מכת הפציעות חוזרת אלינו ובגדול, לא זכור לי דבר כזה הרבה זמן שכל כך הרבה שחקני הרכב נעדרים זה אחרי זה מהמחזור השני בערך.
אז לירון זרקו יעדר לאחר שסובל כבר שבועות רבים מפציעה בכף הרגל.
אביתר אילוז נפצע שוב בברך וייעדר מהמשחק מחר.
זוהר חוגג מתח השבוע את המפשעה ולא יהיה חלק מהסגל של הקבוצה.
דודי פדלון מתח את השריר האחורי ובספק גדול למשחק מחר אך עדיין קיים סיכוי להכשיר אותו.
מי שכן חוזר לסגל הוא הקשר האחורי ג'סטין זולו שחוזר אחריי העדרות של חמישה שבועות.
מכת פציעות לקראת מחר.
מכת פציעות לקראת מחר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: מכת פציעות לקראת מחר.
זולו כן חוזר? התגעגעתי...ניב כתב:מכת הפציעות חוזרת אלינו ובגדול, לא זכור לי דבר כזה הרבה זמן שכל כך הרבה שחקני הרכב נעדרים זה אחרי זה מהמחזור השני בערך.
אז לירון זרקו יעדר לאחר שסובל כבר שבועות רבים מפציעה בכף הרגל.
אביתר אילוז נפצע שוב בברך וייעדר מהמשחק מחר.
זוהר חוגג מתח השבוע את המפשעה ולא יהיה חלק מהסגל של הקבוצה.
דודי פדלון מתח את השריר האחורי ובספק גדול למשחק מחר אך עדיין קיים סיכוי להכשיר אותו.
מי שכן חוזר לסגל הוא הקשר האחורי ג'סטין זולו שחוזר אחריי העדרות של חמישה שבועות.

מה שמדאיג הוא העניין של שחקנים שחוזרים מפציעה ו"פתאום" נפצעים עוד פעם, זה למרות שעושה רושם שמשתדלים לתת זמן החלמה מקסימלי לכל שחקן. זה קרה גם עם אילוז, גם עם פדלון וגם עם חוגג (למרות שחוגג זה סיפור בפני עצמו...)
- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
ואופיר חיים הפצוע התמידי
מסכן..
מסכן..
לא יודע מה איתכם אבל אני במקום זוהר חוגג עושה חושבים אם כדאי להמשיך במקצוע, הפציעות גמרו אותו והחזרה שלו הייתה מהירה מדי.

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
יש זולו חוזר חולה על השחקן הזה!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;