נבחרת הפועל באר שבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אהרוני

נבחרת הפועל באר שבע

שליחה על ידי אהרוני »

אני מניח שרובם ראו את המשחק של הנבחרת אתמול
אני יושב בבית וחושב האם באמת הנבחרת הזאת מייצגת אותי
דני בונדר, יכול באמת להיות שהוא שחקן טוב ומתאים אבל מישהו יכול לדמיין לעצמו נניח שחקן של הפועל באר שבע שלא פותח אצלנו בקבוצה ופותח בנבחרת?
ובכלל איך יכול להיות ששנים לא היה שום שחקן באמת משמעותי מאז דוידי שסופרים אותו בנבחרת

כולם זוכרים את השנים הטובות של גדי חזות וגם אותו לא ספרו
ובמה ליאור רפאלוב יותר טוב ממאור מליקסון שנתן שנה שעברה עונת שיא?

הרבה דברים מעצבנים שגורמים לי לא ממש להיות אוהד של הנבחרת
היא לא באמת מייצגת אותי

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: נבחרת הפועל באר שבע

שליחה על ידי ניב »

כל שנה עולה הדיון הזה ומחדש והאמת היא שבפועל אין קשר למציאות.
להפועל באר שבע יש 3 נציגים בנבחרות הבוגרות של ישראל חלקם אפילו ממש ילידי סורוקה.
העובדה היא שמליקסון נמצא בתקופה לא טובה ורפאלוב נתן משחק מצויין מול מלטה.
מעבר לזה את מי תביא מבאר שבע לנבחרת כרגע? דוד רביבו? או שאתה בכלל רוצה לראות שם את ברנרדו ואשקונסלוס?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

חחח אהבתי ניב
בכל אופן אני מסתכל גם על מבט לאחור, שנים עברו
לא יכול להיות שמאז דוידי אין שום שחקן לגיטימי בנבחרת, בחרת שלא להתייחס וזאת לא נבחרת שעולה לכל טורניר ונותנת הצגות

מעבר לזה נתתי את הדוגמא של דני בונדר (שחקן ממש לא רע לטעמי) אבל אתה מעלה בדעתך שחקן שלא פותח אצלנו מוזמן לסגל של הנבחרת ופותח???

סמל אישי של משתמש
morfa

שליחה על ידי morfa »

כרגע אין מה לעשות.
הבעיה היא בתפיסה של המאמן או של רוב העיתונאים בארץ, הם מעדיפים ליגיונרים שלא משחקים 90 דקות בעונה \ שחקני ספסל של קבוצה מובילה בארץ על פני שחקני מפתח בקבוצה "בינונית" בארץ.

אין מה לעשות אבל תמיד יהיה יתרון לשחקנים שמשחקים בקבוצות "הגדולות".

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

בנבחרת שבה ברדה ובניון שחקנים שגדלו אצלנו בהרכב גורם לי להרגיש זהות.
אלמוג כהן שחקן שגדל פה מייצג אותי
הקפטן שלי בסגל מייצג אותי

ויותר מהכל הדגל מייצג אותי!!!
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

מוטי כתב:בנבחרת שבה ברדה ובניון שחקנים שגדלו אצלנו בהרכב גורם לי להרגיש זהות.
אלמוג כהן שחקן שגדל פה מייצג אותי
הקפטן שלי בסגל מייצג אותי

ויותר מהכל הדגל מייצג אותי!!!
אהבתי מסכים רק יש לי בעיה קצת עם אלמוג כהן
שלא שיחק אצלנו בבוגרים אבל עושה לי טוב שהוא באר שבעי

