מה קרה לקהל הכי טוב בארץ? אה כן.. אין כזה
מה קרה לקהל הכי טוב בארץ? אה כן.. אין כזה
אוהדי הפועל תל אביב התומכים הנאורים היפים והחמודים.. קיללו וליוו שחקני קבוצה לרכבם כאשר הקללות לא מפסיקות לצאת
אחרי דאבל + ליגת האלופות.
אחרי תצוגת עידוד כמו אתמול בטדי מי הם שאנחנו נותנים להם לשפוט אותנו?
אין צורך להרגיש נחותים אנחנו צריכים להיות גאים בעצמנו, בקהל האוהדים שמלווה תמיד בטוב (אין הרבה) וברע!!!
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 48&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
שיהיה שבוע טוב כמה שאפשר...
ושאף שחקן של ב"ש לא יראה יום של נחת השבוע
אחרי דאבל + ליגת האלופות.
אחרי תצוגת עידוד כמו אתמול בטדי מי הם שאנחנו נותנים להם לשפוט אותנו?
אין צורך להרגיש נחותים אנחנו צריכים להיות גאים בעצמנו, בקהל האוהדים שמלווה תמיד בטוב (אין הרבה) וברע!!!
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 48&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
שיהיה שבוע טוב כמה שאפשר...
ושאף שחקן של ב"ש לא יראה יום של נחת השבוע
Re: מה קרה לקהל הכי טוב בארץ? אה כן.. אין כזה
למי אכפת? העיקר שלמשה פרימו ההר אדם יש במה גם בשירים ושערים וגם בערוץ הספורט להביע את השנאה שלו
כלפי הפועל ב"ש והקהל שלה ולפאר את מכבי נתניה ככל שהוא רק יכול.
הגורילה ידע לקטול את ב"ש אחרי תצוגות נפל ולפאר את נתניה אחרי שניצחה את ג'ת אל אהלי (ציניות) אבל מילה לא שמעתי ממנו
אחרי שהקבוצה שלו קיבלה חמישייה ממכבי ת"א בבית בגביע הטוטו.
פרימו החמוד אוהב לשבת במסעדות ולזלול להנאתו עם כל מיני אנשי ברנז'ת הספורט בת"א,תהיו בטוחים שהוא לא יעז ללכלך עליהם
או הקבוצות/קהל שלהם באופן שבו הוא מלכלך על אנשי ב"ש והקהל שלה. איתם הוא ינהג בכפפות של משי.
לא יודע למה נדבקתי דווקא למשה פרימו בהקשר הזה,אבל נמאס לי לשמוע אותו כל פעם יורד על ב"ש והקהל שלה ומחפש אותנו בפינה כדי לתקוף
ולנסות להוכיח לעצמו ולבטן השמנה שלו שמכבי נתניה עדיין אימפריה.
כלפי הפועל ב"ש והקהל שלה ולפאר את מכבי נתניה ככל שהוא רק יכול.
הגורילה ידע לקטול את ב"ש אחרי תצוגות נפל ולפאר את נתניה אחרי שניצחה את ג'ת אל אהלי (ציניות) אבל מילה לא שמעתי ממנו
אחרי שהקבוצה שלו קיבלה חמישייה ממכבי ת"א בבית בגביע הטוטו.
פרימו החמוד אוהב לשבת במסעדות ולזלול להנאתו עם כל מיני אנשי ברנז'ת הספורט בת"א,תהיו בטוחים שהוא לא יעז ללכלך עליהם
או הקבוצות/קהל שלהם באופן שבו הוא מלכלך על אנשי ב"ש והקהל שלה. איתם הוא ינהג בכפפות של משי.
לא יודע למה נדבקתי דווקא למשה פרימו בהקשר הזה,אבל נמאס לי לשמוע אותו כל פעם יורד על ב"ש והקהל שלה ומחפש אותנו בפינה כדי לתקוף
ולנסות להוכיח לעצמו ולבטן השמנה שלו שמכבי נתניה עדיין אימפריה.
העיקר אתמול שאוהדים של הפועל ת"א חיכו לאלי טביב שיצא בליווי יס"מ אמרו בשירים ושערים שזה רק 'קומץ'.
