבריך.
עשה לנו טובה ,תמתין בסבלנות שניר ואלונה ינסו לתקן את מה שראינו בשבת.הם רוצים לא פחות ממני וממך להצליח.אולי אפילו יותר.
הכי חשוב - תנמיכו ציפיות כפי שידידי , מורי ורבי SUMSUM אמר.אליפות לא ניקח השנה.בואו ננסה ליהנות ולקוות שהתהליך שהקבוצה צריכה לעבור השנה אכן יקרה.
עשה לנו טובה ,תמתין בסבלנות שניר ואלונה ינסו לתקן את מה שראינו בשבת.הם רוצים לא פחות ממני וממך להצליח.אולי אפילו יותר.
הכי חשוב - תנמיכו ציפיות כפי שידידי , מורי ורבי SUMSUM אמר.אליפות לא ניקח השנה.בואו ננסה ליהנות ולקוות שהתהליך שהקבוצה צריכה לעבור השנה אכן יקרה.
[align=center]
GIFSoup[/align]

סבלנות
אחרי משחק אחד כבר חוזר הניגון הישן
חכו זה רק גביע הטוטו יש עוד שבועיים לליגה ואז נראה וגם אז יש לחכות כמה משחקים.
אחרי משחק אחד כבר חוזר הניגון הישן
חכו זה רק גביע הטוטו יש עוד שבועיים לליגה ואז נראה וגם אז יש לחכות כמה משחקים.
תקשיב "gate 5" , בניגוד לאחרים פה שמנסים להסתיר את האכזבה שלהם מאיך שהקבוצה נבניתה עד עכשיו,אני אחזק ואומר שאני מסכים איתך
כמעט בכל מילה שאמרת,חוץ מ"עובדים עלינו בעיניים".
לא שמעת את קלינגר אומר שהוא רץ השנה לאליפות,בטח שלא שמעת את אלונה יוצאת בריש גלי ומודיעה לכולם שהיא רוצה השנה אליפות.
שמעת שהמטרה היא פלייאוף עליון ואני משוכנע שעם הסגל הקיים שיש לנו(בהנחה שעמדת המגן הימני והקשר האחורי תחוזק) בהחלט אפשר לכוון
לפלייאוף עליון כפונקציה של מאמן טוב על הקווים.
באמת ציפית שכל מטח השמות שציינת פה יגיעו לב"ש? אם עוד לא הבנת,ב"ש צריכה לבנות את השם שלה כמועדון גדול שמושך שחקנים
ואת זה קשה לעשות עונה אחרי שעזורי עשה למועדון ולקהל רצח אופי תקשורתי. הצלחה מביאה הצלחה ורק אחרי עונה טובה ומוצלחת של ב"ש
בפלייאוף עליון (בתקווה) אפשר יהיה לצפות משחקנים בעלי שיעור קומה להגיע לכאן.
כמעט בכל מילה שאמרת,חוץ מ"עובדים עלינו בעיניים".
לא שמעת את קלינגר אומר שהוא רץ השנה לאליפות,בטח שלא שמעת את אלונה יוצאת בריש גלי ומודיעה לכולם שהיא רוצה השנה אליפות.
שמעת שהמטרה היא פלייאוף עליון ואני משוכנע שעם הסגל הקיים שיש לנו(בהנחה שעמדת המגן הימני והקשר האחורי תחוזק) בהחלט אפשר לכוון
לפלייאוף עליון כפונקציה של מאמן טוב על הקווים.
באמת ציפית שכל מטח השמות שציינת פה יגיעו לב"ש? אם עוד לא הבנת,ב"ש צריכה לבנות את השם שלה כמועדון גדול שמושך שחקנים
ואת זה קשה לעשות עונה אחרי שעזורי עשה למועדון ולקהל רצח אופי תקשורתי. הצלחה מביאה הצלחה ורק אחרי עונה טובה ומוצלחת של ב"ש
בפלייאוף עליון (בתקווה) אפשר יהיה לצפות משחקנים בעלי שיעור קומה להגיע לכאן.
הבעיה היא שכשמתחילים לדבר בהפועל באר שבע על "אליפות", מתחילים להיכנס מיד לפאניקה.
