בבאר שבע טוענים כי השופט אמר למאמן: "סתום את הפה ושב בספסל", בנוכחות שחקנים. קלינגר מאשר: "מתכוון להתלונן"
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1735298" onclick="window.open(this.href);return false;
קלינגר יגיש תלונה באיגוד נגד שמואלביץ'
Re: קלינגר יגיש תלונה באיגוד נגד שמואלביץ'
לטעמי,מה שהיה אתמול במשחק דורש הרבה יותר מעוד תלונה שולית באיגוד השופטים.
אמנם גביע הטוטו,אמנם אין שידור שיוכל לאשש את מה שהאנשים יגידו,אבל באמת שכבר המון זמן
לא זכורה לי תצוגת שיפוט כל כך גרועה ומגמתית כמו אתמול.
אפילו ג'ון גרגורי הגדיל ואמר "השופט יצא נדיב כשפסק פנדל לטובתנו",רק חבל שהוא לא הזכיר גם כדור חופשי
שלא היה ושער בנבדל מטורף של מקרייב.
אמנם גביע הטוטו,אמנם אין שידור שיוכל לאשש את מה שהאנשים יגידו,אבל באמת שכבר המון זמן
לא זכורה לי תצוגת שיפוט כל כך גרועה ומגמתית כמו אתמול.
אפילו ג'ון גרגורי הגדיל ואמר "השופט יצא נדיב כשפסק פנדל לטובתנו",רק חבל שהוא לא הזכיר גם כדור חופשי
שלא היה ושער בנבדל מטורף של מקרייב.
רונן, לא צריך להגזים, בסה"כ מדובר בשופט טוב בד"כ.
אתמול הוא עשה שתי החלטות רעות (הפאוול שהוביל לפנדל והפנדל), ואז איבד את המשחק מה שגרם לו לאבד שיקול דעת. (אגב הגול של מקרייב לדעתי היה חוקי).
בסה"כ נראה כאילו ההרחקה לא תימשך מעבר לאותו משחק.
אתמול הוא עשה שתי החלטות רעות (הפאוול שהוביל לפנדל והפנדל), ואז איבד את המשחק מה שגרם לו לאבד שיקול דעת. (אגב הגול של מקרייב לדעתי היה חוקי).
בסה"כ נראה כאילו ההרחקה לא תימשך מעבר לאותו משחק.
רק אהבה תנצח...
המשחק עבר בשידור ישיר באתר ערוץ הספורט אז יש מצב שכן יש קלטת של המשחק.
ניצן,אין לי מושג איך הוא בד"כ (באמת שאני לא רושם בפנקס ציונים לכל שופט אחרי משחקים),אני פשוט יודע מה ראיתי אתמול.
עזוב את שמואלביץ',הקוון שעמד עם הגב לשער 5 היה פשוט מתחת לכל ביקורת,באמת שהרבה זמן לא נתקלתי בדבר כזה.
אני מאוד מקווה שמדובר בסתם יום מאוד רע שלהם ולא שום דבר מעבר.
דודו,המשחק לא עבר בשידור ישיר,הוא היה אמור להיות משודר אבל בערוץ הספורט החליטו לשנות תכניות ולשדר את המשחק
של בני יהודה (עם בלילי) ופ"ת.
עזוב את שמואלביץ',הקוון שעמד עם הגב לשער 5 היה פשוט מתחת לכל ביקורת,באמת שהרבה זמן לא נתקלתי בדבר כזה.
אני מאוד מקווה שמדובר בסתם יום מאוד רע שלהם ולא שום דבר מעבר.
דודו,המשחק לא עבר בשידור ישיר,הוא היה אמור להיות משודר אבל בערוץ הספורט החליטו לשנות תכניות ולשדר את המשחק
של בני יהודה (עם בלילי) ופ"ת.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
דרך אגב גם השער הראשון, בחיים לא הייתה עבירה שהובילה לכדור החופשי, אני בכלל לא מדבר על הכדור החופשי של הגול השני.
לקראת הסוף מישהו פירק ת רביבו 16 מטר מהשער שלהם ולא זכה לשריקה.
אפשר להוסיף כמה נגיעות יד (כולל אחת ממש בדקה הראשונה).
ומה עם העצירת התקפה מתפרצת קטלנית! שהייתה עבירה ואז אילוז לקח את הכדור 30 מטר מהשער רק מול בלם אחד שגם הוא היה יחסית לא באיזור ובמקום לתת יתרון לגול כמעט ודאי הוא החליט לשרוק לעבירה.
לקראת הסוף מישהו פירק ת רביבו 16 מטר מהשער שלהם ולא זכה לשריקה.
אפשר להוסיף כמה נגיעות יד (כולל אחת ממש בדקה הראשונה).
ומה עם העצירת התקפה מתפרצת קטלנית! שהייתה עבירה ואז אילוז לקח את הכדור 30 מטר מהשער רק מול בלם אחד שגם הוא היה יחסית לא באיזור ובמקום לתת יתרון לגול כמעט ודאי הוא החליט לשרוק לעבירה.