אבל באר שבע? 3000 איש הורידו את האוטו של גיא עזורי לשוליים.
תקשורת סוג ז'.
אבל באר שבע? 3000 איש הורידו את האוטו של גיא עזורי לשוליים.
תקשורת סוג ז'.
הקהל של באר שבע הוא הקהל הכי טוב בארץ,כל השאר זה סתם אוהדים *** שבלי גביעים ואליפויות וותק בליגת העל היו חובבי הוקי.
The Camels 05' Never Gives Up
- The red one
אל תכפיש סתם את הקהל של הפועל תל אביב, כי שמעו את העידוד שלהם בפיגור 2-3, ושמעו גם בפיגור 2-4 וגם בסוף. זה ש100 אנשים חיכו לאלי טביב זה שווה ערך לכמות הקטנה שמתקבצת סביב היציאה בהרבה מההפסדים שלנו.
לתל אביביות יש קהל נאמן. גיא שחר צודק בדבריו למשל בנוגע לקהל של מכבי חיפה, שהוא קהל מגעיל שגורם לי להקיא - מתחילת העונה הם רק שורקים בוז שבעצם יש להם 3 ניצחונות ותיקו.
גם כן מעצבן לשמוע שאומרים שאנחנו קהל של הצלחות, אמן והיו לנו כאלה /:
לתל אביביות יש קהל נאמן. גיא שחר צודק בדבריו למשל בנוגע לקהל של מכבי חיפה, שהוא קהל מגעיל שגורם לי להקיא - מתחילת העונה הם רק שורקים בוז שבעצם יש להם 3 ניצחונות ותיקו.
!גיא שחר כתב:הקהל של באר שבע הוא הקהל הכי טוב בארץ,כל השאר זה סתם אוהדים *** שבלי גביעים ואליפויות וותק בליגת העל היו חובבי הוקי.
רק אהבה תנצח...
אדום בלב בנשמהההה כתב:אל תכפיש סתם את הקהל של הפועל תל אביב, כי שמעו את העידוד שלהם בפיגור 2-3, ושמעו גם בפיגור 2-4 וגם בסוף. זה ש100 אנשים חיכו לאלי טביב זה שווה ערך לכמות הקטנה שמתקבצת סביב היציאה בהרבה מההפסדים שלנו.
1. אי אפשר לקבוע מי הקהל הטוב בארץ.
2. למכבי חיפה יש קהל מצוין. ואלפי אוהדים בכל הארץ. אבל הקהל שלהם התרגל לתארים (7 אליפויות ב-10 שנים) ועם האוכל בא התאבון. היום הם גם דורשים כדורגל אטרקטיבי ולא רק ניצחונות.
3. הקהל שלנו, ללא ספק, הוא אחד מהקהלים הטובים בארץ. בטח בהתחשב במספר התארים ב-30 השנים האחרונות (גביע אחד) ובמספר השנים בליגה השנייה ב-10 השנים האחרונות. כמו כן, המתקן העלוב שלנו, וסרמיל, הוא גורם נוסף שפוגע באיכות הקהל. כל מי שהיה אתמול בטדי פשוט הרגיש את הכיף שבעידוד.
4. אני חושב שהיום אפשר להגיד שאנחנו בין חמשת הקהלים הטובים בארץ ביחד עם התל אביביות, מכבי חיפה, וכן - גם אוהדי בית"ר ירושלים.
- The red one
1. צודק, אבל התל אביביות צועדות ב2 המקומות הראשונים .. אני מאמין שזה קונצזנוס.
2. אין דבר כזה לדרוש כדורגל אטרקטיבי בארץ. הם מנצחים? שישתקו. עונה שעברה לא שיחקו אטרקטיבי בכלל כל החצי השני של העונה, דרשו אטרקטיבי וראינו לאן "האטרקטיביות" הובילה אותם.
3. לדעתי האישית, ברגע שיש פה אצטדיון חדש - אנחנו נותנים פייט גם לקהלים של הגדולות, גם שלא יהיו הצלחות. וסרמיל מגביל אותנו בצורה כל כך מעוררת גועל.
