תסמונת המאמן החדש
תסמונת המאמן החדש
בני סכנין מגיעה לבאר שבע כשהיא שבורה, פחות או יותר כמו שהגיעה בית"ר למשחק הקודם נגדנו.
אלא שסכנין לא מניחה לדברים לקרות מאליהם והיא מנסה לזעזע את המערכת.
אז מה עושים? מפטרים את המאמן ומחפשים חדש.
ואני אומר? עזבו את זה שאנחנו מוציאים קבוצות ממשבר על ימין ועל שמאל, ההיסטוריה מראה שהסיכוים של קבוצה שמגיעה למשחק עם מאמן חדש הם תמיד לטובתה.
ומצד שני? הפועל באר שבע צריכה להיות בטירוף לא פחות מסכנין.
ואני אומר? עזבו את זה שאנחנו מוציאים קבוצות ממשבר על ימין ועל שמאל, ההיסטוריה מראה שהסיכוים של קבוצה שמגיעה למשחק עם מאמן חדש הם תמיד לטובתה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: תסמונת המאמן החדש
הזעזוע שהקבוצה חטפה בשבת האחרונה בירושלים גדול מכל מינוי מאמן חדש זה או אחר.
השחקנים מודעים לעובדה שהם פישלו ובגדול במשחק האחרון ומעבר לטירוף שמאמן זה או אחר אמור להחדיר, הם רוצים זאת בעצמם. באמת.
זו ההזדמנות שלנו לחזור לעצמנו, להוכיח שמדובר במעידה חד פעמית ואחרונה.
השחקנים מודעים לעובדה שהם פישלו ובגדול במשחק האחרון ומעבר לטירוף שמאמן זה או אחר אמור להחדיר, הם רוצים זאת בעצמם. באמת.
זו ההזדמנות שלנו לחזור לעצמנו, להוכיח שמדובר במעידה חד פעמית ואחרונה.

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
נראה לי שהשחקנים שלנו יוכלו את הדשא מהשניה הראשונה ולכן לא מדובר על זלזול אבל אני לא רואה מצב שאנחנו לא מביסים את סכנין (3 הפרש)
ל-הילה המתוקה
תשמעי אני לא מכיר אותך אישית אבל אני חייב להגיד לך משהוא עלייך (לפי אך שהצלחתי ל"הכיר" אותך מהתגובות שלך)
הכיוון שלך הוא בסה"כ טוב ואת כל הזמן חושבת חיובי, אבל (צפוי אה ...) לפעמים בחיים צריך גם להיות מצאותי (בייחוד שמדובר בשחקני כדורגל)
עם כל הכבוד למה ש"אוהד כהן" אומר בתקשורת, זה עדיין לא מזיז לי את ה-.... (עזבי לא רוצה להמשיך את המשפט, כי את עדיין בחורה)
אותי בטוח לא "קונים" בכזאת קלות, ובשבילי השחקנים צריכים ל"דבר" רק במגרש!, ורק שמה רואים אם באמת מזיז להם משהוא ואם הסכומים שמשלמים להם באמת שווים את זה.
ודרך אגב אם אנחנו כבר בנושא, רק שתדעי שבדרך כלל רוב השחקנים שמדברים בתקשורת כל כך הרבה, הם גם אותם אנשים שמדליפים לתקשורת הכי מהר, אז אם כאלה שחקנים מגעילים את רוצה בקבוצה, אז שיבושם לך, ואני בכל אופן בטוח לא.
תשמעי אני לא מכיר אותך אישית אבל אני חייב להגיד לך משהוא עלייך (לפי אך שהצלחתי ל"הכיר" אותך מהתגובות שלך)
הכיוון שלך הוא בסה"כ טוב ואת כל הזמן חושבת חיובי, אבל (צפוי אה ...) לפעמים בחיים צריך גם להיות מצאותי (בייחוד שמדובר בשחקני כדורגל)
עם כל הכבוד למה ש"אוהד כהן" אומר בתקשורת, זה עדיין לא מזיז לי את ה-.... (עזבי לא רוצה להמשיך את המשפט, כי את עדיין בחורה)
אותי בטוח לא "קונים" בכזאת קלות, ובשבילי השחקנים צריכים ל"דבר" רק במגרש!, ורק שמה רואים אם באמת מזיז להם משהוא ואם הסכומים שמשלמים להם באמת שווים את זה.
ודרך אגב אם אנחנו כבר בנושא, רק שתדעי שבדרך כלל רוב השחקנים שמדברים בתקשורת כל כך הרבה, הם גם אותם אנשים שמדליפים לתקשורת הכי מהר, אז אם כאלה שחקנים מגעילים את רוצה בקבוצה, אז שיבושם לך, ואני בכל אופן בטוח לא.
מאיר יקירי, ראשית נתחיל ונאמר שאופטימיות מאוד חשובה בימינו.mair369 כתב:ל-הילה המתוקה
שנית, ברגע שאמרתי שהשחקנים מודעים לזה שפישלו השבת זה לא רק כי הם דיברו על כך בתקשורת, אלא ממה שאני שומעת מהם גם באופן אישי.
מעבר לכך, מה שאוהד כהן אמר בתקשורת היה רק חלק אחד ממכלול שלם שגורם לי להעריך אותו בתור שחקן, מקצועית ומנטלית. אני לא רואה כמה הם אוהבים לדבר בתקשורת, זה שהשבוע הם היו בכותרות זה כי הייתה סיבה, הייתה עליהם תשומת לב גדולה. צריך לדעת לצאת גם ממשחקים כאלה, זה הכל.

