הודעת עמותה | פגישה מחר עם הנהלת הקבוצה
הודעת עמותה | פגישה מחר עם הנהלת הקבוצה
מחר בשעה 17:30 תיערך פגישה עם הנהלת המועדון.
נושאים עיקריים שיעלו:
1. ההתנהלות בשבוע שעבר בקשר לדחיית המשחק
2. היעדר מים קרים במזנון כבר במחצית המשחק מול בני יהודה.
3. בעיות שהיו עם הכנסת/קיפול תפאורה בשער 5.
מוזמנים לרשום שאלות/טענות/הערות נוספות, נא לכתוב דברים ענייניים (לדוגמא: למה X לא משחק זאת לא שאלה עניינית)
נושאים עיקריים שיעלו:
1. ההתנהלות בשבוע שעבר בקשר לדחיית המשחק
2. היעדר מים קרים במזנון כבר במחצית המשחק מול בני יהודה.
3. בעיות שהיו עם הכנסת/קיפול תפאורה בשער 5.
מוזמנים לרשום שאלות/טענות/הערות נוספות, נא לכתוב דברים ענייניים (לדוגמא: למה X לא משחק זאת לא שאלה עניינית)
Re: הודעת עמותה | פגישה מחר עם הנהלת הקבוצה
מעניין אותי מאוד עניין לוח התוצאות - אם אנחנו כבר הולכים כל שבועיים לראות משחק בחירבה שנקראת "וסרמיל",למה שלא יעדנו
את המכה עם איזה לוח תוצאות נחמד? (אני תמיד רואה את הלוח תוצאות הישן של הטוטו קבור שם מאחורי מבנה נדמה לי,עצוב)...מה גם
שזכור לי שדובר על לוח תוצאות חדש שמתכננים להרכיב בוסרמיל השנה.
את המכה עם איזה לוח תוצאות נחמד? (אני תמיד רואה את הלוח תוצאות הישן של הטוטו קבור שם מאחורי מבנה נדמה לי,עצוב)...מה גם
בס"דmessiah כתב:מעניין אותי מאוד עניין לוח התוצאות - אם אנחנו כבר הולכים כל שבועיים לראות משחק בחירבה שנקראת "וסרמיל",למה שלא יעדנו
הנושא של לוח תוצאות פורסם בריאיון עם בדש בידיעות הנגב.
הוא אמר שהלוח מקריית אליעזר יעבור לוסרמיל מכיוון שחיפה קונה לוח חדש.
מה באמת קורה עם זה?
בעיקרון יש את הלוח תוצאות של קרית אליעזר.
כרגע הבעיה עומדת באיך לשים אותו, עשו בדיקה ואי אפשר לשים אותו על החומות כי זה לא יחזיק.
מה שאומר שצריך להביא עמודים (ומדובר בחתיכת עמודים בגלל המשקל של זה), זה נמצא בשלב של בדיקת עלויות.
כרגע הבעיה עומדת באיך לשים אותו, עשו בדיקה ואי אפשר לשים אותו על החומות כי זה לא יחזיק.
מה שאומר שצריך להביא עמודים (ומדובר בחתיכת עמודים בגלל המשקל של זה), זה נמצא בשלב של בדיקת עלויות.
קיצר אפשר לשכוח מזה...סבבה תודה על המענה 
אם יועלו עוד רעיונות,נכתוב אותם כאן.
שבוע מצויין לכולם

אם יועלו עוד רעיונות,נכתוב אותם כאן.
שבוע מצויין לכולם
לקראת המשחק מול חיפה..
שלא יעשו מסחרה בכניסה לשערים. שייתנו להיכנס רק לשערים שרשומים על הכרטיס, למי שיש ל-5 שייכנס ל-5, למי שיש למנהרה שייכנס למנהרה!
אנשים שנה שעברה לא נכנסו לשער 5 למרות שהחזיקו בכרטיס/מנוי לשער הזה בגלל שלא היה על זה פיקוח, כל אחד נכנס לאן שבא לו והיציע היה מתמלא בכמות המותרת.
מנוי לא צריך לבוא שעתיים וחצי לפני משחק כדי לשבת ביציע שלו!!
שלא יעשו מסחרה בכניסה לשערים. שייתנו להיכנס רק לשערים שרשומים על הכרטיס, למי שיש ל-5 שייכנס ל-5, למי שיש למנהרה שייכנס למנהרה!
אנשים שנה שעברה לא נכנסו לשער 5 למרות שהחזיקו בכרטיס/מנוי לשער הזה בגלל שלא היה על זה פיקוח, כל אחד נכנס לאן שבא לו והיציע היה מתמלא בכמות המותרת.
מנוי לא צריך לבוא שעתיים וחצי לפני משחק כדי לשבת ביציע שלו!!
אולי לקראת המשחק הקרוב אפשר קצת לסדר את האיצטדיון??? לדוגמא החלפת הרשתות ללבן (יותר טוב מבחינת הראות) צביעת המשקופים (זה גועל איך שהם נראים) שימו לב המשחק ב HD חבל שב"ש תיראה כמו שוק.
מה עם גורל חולצת הפסים של עונת האליפות, שהייתה אמורה להופיע במשחק הבית הראשון נגד בני יהודה?.