ובאמת מעצבן לא לראות את מליקסון בהרכב
זה בטח היה מחבר את כולנו יותר למסך

לגבי בונדר למרות שהוא בהרכב של ת"א לדעתי הוא אחד הטובים בארץ בתפקידו
בכלל הפועל ב"ש בשנים האחרונות הייתה רוב הזמן בליגה השניה
אז לא פלא שלא היה שחקן בנבחרת תמיד היו פה רגשי נחיתות
כרגע יש מאמן בנבחרת שהוא ללא דעות קדומות אז די לרגשי הנחיתות
מי שטוב משחק , חוץ מורמוט שמשחק הכי טוב בארץ ומשום מה יושב על הספסל
תמונה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אהרוני כתב: מעבר לזה נתתי את הדוגמא של דני בונדר (שחקן ממש לא רע לטעמי) אבל אתה מעלה בדעתך שחקן שלא פותח אצלנו מוזמן לסגל של הנבחרת ופותח???
אתה צריך להבין שהפועל באר שבע זה כרגע לא מועדון בצמרת הכדורגל הישראלי.
יודע מה? כשניקח דאבל יכול להיות שגם אצלנו יזמינו שחקן שהוא לא פותח בהרכב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אנחנו מאוד אוהבים להרגיש פרוביניציאלים,זה סקסי,זה מוסיף עניין,זה נותן לנו תחושה של ייחודיות מסויימת.
אבל חברים,אם לא מגיע אז לא מגיע.
אני לא באמת רואה איזה שחקן ששיחק בהפועל ב"ש היה ראוי בתקופתו (בעשור האחרון נאמר) להיות מוזמן לנבחרת ואף לשחק בה.
יש לכם את נאסר ודודזאדה בצעירות (נופו לאחרונה בגלל פציעות,תודה למאמן הכושר המופלא של הפועל ב"ש) ואת מאור בסגל
הרחב של הנבחרת,מה עוד אתם רוצים?
עצוב מאוד אם אתם לא מזדהים עם הנבחרת,כי אני יכול להבטיח לכם שגם אוהד בולטון בלי אף נציג בנבחרת יושב במשחק של נבחרת
אנגליה ומחזיק אצבעות וגם אוהד של מישנגלדבאך בלי אף נציג בנבחרת יושב מתוח ומתפלל שהנבחרת שלו תנצח.
אל תנסו בכח למצוא פה אישיו לויכוח מול כיביכול "מדינת ת"א" כי כשלא מגיע אז לא מגיע.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

מאור לא הוכיח מתחילת העונה שמגיעה לו חולצת ההרכב של הנבחרת.
מעבר אליו (עדיין) אין שחקנים שראויים להיות מוזמנים לנבחרת.
אבל הנבחרת מייצגת אותי גם אם ישחקו שם 11 שחקנים של מכבי חיפה \ הפועל ת"א בלבד, מספיק לי שהיא בצבעי הלאום ונושאת את השם נבחרת ישראל!
אגב כרגע יש לנו שניים בצעירה ואחד בבוגרת, אני מוכן להמר שעד סוף העונה יהיו לפחות עוד שניים בצעירה ואולי אפילו עוד אחד בבוגרת.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לאורך שנים השחקנים של הפועל באר שבע קופחו.
אני זוכר שלאחר הניצחונות הגדולים על מכבי חיפה ומכבי ת"א בזמנו היה משחק של הנבחרת אליו לא הוזמן אפילו שחקן אחד מהקבוצה.
אלעד בונפלד בשיא הקרירה, דדי בן דיין בכושר מעולה, אופיר חיים בעונה של מלכות שערים ואף אחד לא זומן.
אפילו גדי חזות שהיה נפלא לאורך הקרירה לא קיבל צאנס אמיתי.
רוצים דוגמא יותר מכעיסה? אליניב ברדה ביכולת נפלאה לאורך זמן בבאר שבע לא קיבל זימון, עבר ביום רביעי למכבי חיפה, ביום ראשון עשה אימון בכורה בחיפה, ביום שני כבר גילו אותו בנבחרת ישראל.

לצערנו הבועה של תל אביב והקבוצות הגדולות היא גדולה וקשה לניפוץ.
בקדנציה של קשטן וכמובן של פרננדז הגישה השתנתה לטובה, אבל זה לא מנוגד לכך שלאורך שנים היה קיפוח עצום של שחקנים מהדרום.

היום? יוסי בניון, אליניב ברדה ואלמוג כהן הם השחקנים הבולטים בנבחרת ואני בהחלט מרגיש שהנבחרת, היום, מייצגת אותי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ron

שליחה על ידי ron »

משה אוחיון כתב:לאורך שנים השחקנים של הפועל באר שבע קופחו.
אני זוכר שלאחר הניצחונות הגדולים על מכבי חיפה ומכבי ת"א בזמנו היה משחק של הנבחרת אליו לא הוזמן אפילו שחקן אחד מהקבוצה.
אלעד בונפלד בשיא הקרירה, דדי בן דיין בכושר מעולה, אופיר חיים בעונה של מלכות שערים ואף אחד לא זומן.
אפילו גדי חזות שהיה נפלא לאורך הקרירה לא קיבל צאנס אמיתי.
רוצים דוגמא יותר מכעיסה? אליניב ברדה ביכולת נפלאה לאורך זמן בבאר שבע לא קיבל זימון, עבר ביום רביעי למכבי חיפה, ביום ראשון עשה אימון בכורה בחיפה, ביום שני כבר גילו אותו בנבחרת ישראל.

לצערנו הבועה של תל אביב והקבוצות הגדולות היא גדולה וקשה לניפוץ.
בקדנציה של קשטן וכמובן של פרננדז הגישה השתנתה לטובה, אבל זה לא מנוגד לכך שלאורך שנים היה קיפוח עצום של שחקנים מהדרום.

