קבוצה בינונית מינוס חייבים לעשות איזה שינוי למה לא נראה טוב
קבוצה בינונית מינוס חייבים לעשות איזה שינוי למה לא נראה טוב
למרות הניצחון הדחוק אי אפשר להישאר ככה אדישים שם במערכת
הקבוצה מאוד אנימית בהתקפה ולא מגיעים להרבה מצבים מוזר בדרך כלל
ניר יודע לבנות קבוצה מאוזנת בכל המערכים אבל פה יש בעיה וזה נראה טוב מאוד בעין
לא יודע כי אם לחכות לינואר לשינוי זה לא יספיק עד אז
הקבוצה מאוד אנימית בהתקפה ולא מגיעים להרבה מצבים מוזר בדרך כלל
ניר יודע לבנות קבוצה מאוזנת בכל המערכים אבל פה יש בעיה וזה נראה טוב מאוד בעין
לא יודע כי אם לחכות לינואר לשינוי זה לא יספיק עד אז
Re: קבוצה בינונית מינוס חייבים לעשות איזה שינוי למה לא נראה טוב
לא מסכים, מלבד הפנדל בחצי הראשון היו עוד 3-4 מצבים טובים לגול.
בחצי השני היה קצת יותר קשה, אבל עדיין הגענו למצב או שניים חוץ מהגול.
בהתחשב בזה שסכנין לא באה לשחק אלא להפריע, אפשר לומר שכמות המצבים היא מספקת בהחלט.
בחצי השני היה קצת יותר קשה, אבל עדיין הגענו למצב או שניים חוץ מהגול.
בהתחשב בזה שסכנין לא באה לשחק אלא להפריע, אפשר לומר שכמות המצבים היא מספקת בהחלט.
רק אהבה תנצח...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מצטרף לדעתו של ניצן.
יש קבוצה סבירה שאם תרוץ קצת ביחד יכולה לייצר דברים יפים.
סבלנות, סבלנות, סבלנות.
יש קבוצה סבירה שאם תרוץ קצת ביחד יכולה לייצר דברים יפים.
סבלנות, סבלנות, סבלנות.
עם אליק (וניצן
).
בכל מקרה, הבעיה הייתה בעיקר במחצית השנייה, מה גם שהקהל היה רדום ולא היה מי שידחוף אותם..
החילוף בא קצת באיחור, לדעתי, אבל חוץ מזה, נראה לי שיש פוטנציאל.
הבעיה העיקרית היא הכושר כי לא סתם באר שבע עלתה פחות טוב למחצית השנייה.

בכל מקרה, הבעיה הייתה בעיקר במחצית השנייה, מה גם שהקהל היה רדום ולא היה מי שידחוף אותם..
החילוף בא קצת באיחור, לדעתי, אבל חוץ מזה, נראה לי שיש פוטנציאל.
הבעיה העיקרית היא הכושר כי לא סתם באר שבע עלתה פחות טוב למחצית השנייה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
כל המצבים מכדורים חופשים חוץ מאולי 10 דקות שבאמת שיחקנו כדורגל לא היה משהו מיוחד היום
ושוב כרגיל הקבוצה שלנו כובשת רק שער אחד נתון מאוד מדאיג !!!
זה שי !
זה שי !

איפה אתה בשער 2?? זה לא אותה חוויה בלי לראות אותך יושב קבוע בשער 2, אני בדרך להחתים עצומה לחזרתך...זה שי ! כתב:כל המצבים מכדורים חופשים חוץ מאולי 10 דקות שבאמת שיחקנו כדורגל לא היה משהו מיוחד היום
זה שי !
בקשר למשחק אני מסכים איתך , למעט 10 דקות לא שיחקנו טוב היום , חוץ מהפנדל המוחמץ , הגול שנכבש ועוד חצי מצב השער של סכנין לא היה בסכנה ממשית , משחק ההתקפה שלנו לא שוטף בלשון המעטה.
אסור גם לשכוח שהיריבה היא הקבוצה החלשה ביותר בליגה , נגד קבוצה ברמה כזאת במיוחד שהמשחק נערך בוסרמיל אני ציפיתי לשלישייה , בטח לא לנצח בשיניים אחרי שירקנו דם.