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מאיזה שעה עד איזה שעה תהיה כניסה למנויים בלבד?, אם אני עם מנוי ורוצה להגיע למשחק בזמן הזה שנקבע מראש רק למנויים האם אני יכול להכניס איתי באותם הדקות את מי שיש לו רק כרטיס רגיל...
משהו לגבי האיצטדיון וחווית המשחק:
האם אפשר להנמיך את הגדרות מצד שמאל לגובה של הגדרות מקדימה (אני מדבר על שער 5).
ככה אפשר יהיה לראות טוב את מה שקורה במגרש (כולל את נקודת הקרן בצד הרחוק).
האם אפשר להוריד את ספסלי המחליפים אל מתחת לאדמה (כמו בכמה איצטדיונים), יחשוף איזורים שלא רואים במגרש.
משהו לגבי האיצטדיון וחווית המשחק:
האם אפשר להנמיך את הגדרות מצד שמאל לגובה של הגדרות מקדימה (אני מדבר על שער 5).
ככה אפשר יהיה לראות טוב את מה שקורה במגרש (כולל את נקודת הקרן בצד הרחוק).
האם אפשר להוריד את ספסלי המחליפים אל מתחת לאדמה (כמו בכמה איצטדיונים), יחשוף איזורים שלא רואים במגרש.
מחזק, לא משהו דרמטי, אפילו ברמה"ש עשו את זה.clark kent כתב:
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
שיחזירו אותם כבר לצד של שער 2! גם כן גיא לוי והבקשות שלו...

בעונות שעברו המועדון היה מוצאי הודעות מסודרות לאוהדים לגבי סידורי וזמני "יום המשחק" באמצעות אמצעי התקשורת (לרבות אתרי האוהדים) ולאי מייל של המנויים... צריך לוודא שהם מוציאים הודעות כאלו גם השנה כדי שלא נצטרך להתחיל לנחש כל דבר (בעיקר זמני תיחת השערים למנויים בלבד, כמו שפורסם בתחילת העונה).
צריך לשוב ולעמוד על כך שהשערים למשחק נגד מכבי חיפה יהיו פתוחים מוקדם מהרגיל ושכל הברזלים המובילים לשערי יהיו מאויישים וזמינים כדי למנוע לחץ ודוחק מיותר.
צריך לשוב ולעמוד על כך שהשערים למשחק נגד מכבי חיפה יהיו פתוחים מוקדם מהרגיל ושכל הברזלים המובילים לשערי יהיו מאויישים וזמינים כדי למנוע לחץ ודוחק מיותר.
הפועל אני כבר משתגע
- dardasmiley
למה לעזאזל הפועל ב"ש משחקת בלבן??? אנחנו אדומים, כל השירים שלנו אדומים, ואנחנו חיים אוכלים שותים וישנים אדום, אין שום סיבה בעולם שנשחק בלבן, גם זה שהמדים שהזמינו מחו"ל (למה לא מהארץ???) איחרו להגיע זה לא תירוץ...
בשביל לא צריך ת'עמותה וכבר שאלו בערך 100 פעם את השאלה הזו.dardasmiley כתב:למה לעזאזל הפועל ב"ש משחקת בלבן??? אנחנו אדומים, כל השירים שלנו אדומים, ואנחנו חיים אוכלים שותים וישנים אדום, אין שום סיבה בעולם שנשחק בלבן, גם זה שהמדים שהזמינו מחו"ל (למה לא מהארץ???) איחרו להגיע זה לא תירוץ...
ברגע שהוזמנו תלבושת פסים, זה מבטל את האפשרות לסט נוסף באדום. זה או לבן או כחול, נשארנו עם לבן.
הפסים מגיעים מחו"ל כי ככה החליטה דיאדורה, זה נחמד שזה לא תירוץ בשבילך שהתלבושות איחרו להגיע אבל זה מה יש.

רוב הקבוצות בארץ משחקות עם שני הסטים הקבועים שלהם כבר שבועיים לפחותהילה חדד כתב:
בשביל לא צריך ת'עמותה וכבר שאלו בערך 100 פעם את השאלה הזו.
ברגע שהוזמנו תלבושת פסים, זה מבטל את האפשרות לסט נוסף באדום. זה או לבן או כחול, נשארנו עם לבן.
הפסים מגיעים מחו"ל כי ככה החליטה דיאדורה, זה נחמד שזה לא תירוץ בשבילך שהתלבושות איחרו להגיע אבל זה מה יש.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,