4. מסכים בהחלט.
2. אין דבר כזה לדרוש כדורגל אטרקטיבי בארץ. הם מנצחים? שישתקו. עונה שעברה לא שיחקו אטרקטיבי בכלל כל החצי השני של העונה, דרשו אטרקטיבי וראינו לאן "האטרקטיביות" הובילה אותם.
3. לדעתי האישית, ברגע שיש פה אצטדיון חדש - אנחנו נותנים פייט גם לקהלים של הגדולות, גם שלא יהיו הצלחות. וסרמיל מגביל אותנו בצורה כל כך מעוררת גועל.
4. מסכים בהחלט.
אוהדי בית"ר ירושלים?? אתה רציני איתי? היית אתמול בטדי?Carmel כתב:4. אני חושב שהיום אפשר להגיד שאנחנו בין חמשת הקהלים הטובים בארץ ביחד עם התל אביביות, מכבי חיפה, וכן - גם אוהדי בית"ר ירושלים.
אחי,האוהדים שלהם זה בדיחה אחת עצובה. כל ה"גדולה" של אוהדי בית"ר התפוצצה לי בפנים כשראיתי סה"כ 3500-4000 אוהדי בית"ר
בטדי שבאו לתמוך בקבוצה שלהם אחרי 3 הפסדים רצופים. היציע המזרחי שכל כך תופסים ממנו התברר כבלוף אחד גדול כשלמעט 5 דקות
של עידוד בדקה ה60 הם פשוט נראו כמו שער 6 שלנו רק עם פחות אוהדים ואני אפילו לא מזכיר את רפטואר השירים שפשוט לא קיים!!!!
אתמול בטדי עורוותם של אוהדי בית"ר נחשפה ברבים וגדולתו של קהל הפועל ב"ש גם כן נחשף לכולם. האוהדים של בית"ר באמת אכזבה עצומה
ביחס למה שציפיתי.
1. הייתי אתמול בטדי.messiah כתב:
אוהדי בית"ר ירושלים?? אתה רציני איתי? היית אתמול בטדי?
אחי,האוהדים שלהם זה בדיחה אחת עצובה. כל ה"גדולה" של אוהדי בית"ר התפוצצה לי בפנים כשראיתי סה"כ 3500-4000 אוהדי בית"ר
בטדי שבאו לתמוך בקבוצה שלהם אחרי 3 הפסדים רצופים. היציע המזרחי שכל כך תופסים ממנו התברר כבלוף אחד גדול כשלמעט 5 דקות
של עידוד בדקה ה60 הם פשוט נראו כמו שער 6 שלנו רק עם פחות אוהדים ואני אפילו לא מזכיר את רפטואר השירים שפשוט לא קיים!!!!
אתמול בטדי עורוותם של אוהדי בית"ר נחשפה ברבים וגדולתו של קהל הפועל ב"ש גם כן נחשף לכולם. האוהדים של בית"ר באמת אכזבה עצומה
ביחס למה שציפיתי.
2. אם אתה לא יודע - הקהל של בית"ר, יותר נכון ארגון לה-פמיליה, עושה מחאת עידוד נגד איציק קורנפיין. הם לא מעודדים עד דקה 60, בדיוק הדקה שאתמול התחילו לעודד. אל תשפוט אותם לפי המשחק של אתמול.
3. בית"ר ב 10-15 שנה האחרונות מביאה כמות קהל מהגדולים בארץ. לכל משחק חוץ הם היו מביאים אלפי אוהדים. אני יכול להסכים שמבחינת איכות שירים, ותפאורה הם לא בטופ. אבל הם אחד הקהלים הטובים בארץ, בטח בכל מה שנוגע למספרים.
להזכירכם מדובר בדאבליסטית שמשחקת בליגת האלופות.לא בקבוצה שאוהדיה רגילים לאכול מרור ועדיין הולכים אחרי הקבוצה כל פעם עם תקווה מחודשת.
איפה כל העיתונאים שגזרו אותנו אז ????????!!!!!!