נראה את הפועל באר שבע במבחן הרציני הבא נגד אשדוד בחוץ , אני רוצה לראות איך הקבוצה תשרוד את הקבוצה האשדודודית שבשנה שעברה עשתה לנו קונצרט אצלה בבית , חייב לבוא שידרוג רציני אם רוצים לחזור משם עם נקודות , אם רוצים לכייף ולראות את הנמל אז אפשר להסתפק ביכולת היום.
תצחק תצחק אבל פעמיים ההיתי השנה במשחק של ב"ש ובשתיהם ניצחנו 1-0 מול אשקלון בגביע הטוטו וגם היום .. לא ישבתי במקום הקבוע שלי ישבתי עם חבר אחר .. [ החלטי לבוא למשחק מאוד מאוחר]דורון כהן כתב:
איפה אתה בשער 2?? זה לא אותה חוויה בלי לראות אותך יושב קבוע בשער 2, אני בדרך להחתים עצומה לחזרתך...
בקשר למשחק אני מסכים איתך , למעט 10 דקות לא שיחקנו טוב היום , חוץ מהפנדל המוחמץ , הגול שנכבש ועוד חצי מצב השער של סכנין לא היה בסכנה ממשית , משחק ההתקפה שלנו לא שוטף בלשון המעטה.
אסור גם לשכוח שהיריבה היא הקבוצה החלשה ביותר בליגה , נגד קבוצה ברמה כזאת במיוחד שהמשחק נערך בוסרמיל אני ציפיתי לשלישייה , בטח לא לנצח בשיניים אחרי שירקנו דם.
נראה את הפועל באר שבע במבחן הרציני הבא נגד אשדוד בחוץ , אני רוצה לראות איך הקבוצה תשרוד את הקבוצה האשדודודית שבשנה שעברה עשתה לנו קונצרט אצלה בבית , חייב לבוא שידרוג רציני אם רוצים לחזור משם עם נקודות , אם רוצים לכייף ולראות את הנמל אז אפשר להסתפק ביכולת היום.
ונכון אתה צודק היכולת הזאת ממש לא תספיק מול אשדוד בחוץ תמיד קשה לנו במגרש הזה ומול הקבוצה הצעירה והרעבה של אשדוד יהיה קשה מאוד
זה שי !

אין צורך להתפרע מבחינה תקציבית כי אנחנו לא רצים לאליפות-הקבוצה בבנייה נכונה. אין מה לעשות אנחנו לא מכבי, שנבוא ונשפוך 100 מליון שקל ונשפר את כל מערכי הקבוצה.
בואו גם לא נשכח שזו תחילת העונה והקבוצה לא צריכה להיות כרגע בשיא הכושר.
בקשר לסכנין הם באו לשחק אנטי-כדורגל ולכל קבוצה קשה לשחק נגד בונקר.
בואו גם לא נשכח שזו תחילת העונה והקבוצה לא צריכה להיות כרגע בשיא הכושר.
בקשר לסכנין הם באו לשחק אנטי-כדורגל ולכל קבוצה קשה לשחק נגד בונקר.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
להוציא את ה-10 דקות האחרונות של המחצית הראשונה שבו תקפנו ולחצנו ואפילו הגענו גם למספר הזדמנויות מצומצם - המשחק היה חלש, ושלא נדבר על משעמם.
הדבר הטוב היחידי שיש לקחת מהמשחק הזה הוא שלאורך כל 90 הדקות, המשחק היה בשליטה אבסולוטית שלנו.
הדבר הרע הוא ששיחקנו היום נגד הקבוצה הכי חלשה בליגה כיום ועדיין לא מצליחים להבקיע יותר משער אחד במשחק.
ולגבי הקהל
נכון ששיחקנו גרוע מאוד שבוע שעבר, נכון שהמחירים יקרים, אבל עדיין חרה לי לראות שבמשחק במוצאי שבת בערב, שעה נוחה, מזג האוויר לא רע ובאים רק 4000 צופים
והעידוד היום היה ממש ממש חלש, שער 5 מתחילת המחצית השנייה פשוט נרדם (אולי כתוצאה מהמשחק המשעמם)
הדבר הטוב היחידי שיש לקחת מהמשחק הזה הוא שלאורך כל 90 הדקות, המשחק היה בשליטה אבסולוטית שלנו.
