בס"ד
במשחק אימון שהתקיים היום אחר הצהריים ניצחה הפועל ב"ש 1-0 את מכבי העירונית משער של איברהים בסיט,רביבו החמיץ פנדל.
משחק אימון:הפועל ב"ש1 מכבי ב"ש0
Re: משחק אימון:הפועל ב"ש1 מכבי ב"ש0
לפי מה שהבנתי בקבוצה בונים על ינון ברדה, מבין שלא הרשים היום?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בס"ד
נקודה מעניינת:
אם נחשיב משחקי אימון,ליגה וגביע הטוטו נשרקו עד עכשיו לב"ש 3 פנדלים שאת כולם ב"ש החמיצה (אם זיכרוני אינו מטעה אותי).
מליקסון פותח שנה שלישית לאחר שבשנתיים החולפות לא פיפס אף פנדל,והשנה הוא כבר עם 2 החמצות (נגד בית"ר בטדי בטוטו ונגד סכנין).
נקודה מעניינת:
אם נחשיב משחקי אימון,ליגה וגביע הטוטו נשרקו עד עכשיו לב"ש 3 פנדלים שאת כולם ב"ש החמיצה (אם זיכרוני אינו מטעה אותי).
מליקסון פותח שנה שלישית לאחר שבשנתיים החולפות לא פיפס אף פנדל,והשנה הוא כבר עם 2 החמצות (נגד בית"ר בטדי בטוטו ונגד סכנין).
כנ"ל לגבי שערים. מכל המשחקים שלנו העונה כולל גביע טוטו ומשחקי אימון וכמובן בליגה לא הכנסנו יותר משער 1 במשחק.yossi כתב:בס"ד
נקודה מעניינת:
https://hapoelb7.co.il/Pages_Site/Conte ... spx?id=390" onclick="window.open(this.href);return false;