היום בשעה 17:00 - מפגן תמיכה בקבוצה ונגד אלימות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

היום בשעה 17:00 - מפגן תמיכה בקבוצה ונגד אלימות

שליחה על ידי AS1 »

לאור האירועים המבישים שהתרחשו אתמול במשחק באשדוד יתקיים היום מפגן תמיכה בשחקנים ונגד אלימות.המפגן יתקיים באימון הקבוצה בשעה 17:00 בוסרמיל.
אנחנו רואים חובה לציין את התנהגותם הטובה של אוהדי הפועל באר שבע לנוכח הפרובוקציות מצד אוהדי ומועדון מ.ס אשדוד.גורמים באשדוד מנסים להוציא את זעמם ותסכולם על שמם של אוהדי באר שבע.לא ניתן לפגוע בשמנו הטוב !

האוהדים שלנו הוכנסו למגרש כבהמות דחוסות אחרי תורים דחוסים בקופה.לאחר מכן קיבלו אבנים ( ! ) מחוץ למגרש אל תוך היציע שאכלס את אוהדי באר שבע.במקום להיגרר לפרובוקציה בחרו אוהדי באר שבע לעבור ליציע מאחורי השער.על אף כל זאת , מפנים באשדוד אצבע מאשימה לכיוון אוהדי באר שבע שהתנהגו באופן ראוי לציון נוכח מה שעברו.אין גבול לחוצפה !

היום נפגין נגד אלימות ובעד השחקנים שהתנהגו למופת למרות שקיבלו יריקות וחפצים למיניהם.

אנחנו 10 !
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

זה שי !

Re: היום בשעה 17:00 - מפגן תמיכה בקבוצה ונגד אלימות

שליחה על ידי זה שי ! »

גקי בן זקן צריך להחליף תשם משפחה שלו או יותר נכון את המילה האחורה בשם המשפחה שלו
אין גבול לחוצפה של הבחור הזה

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

זה שי ! כתב:גקי בן זקן צריך להחליף תשם משפחה שלו או יותר נכון את המילה האחורה בשם המשפחה שלו
אין גבול לחוצפה של הבחור הזה

זה שי !

תגיד עליו מה שאתה רוצה, אבל בינתיים הוא עושה לנו ביה"ס בזירה האמיתית, קרי התקשורת, בסיפור הזה!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אלונה הוציא הודעה לעיתונות:

בעקבות האירועים במשחק מול ב"ש אלונה ברקת שיחררה הודעה: "האירוע אמש באשדוד הוא חמור ודורש תגובה חמורה מכל מי שהכדורגל בישראל קרוב לליבו. פגיעה פיזית בשופטים ובשחקנים היא הסוף לכדורגל ועל ההתאחדות לפעול ביד קשה למיגור התופעה. כל סטייה מהוראות התקנון עלולה להתפרש ככניעה לאלימות".

"אני דוחה בתוקף את הרמיזות כנגד אוהדי ב"ש כאילו גרמו לאלימות ולתוצאות המשחק. אני מכבדת את מ.ס. אשדוד, בעליה ואוהדיה אולם במקרה של אמש, האווירה האלימה נגד אוהדי ב"ש היתה באוויר עוד לפני תחילת המשחק והחמירה ככל שהמשחק התקדם, כולל פגיעה חמורה באבי יחיאל. האוהדים שמרו על איפוק למרות שהותקפו והשתדלו לא להיגרר לפרובוקציות. כולי תקווה שמקראים אלו לא יחזור בעתיד"

כל הכבוד לאלונה!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מצטער ג'וני, מאוחר ומעט מדי!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אורי אדום בנשמה כתב:מצטער ג'וני, מאוחר ומעט מדי!
זה לא יעזור התקשורת בארץ שבויה בידי ג'קי בן זקן ועושה דברו. במדינת ישראל יש לך כסף אתה יכול לקנות את כולם.

שלח תגובה