הדבר הרע הוא ששיחקנו היום נגד הקבוצה הכי חלשה בליגה כיום ועדיין לא מצליחים להבקיע יותר משער אחד במשחק.
ולגבי הקהל
נכון ששיחקנו גרוע מאוד שבוע שעבר, נכון שהמחירים יקרים, אבל עדיין חרה לי לראות שבמשחק במוצאי שבת בערב, שעה נוחה, מזג האוויר לא רע ובאים רק 4000 צופים
והעידוד היום היה ממש ממש חלש, שער 5 מתחילת המחצית השנייה פשוט נרדם (אולי כתוצאה מהמשחק המשעמם)
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
גם ברצלונה מתקשה מול בונקר ואנטי כדורגל כזה!
שלטנו ללא עוררין 94 דקות...
כולם ראו שברגע שסכנין טיפה טיפה יצאו קדימה אחרי הגול שלנו, יכולנו לכבוש עוד אחד כי הם יצאו מהבונקרים שלהם...
לא כל הקבוצות ישחקו כמו סכנין ואז נראה כדורגל הרבה יותר טוב
שלטנו ללא עוררין 94 דקות...
כולם ראו שברגע שסכנין טיפה טיפה יצאו קדימה אחרי הגול שלנו, יכולנו לכבוש עוד אחד כי הם יצאו מהבונקרים שלהם...
לא כל הקבוצות ישחקו כמו סכנין ואז נראה כדורגל הרבה יותר טוב
משחק משעמם וחלש.ככה זה שבאים להרוס כדורגל ולא לשחק..
היה אירוע אחד שמאוד שמחתי
הוואלה של אופיר לחזה של חלאילה. שחקן מגעיל שהורס לך חשק
לראות כדורגל.
מבחינתי הנצחון חשוב מאוד במיוחד למאור.
אם היה נגמר בתיקו 0-0 הביטחון של מאור היה יורד עוד יותר
לאחר שהוא החמיץ פנדל במשחק חשוב מאוד.
כולנו רואים עד עכשיו איך אנחנו נראים בלי מאור
היה אירוע אחד שמאוד שמחתי
הוואלה של אופיר לחזה של חלאילה. שחקן מגעיל שהורס לך חשק
לראות כדורגל.
מבחינתי הנצחון חשוב מאוד במיוחד למאור.
אם היה נגמר בתיקו 0-0 הביטחון של מאור היה יורד עוד יותר
לאחר שהוא החמיץ פנדל במשחק חשוב מאוד.
כולנו רואים עד עכשיו איך אנחנו נראים בלי מאור
צודקזה שי ! כתב:כל המצבים מכדורים חופשים חוץ מאולי 10 דקות שבאמת שיחקנו כדורגל לא היה משהו מיוחד היום
זה שי !
גם אני לא חושב שהיכולת כזאת משכנעת אבל ניצחון חשוב לבחון השחקנים
ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה בשער 2 בעיקר אם הם לא היו מנצחים
אז ת'כבוד הם לא החזירו אבל לפחות ניצחו וצברו ביטחון ולא פחות חשוב קנו שקט.

השאלה פה היא האם הקבוצה צריכה להתחבר כלומר ככל שיעבור הזמן נראה שיפור או שבהרכב הנוכחי ובשיטת המשחק של קלינגר זה בערך מה שנראה העונה.
את נדע טוב יותר בשובועות הקרובים.
נקודה נוספת היא שהסגל נראה קצר אין שחקן שיכול להיכנס ולהביא שינוי בחלק הקידמי למרות שמחליף בישל את הגול עדיין זה היה די מקרי לדעתי, לקלינגר שני שחקנים זרים שיושבים על הספסל והוא לא סומך עליהם וזו פריבליגיה גדולה מדיי.
את נדע טוב יותר בשובועות הקרובים.
נקודה נוספת היא שהסגל נראה קצר אין שחקן שיכול להיכנס ולהביא שינוי בחלק הקידמי למרות שמחליף בישל את הגול עדיין זה היה די מקרי לדעתי, לקלינגר שני שחקנים זרים שיושבים על הספסל והוא לא סומך עליהם וזו פריבליגיה גדולה מדיי.
איזה פספוס דודו ביטון אחלה שחקן וחלוץ מצויין הרבה יותר טוב מקדוסי ששם לא רואה דשא בכלל