אני לא מבין איך משחק ראשון של העונה, ועוד בגביע הטוטו מול אשדוד, מהווה אינדיקציה עבורכם לאיך הולכת להיראות העונה. פלייאוף עליון, פלייאוף אמצעי, קרבות הישרדות, אליפות - מאיפה כל ההשערות ההזויות האלה? בסדר, יש עוד מספר עמדות שאנחנו אמורים לחזק אבל האם בגלל שגילינו במשחק הראשון של העונה שאנחנו לא הכי סגורים בעמדות האלה - האם זה הוגן לצאת בהצהרות (הדי מעליבות, הייתי אומר) ש"אלונה וקלינגר עובדים עלינו בעיניים"?!
איך אמר סומסום? אליפות לא תיקח השנה וגם לרדת ליגה לא תרד. כל שנשאר הוא לקוות לכדורגל טוב והתקפי בשילוב פרופורציות, ולקטול את אלונה וקלינגר עוד לפני שריקת הפתיחה של המחזור הראשון רק בשל העובדה שאין עוד מגן ימני זה לא פרופורציות!!
אני לא מבין איך משחק ראשון של העונה, ועוד בגביע הטוטו מול אשדוד, מהווה אינדיקציה עבורכם לאיך הולכת להיראות העונה. פלייאוף עליון, פלייאוף אמצעי, קרבות הישרדות, אליפות - מאיפה כל ההשערות ההזויות האלה? בסדר, יש עוד מספר עמדות שאנחנו אמורים לחזק אבל האם בגלל שגילינו במשחק הראשון של העונה שאנחנו לא הכי סגורים בעמדות האלה - האם זה הוגן לצאת בהצהרות (הדי מעליבות, הייתי אומר) ש"אלונה וקלינגר עובדים עלינו בעיניים"?!
איך אמר סומסום? אליפות לא תיקח השנה וגם לרדת ליגה לא תרד. כל שנשאר הוא לקוות לכדורגל טוב והתקפי בשילוב פרופורציות, ולקטול את אלונה וקלינגר עוד לפני שריקת הפתיחה של המחזור הראשון רק בשל העובדה שאין עוד מגן ימני זה לא פרופורציות!!
בקשר לברק בדש - מה לעשות שג'קי דרש מאלונה 400 אלף דולר על הכרטיס, בעוד שמכר אותו לקרית שמונה ברבע מהסכום ואפילו פחות?
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
אגב.. לא יודע אם שמתם לב, אבל על הנייר, להפועל אשקלון יש שחקנים יותר טובים מלהפועל ב''ש.
הסניגורון... כתב:אגב.. לא יודע אם שמתם לב, אבל על הנייר, להפועל אשקלון יש שחקנים יותר טובים מלהפועל ב''ש.
עזוב אותך ממה שקורה על הנייר.. כבר הוכח לא פעם אחת שעל הנייר לא מקנה לך עליונות בליגה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחהסניגורון... כתב:אגב.. לא יודע אם שמתם לב, אבל על הנייר, להפועל אשקלון יש שחקנים יותר טובים מלהפועל ב''ש.

איך הגעת לזה?! קבוצה שהחלוץ הכי טוב שלה זה פדיחה?! יש להם את ערן לוי מנטש וגזל שזה יפה אבל מזה שיש להם סגל יותר טוב?! בדיחה
אים להם קשרים שמתקרבים לרמה של מליקסון ורביבו, שגם פרננדס על הנייר טוב.. אסולין החלוץ השני-שלישי שלנו ושלהם פדיחה הראשון ככה ששערים לא יהיה להם הרבה עם כל הכבוד לפדיחה ולעבס... טגה אולי יהיה משהו אבל קשה להאמין אחרי שחזר מפציעה של שנה.. בהגנה אתה מכיר מישהו חוץ מטובול שאשדוד זרקה?
יש להם קבוצה למקום 13-8 לא יותר
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
ערן לוי. רביד גזל. אמיי טגה. אמיר טובול. זוראב מנטטאשווילי.
תענה לי בכנות, לא היית רוצה לפחות 4 מהם בקבוצה שלך ?
תענה לי בכנות, לא היית רוצה לפחות 4 מהם בקבוצה שלך ?
לא! טובול?! באשדוד היה שחקן ספסל! גזל לא הרבה יותר טוב משן ואם סוארז משחק שם אז בכלל לא. מנטש תופס מקום של זר ואני בכלל לא תופס ממנו.. טגה זה שחקן מעניין מאוד עם מלא כשרון אבל הוא חזר אחרי פציעה קשה של שנה