נושא חשוב מאוד, כנסו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
mair369

נושא חשוב מאוד, כנסו

שליחה על ידי mair369 »

סלחו לי אנשים אבל הבעיה הגדולה באמת של הקבוצה היא בעמדת המנהלת הקבוצה אלונה ברקת

קטלתי אוותה כבר בעבר ואני ימשיך לקטול אותה גם בהווה (ומצידי אין לי שום בעיה שתעזוב את הקבוצה כבר היום).
לא יכול להיות שהיא כבר מעל 3 שנים בעסק הזה שנקרא כדורגל, ועדיין כל ציבור הכדורגל בישראל ממשיכים לעשות ממנה צחוק !!!
וזה כבר לא משנה עם זה התקשורת -> שפשוט בולעים אותה בלי מלח, דוגמאת: אופירה אסייג (ואלונה עוד חושבת שהיא באמת "חברה" שלה)
עם זה "מאמנים" -> שפשוט שודדים אותה בלי הפסקה, דוגמאת: גיא עזורי (וההזוי שאלונה ברקת באמת חשבה שהוא "מאמן כדורגל")
עם זה יושבי ראש של קבוצות אחרות -> שפשוט כבר מזמן הבינו שלאלונה אין שום מושג במה שהיא עוסקת, וכל פעם דופקים לה מחירים של שחקנים במחירים גבוהים

ולאלונה ברקת בפנייה אישית
אני מאוד מאוד מעריך את כל מה שתרמת לקבוצה ואת כל מעשייך הרבים בקבוצה
ויותר מזה אני יכול להוסיף ששנה שעברה מאוד מאוד כאב לי לראות מה שגיא עזורי הנוכל גרם לך
אבל אלונה יש לי רק בקשה אחת אלייך --> תיתעוררי !!!
תפסיקי כבר להיות תמימה כל הזמן, לא יכול להיות שגקי בן זקן למרות כל הסיכויים האפסיים מלכתחילה, לא מפסיק להשתמש בכלים הכי מגעילים שאפשר (ובעיקר כנגד הקבוצה שאת מנהלת אותה) בשביל להוציא את הקבוצה שלו הכי טוב שאפשר מהברוך שהיא נכנסה אליו, ואת בניגוד ממשיכה לשבת בשקט, או לשלוח איזה הודעה מטומטמת לתקשורת שכמעט ולא אומרת שום דבר, במקום להתחיל לפתוח את הפה ולדבר בברירות ובלי פחד (ממה לעזעזל את מפחדת ?! ?!) ולהגיד מה באמת את חושבת !

וכל הליצנים שממשיכים להגן על אלונה, תמשיכו לבכות למה התקשורת התל אביבית דופקת אותנו כל פעם מחדש.
ותתחילו להבין מה שכבר כל כך ברור לכולם, כל תקשורת בעולם, שמזהה אנשים חלשים חסרי כל אופי והבנה בכדורגל כמו אלונה ברקת, פשוט יפרקו אותה בכל פעם שאפשר (ובמקרה שלנו זה אותנו שמפרקים ללא הפסקה).
וכן אני מצפה ממנה בתור בעלת הבית שמאשימים את הקבוצה שלה בהאשמות כל כך חמורות ושקריות, שתצא תדבר תצעק ואפילו תתקוף את התקשורת, כך שיבינו סוף סוף שבהפועל באר שבע לא פראירים יותר של אף אחד !!!
אלונה כדורגל זה לא טניס !!!!!!!!!!!!

ואני רוצה לסיים בדבר אחרון, לצדיק היחידי בסדום
ניר קלינגר יצאתה ענק !!!
יצא כנגד כל התקשורת המצחיקה בישראל, והוציא את המועדון בצורה הטובה ביותר, שאפו ענק !!!

AsafNOKIA

Re: נושא חשוב מאוד, כנסו

שליחה על ידי AsafNOKIA »

תדע לך שאתה ליצן כנראה ואין לך מושג.

לדבר יותר מידי בתקשורת זה באמת לא טוב, ומה שג'קי עשה זה הדבר הכי מטומטם שאפשר,
הוא דיבר כ"כ הרבה בתקשורת שהוא הפיל את עצמו כל פעם מחדש.
בגלל זה הוא קיבל את העונש.
יותר טוב לשתוק וכשצריך לדבר אז לדבר,, אם אתה לא יודע התקשורת אוהבת רק להרוס.
ואנחנו לא ניתן לה את הצ'אנס לעשות זאת.
אלונה אומנם השקיעה יותר מידי כסף על שחקנים שלא שווים את הכסף אבל זה אך ורק לטובת הקבוצה.
העונה היא עשתה סוויצ' רציני והעיפה את כל הבררה והביאה שחקנים מצויינים שיכולים באמת רק לשדרג אותנו.

יותר טוב שלא תדבר אם אתה לא איך אומרים סייאג לחוכמה שתיקה.

צריך לעבוד ללמוד לקחים ולא לדבר הרבה אלא לעבוד.
תלמד להעריך אולי יהיה לך פחות כואב.
ויש לי עצה עבורך אל תיכנס לעניינים שלא קשורים אלייך תעשה תתפקיד שלך תעודד ותתמוך בקבוצה בכל הרגעים הטובים וכמובן גם הקשים.

שלח תגובה