לאמן, רק לאמן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

לאמן, רק לאמן

שליחה על ידי אביאל »

כתבה מעיתון הארץ על יוני ספרונוב.

שווה דיון והתייחסות.

תבלו!

תמונה

מי שלא מצליח לראות, זה הקישור הישיר:
https://up203.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/izogzynrtlhh.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: לאמן, רק לאמן

שליחה על ידי אלדר »

יוני מאמן ענק... הקבוצות שלו שוטפות את המגרש הנעת כדור מהירה וחכמה יורד לפרטים הקטנים.
אימן את אחי בנערים א' עונה שעברה, אחרי פציעה קשה של שנה מחוץ למגרשים השלימו פערים גדולים ביחד תוך חצי עונה.. אני מחזיק ממנו מאוד.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

עושה רושם שדוקטרינת אימון יסודית מקיפה ממש יש לבחור..

מסומן כדבר הבא לא מהיום. ומאחר ובקבוצות ילדים/נערים התוצאות בעלות חשיבות משנית, העיקר הוא הכשרת הדור הבא של שחקני בית, ניתן יהיה לאמוד בדיוק את מקצועיותו...

וד"ש לדויד חופר בדם :מוציא לשון:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

כתבה מאוד מפרגנת. פורסם גם כאן

https://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1185020.html" onclick="window.open(this.href);return false;

והמדיום משתנה. כמו ווקמן דרך דיסקמן אל האייפוד, כך גם השינוי שחל על המאמנים. יוני ספרונוב, ילד בן 25, מאמן את קבוצת הנערים של הפועל באר שבע בדרך אל העולם הגדול. אני עוקב אחריו במשך יותר משנה, ומה שנראה כפוטנציאל, יתחיל אולי להתממש בשנים הקרובות. ספרונוב נמצא בדיוק בשלב הקריטי של חיי המאמן: ביישנות משולבת בביטחון עצמי. פריק כדורגל שבפיו ציטוטים ורפליקות מעולמות שלכאורה לא קשורים למקצוע, אבל כאלה שמעידים על ליקוט והבנה שכדורגל זה לא רק כדורגל, ולהפך - מה שלא שייך לכדורגל, יכול להיות שייך לו בסופו של דבר. ספרונוב התחיל את דרכו במכבי באר שבע, ועבר ליריבה הבכירה יותר, הפועל.
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

שלח תגובה