היום? יוסי בניון, אליניב ברדה ואלמוג כהן הם השחקנים הבולטים בנבחרת ואני בהחלט מרגיש שהנבחרת, היום, מייצגת אותי.
מה ז"א שהיום אתה מרגיש שהנבחרת מייצגת אותך?
נכון שנשמח וזדהה עם שחקני ב"ש שיהיו בנבחרת אבל כל עוד זאת נבחרת ישראל,כל עוד היא לובשת כחול-לבן וכל עוד המגן דוד מופיע על החולצה,היא מייצגת אותנו גם אם יש או אין באר-שבעים בהרכב.

כיום אין שחקן של הפועל ב"ש שראוי לפתוח בנבחרת,אך אני בטוח שבעתיד יהיו לנו עוד שניים-שלושה שחקנים בסגל הנבחרת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ron כתב:
מה ז"א שהיום אתה מרגיש שהנבחרת מייצגת אותך?
נכון שנשמח וזדהה עם שחקני ב"ש שיהיו בנבחרת אבל כל עוד זאת נבחרת ישראל,כל עוד היא לובשת כחול-לבן וכל עוד המגן דוד מופיע על החולצה,היא מייצגת אותנו גם אם יש או אין באר-שבעים בהרכב.

כיום אין שחקן של הפועל ב"ש שראוי לפתוח בנבחרת,אך אני בטוח שבעתיד יהיו לנו עוד שניים-שלושה שחקנים בסגל הנבחרת.
מצטער, בתקופה של אברהם גרנט לא הרגשתי שהנבחרת מייצגת אותי. לא ראיתי את המשחקים וגם לא היה חשוב לי אם הנבחרת מצליחה או לא.
בדיוק כמו מישהו שלא מתעניין בכדורגל ואומר שהוא לא רואה את משחקי הנבחרת ולמעשה הנבחרת לא מייצגת אותו.

כאשר בראש נבחרת ישראל בכדורגל עומד מאמן שמקפח את הדרום ומזמיןרק שחקנים המקורבים אליו אין לי שום חלק באותה הנבחרת.
לא מדובר כאן בצה"ל או במגן דוד אלא רק בנבחרת של כדורגל ולכן אם יש קיפוח זכותי להתעלם מאותה נבחרת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ron

שליחה על ידי ron »

משה אוחיון כתב:
מצטער, בתקופה של אברהם גרנט לא הרגשתי שהנבחרת מייצגת אותי. לא ראיתי את המשחקים וגם לא היה חשוב לי אם הנבחרת מצליחה או לא.
בדיוק כמו מישהו שלא מתעניין בכדורגל ואומר שהוא לא רואה את משחקי הנבחרת ולמעשה הנבחרת לא מייצגת אותו.

כאשר בראש נבחרת ישראל בכדורגל עומד מאמן שמקפח את הדרום ומזמיןרק שחקנים המקורבים אליו אין לי שום חלק באותה הנבחרת.
לא מדובר כאן בצה"ל או במגן דוד אלא רק בנבחרת של כדורגל ולכן אם יש קיפוח זכותי להתעלם מאותה נבחרת.
קשה לי להאמין שלך,אוהד כדורגל ישראלי,לא היה אכפת מהנבחרת שאמורה לייצג אותך.בכל זאת,אתה אוהד כדורגל שחי בישראל.
אני גם מזכיר לך שבתקופת גרנט הנבחרת הצליחה,יחסית,במוקדמות המונדיאל.אבל נכון,זכותך המלאה להתעלם מהנבחרת.

מבחינתי לפחות,כל קבוצה אשר תלבש כחול-לבן ותייצג את מדינת ישראל,תייצג גם אותי ואשמח בשמחתה,וכמו כן בכשלונותיה.

יכול להיות שבאותה תקופה היה קיים קיפוח,על זה אני לא יכול להתווכח כי אני לא כ"כ זוכר,אך אני בטוח שבקרוב,עם פרננדז,דלת הנבחרת תהיה פתוחה לכלל השחקנים,מהצפון ועד הדרום.
עובדה לכך אתה רואה בביקוריו של המאמן הלאומי באימוני כל קבוצות ליגת העל.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אל תשכחו שבתחילת-אמצע העשור היה לנו הכי הרבה שחקנים בנבחרת!(אם אני לא טועה 5) ולכן אפילו היה משחק השלום או משהו כזה ולופא קדוש היה המאמן(המאמן נבחר לפי מי שיש הכי הרבה נציגים בנבחרת)

אז שמגיע שיהיה יש לנו נציגים... עכשיו מגיע למליקסון עוד כמה שנים בעזרת השם יגיע לדודזאדה, גביש ואולי נאסר..
אז לא מבין על מה התלונות..

שלח תגובה