בס"ד
https://big.one.co.il/Cat/HonorBoth/Sho ... x?id=43634" onclick="window.open(this.href);return false;
ריאיון עם ריקרדו פרננדס.
פרננדס:"צריכים להראות שאנחנו יכולים לנצח גם את הגדולות"
Re: פרננדס:"צריכים להראות שאנחנו יכולים לנצח גם את הגדולות"
אני אומר באמת שחקן באיכיות גבוהות מאוד ואני מאמין שהוא יתן יותר
לעניות דעתי מדובר בשחקן טכני מאוד
לעניות דעתי מדובר בשחקן טכני מאוד
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
לפי דעתי פרננדש אחד השחקנים הגדולים שנחתו כאן בשנים האחרונות, נגיעה ראשונה, מעביר ברגע את המשחק מהקישור להגנה, וגם אם תשים אותו שוער הוא ישתוק.
אז יאללה, הפועל, תראו לנו..
(כל עונה אותן הכנות, אותן סיסמאות ואותו זנב בין הרגליים)

- fc beer sheva
חבל שאנחנו מצליחים להביא שחקנים כמו פרננדש וכמו סימיוני שחקנים באמת איכותיים רק בגיליאים של שנה - שנתיים לפני הפרישה וזה לא שהם שיחקו בליגות יותר טובות מפה בגיליאם 28-29
אגב, את המשפט הנ"ל ניתן לייחס בדיוק גם לפרננדז, מאמן הנבחרת.
כן, גם הוא יחשוב בקרוב שאנחנו צריכים להראות שאנחנו יכולים לנצח את הגדולות, אבל מה לעשות? כנראה ששוב נבחרת ישראל תשתין במכנסיים ואת היורו נצפה בטלוויזיה.
בקיצור: מה המאמנים/השחקנים מחדשים לנו, האוהדים, כשהם יוצאים באמירה כזו? מה, אנחנו לא חושבים שהגיע הזמן לזה?
כן, גם הוא יחשוב בקרוב שאנחנו צריכים להראות שאנחנו יכולים לנצח את הגדולות, אבל מה לעשות? כנראה ששוב נבחרת ישראל תשתין במכנסיים ואת היורו נצפה בטלוויזיה.
בקיצור: מה המאמנים/השחקנים מחדשים לנו, האוהדים, כשהם יוצאים באמירה כזו? מה, אנחנו לא חושבים שהגיע הזמן לזה?

פרננדש קצת מזכיר לי את עמיתו הפורטוגזי ראול מאיירלש (שחתם בשבוע שעבר בליברפול) גם מבחינת מראה חיצוני (טוב, חוץ מהקעקועים) וגם מבחינת המיקום שלו במגרש והתפקיד שהוא אמור לבצע.
הפועל אני כבר משתגע