לתשומת לב הקוראת אלונה ברקת - הנה ההוכחה הטובה ביותר שהקהל שלנו הוא קהל לא פחות טוב מקהלים אחרים בארץ השבעים מהצלחות ותארים.
הייתי חייב להביא את התגובה של טביב למקרה שהיה עם גיא עזורי בזמנו.נשמע לי כל כך פתטי ומעצבן אז , ומקבל משנה פתטיות היום.
לקרוא ולצחוק.עבד כי ימלוך.
https://www.one.co.il/Article/153957.html" onclick="window.open(this.href);return false;
איפה כל העיתונאים שגזרו אותנו אז ????????!!!!!!
לתשומת לב הקוראת אלונה ברקת - הנה ההוכחה הטובה ביותר שהקהל שלנו הוא קהל לא פחות טוב מקהלים אחרים בארץ השבעים מהצלחות ותארים.
הייתי חייב להביא את התגובה של טביב למקרה שהיה עם גיא עזורי בזמנו.נשמע לי כל כך פתטי ומעצבן אז , ומקבל משנה פתטיות היום.
לקרוא ולצחוק.עבד כי ימלוך.
https://www.one.co.il/Article/153957.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[align=center]
GIFSoup[/align]

אביב, אתה לא יודע כמה חיפשתי את הכתבה הזו. אם יש משהו ששימח אותי זו העובדה שזה קורה בהפועל ת"א ודווקא לאיש הקטן הזה שמדבר הרבה מעבר לגובה שלו.
טביב, ראה הוזהרת! עוד הפסד אחד בליגה ואחד באלופות וכדאי יהיה לך לחנות את הרכב בחנייה עם שומר. הקהל של הפועל ת"א הולך להתגלות בשיא כיעורו.
טביב, ראה הוזהרת! עוד הפסד אחד בליגה ואחד באלופות וכדאי יהיה לך לחנות את הרכב בחנייה עם שומר. הקהל של הפועל ת"א הולך להתגלות בשיא כיעורו.
הכתבה הזאת והתוכנית שהייתה ערב אחרי זה בספורט 5 עם עמיחי שפיגלר וחברו ( זוג שדרנים שאני מעריך בדר"כ אך נסחפו באותו יום אחרי הזרם האנטי ב"שי ) קראו לאיגוד המאמנים להכריז על כך שלא שולחים מאמנים לבאר שבע.לא פחות ולא יותר.eitam כתב:אביב, אתה לא יודע כמה חיפשתי את הכתבה הזו.
איך הכל מקבל פרופורציות נכונות פתאום.הקהל שלנו שברובו המכריע קהל טוב ותומך מתנהג למופת בטדי אחרי חמישייה (!) ואילו הקהל ה"מתורבת" של הפועל תל אביב מקיף את רכבו של טביב וקרוב מאוד למעשה שעשו לגיא עזורי.
כמה אירוני....
[align=center]
GIFSoup[/align]

הקהל שלנו הוא קהל טוב, תמיד יש את אותו אחד מתוך עשרות אלפים שיכול להוציא שם רע
בכל אופן אם לוקחים את כל מה שמסביב, אצטדיון חרא וחוסר בתארים
אנחנו קהל מספר אחד
לא חוכמה להיות אוהד תל אביב או ירושלים לזכות כל שנה בתואר ולשחק בבלומפילד או טדי
בכל אופן אם לוקחים את כל מה שמסביב, אצטדיון חרא וחוסר בתארים
אנחנו קהל מספר אחד
לא חוכמה להיות אוהד תל אביב או ירושלים לזכות כל שנה בתואר ולשחק בבלומפילד או טדי
כולם צבועים בתקשורת ובכדורגל הישראלי הם בחיים לא יתקפו את הגדולות אבל על ב"ש הם יצאו כמו מטורפים. אוהדי חיפה שרקו בוז לדקה דומיה לאימו של שחקן שנפטרה וכלום אבל אם אוהד אחד של ב"ש היה שורק בוז או מקלל היו סוגרים לנו את הקבוצה.
תקשורת מגעילה שמעודדת אלימות.
תקשורת מגעילה שמעודדת אלימות.