- dardasmiley
אני רק מפחד מחטא ההיבריס. שכולנו נגיע לשבת זחוחים עם ביטחון עצמי מופרז של הנה השחקנים שלנו הולכים לפצות אותנו ולהתאבד על המגרש ותבוא סכנין ותעשה לנו ביצפר....
הבעיות בסכנין זה מעבר לקבוצה חלשה או למאמן לא טוב. ההתנהלות שם די רקובה, תמיד יש שם סכסוכים בהנהלה ואף פעם אין שקט תעשייתי.
מה שבטוח זה שזה לא אמו לעניין אותנו בכלל! פחות מניצחון לא מתקבל על הדעת!
מה שבטוח זה שזה לא אמו לעניין אותנו בכלל! פחות מניצחון לא מתקבל על הדעת!
היה צפוי לא??...הייתי יכול לקחת בלעדיות שדיברנו על זה בפייסבוקניב כתב:בני סכנין מגיעה לבאר שבע כשהיא שבורה, פחות או יותר כמו שהגיעה בית"ר למשחק הקודם נגדנו.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

אחרי הביזיון בשבת.
מצידי שסכנין יבואו עם 10 מאמנים.
אני מצפה מהשחקנים מהדקה הראשונה
להראות שהם באו לתקן את הנזק מהשבת האחרונה.
!!!!קוקי כתב:אחרי הביזיון בשבת.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אפקט החלפת המאמן עושה בד"כ את שלו, אבל אפקט התבוסה בטדי אמור לאזן..
ואז נשארנו עם היתרונות שלנו כקבוצה טובה יותר, וכמארחים..
ואז נשארנו עם היתרונות שלנו כקבוצה טובה יותר, וכמארחים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל האחוזים הם 50-50, עם יתרון קל לנו (ביתיות)
לא רוצה להישמע יותר מדי אופטימי אבל בשבת כל אוהדי הפועל באר שבע יצאו מווסרמיל בהרגשה טובה.
החלפת המאמן בסכנין זה דבר שולי, בשונה מהתבוסה שאני ועוד מאות באר שבעים חווינו בשבת האחרונה.
החלפת המאמן בסכנין זה דבר שולי, בשונה מהתבוסה שאני ועוד מאות באר שבעים חווינו בשבת האחרונה.
יהיה משחק קשה, וכל מי שחושב אחרת כדאי שיתעורר.
סכנין במצב קשה והחליפה כבר 3 מאמנים, השחקנים יירצו להוכיח שהם לא הו הבעיה וישחקו באטרף.
צריך לפתוח חזק, ולהיזהר מאוד ממתפרצות ומצבים נייחים.
סכנין במצב קשה והחליפה כבר 3 מאמנים, השחקנים יירצו להוכיח שהם לא הו הבעיה וישחקו באטרף.
צריך לפתוח חזק, ולהיזהר מאוד ממתפרצות ומצבים נייחים.
רק אהבה תנצח...
ללא קשר לסכנין אני פוחד מזה שמרוב שהשחקנים שלנו ירצו לפצות את האוהדים הם ינסו
לעשות דברים בכוח ויוותרו על הסבלנות והמשחק המסודר. אני מקווה מאוד להתבדות
ולראות ניצחון, מצידי בדקה ה-90 משער עצמי מגעיל.
לעשות דברים בכוח ויוותרו על הסבלנות והמשחק המסודר. אני מקווה מאוד להתבדות
ולראות ניצחון, מצידי בדקה ה-90 משער עצמי מגעיל.