כתבה מעולה ניב, אמרתי לך שצריך להזהר מדודו ביטון, היה על הכוונת פה בקיץ, הלך לפתח תקווה ועד עכשיו הוא עם 6 שערים מתוך 6 משחקים. גם אמרתי לך שנתון מעניין שבדרך כלל אנחנו מקבלים מהקבוצות של יובל נעים גולים בדקה ה90. (קובי חסן מצלצל).
עפ"י ONE, אבי יחיאל אמור להיות מוסט לעמדת הבלם על חשבון גביש...ואילוז לעמדת המגן הימני השאלה למה שוב להוריד את גביש לספסל? ראינו איזו תרומה יש לו ואיזו השפעה על משחק ההגנה היתה לו מרגע שנכנס באשדוד... אז למה????? רק פציעה/הרחקה יכולה להוות הסבר הגיוני לעניין...
ועוד משהו נוסף, לא מבין על מה יש להתלבט בין אסולין ובסיט, אסולין טוב בהרבה, אם כשיר עדיף בעיניים עצומות, מה גם שבסיט וואשקונסלס משחקים פחות או יותר באותה צורה בעוד שאסולין בדיוק משלים את ברנרדו
שמח לחזור להתעסק בעניינים מקצועיים במקום בג'קי ודקי הרקק
dardasmiley כתב:.
ועוד משהו נוסף, לא מבין על מה יש להתלבט בין אסולין ובסיט, אסולין טוב בהרבה, אם כשיר עדיף בעיניים עצומות, מה גם שבסיט וואשקונסלס משחקים פחות או יותר באותה צורה בעוד שאסולין בדיוק משלים את ברנרדו
בס"ד
אסולין לא כשיר ל90 דקות.
קלינגר כנראה מעדיף שהוא יעלה בסביבות הדקה ה60 שכולם עייפים בדיוק כמו נגד אשדוד.
מרכז שדה שעבר זמנו, נתינת קרדיט מעל ומעבר לצמד שהוא לכל היותר צמד שמתאים היום לליגה השניה,
מרכז שדה שלנו צריך מהדקה הראשונה לקחת את הבעלות ואת היוזמה, כנראה שבהפועל פתח תקווה ישימו לב לזה מהר ואז הם יעברו לכדורים ארוכים ששם כנראה סוארז יצטרך להשקיע יותר מאשר המשחק האחרון ששם שחקני אשדוד השתלטו פעם אחר פעם על הכדורים הארוכים ועקפו אותו ללא קרב,
מקווה שלניר תהיה תשובה הפעם בהצלחה לך אהובתי....
מסכים איתך בשני...
המצ' אפים שיכריעו את המשחק הם של ברנרדו ובסיט\אסולין, מול הבלמים והשוער שלהם.
ודודו ביטון (וקדוסי אם ישחק) מול מרכז ההגנה והשוער שלנו.
אם גל כהן לא ישחק אצלם, כנראה שבמצ' אפ הראשון יהיה לנו יתרון רציני ואני מעריך שנגיע לכמות מצבים שממנה נצטרך לכבוש לפחות פעמיים.
אם קדוסי ישחק יש לצפות לאקסטרא יכולת + המהירות שלו מול ההגנה הדי איטית שלנו בתוספת לשוער שני \שלישי ופה נפסיד לפחות בשני שערים.
אם קדוסי לא ישחק, ובשער יעמוד אוהד כהן אני מאמין שלא נחטוף בכלל.
בקיצור, המגנים יצטרכו לעזור להתקפה כי לא תהיה להם הרבה עבודה, ומרכז המגרש שלנו (שאמור לשלוט במשחק) יטו את הכף לטובתנו.
הימור שלי, עם קדוסי ובלי אוהד כהן 2-1 או 3-2 לנו. בלי קדוסי ועם אוהד כהן, 2-0.
בהצלחה.
הסיכויים בתחושת הבטן שלי לטובתנו, השחקנים התחילו להבין והתחילו להתחבר לקהל כך שאני מאמין שאדרנלין שיזרום להם כפידבק מהעידוד של הקהל ייתן לנו את היתרון ללא מענה .
קדוסי יתרגש בכל זאת זה היה הבית שלו.
והוא עדיין לא ברדה בזמנו שהיה מגיע לכאן עם חיפה אז נניח לו ולא ניתן לא יותר מדי קרדיט, אני מאמין שהכול יפול ויקום על השוער שלנו ולא על כלל ההגנה,
מתפלל שמי שקיבל את ההזדמנות לא יעשה שוב פעם במכנסיים.
קדוסי אפילו לא עולה מהספסל בפתח תקווה רק אצלנו נותנים לו כבוד פה כאילו זה מראדונה, מה שכן יתכן שבמידה והוא בכל זאת יעלה מהספסל הוא יהיה אחד מאותם שחקנים בינונים שרק נגד באר שבע מבקיעים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
הסניגור האדום כתב:מרכז שדה שעבר זמנו, נתינת קרדיט מעל ומעבר לצמד שהוא לכל היותר צמד שמתאים היום לליגה השניה,
מרכז שדה שלנו צריך מהדקה הראשונה לקחת את הבעלות ואת היוזמה, כנראה שבהפועל פתח תקווה ישימו לב לזה מהר ואז הם יעברו לכדורים ארוכים ששם כנראה סוארז יצטרך להשקיע יותר מאשר המשחק האחרון ששם שחקני אשדוד השתלטו פעם אחר פעם על הכדורים הארוכים ועקפו אותו ללא קרב,
מקווה שלניר תהיה תשובה הפעם בהצלחה לך אהובתי....
זמנו עבר? ממש לא. אני חושב שזה עדיין מרכז השדה מבין הטובים שיש לעשירון התחתון (או שמא נאמר שמיניון) של הליגה להציע. מרכז שדה עם ישראל זגורי הסופר מוכשר,
ג'ונתן אסוס האגרסיבי וגיא צרפתי השמנמן אבל טכני ומסוכן מרחוק,כל אלה מרכיבים מרכז שדה ראוי ובהחלט כזה שלא ניתן לזלזול על ידינו.
ניב כתב:קדוסי אפילו לא עולה מהספסל בפתח תקווה רק אצלנו נותנים לו כבוד פה כאילו זה מראדונה, מה שכן יתכן שבמידה והוא בכל זאת יעלה מהספסל הוא יהיה אחד מאותם שחקנים בינונים שרק נגד באר שבע מבקיעים.
האנטי שלך נגד קדוסי מדהים.
בתחילת העונה הוא פתח בהרכב של פתח תקווה ואני בטוח שאם יעלה שחקן התקפי כחילוף מהספסל זה יהיה קדוסי.
גם הנבואה שלך, שאם קדוסי יכבוש זה לא יעיד על האיכויות שלו אלא על חלק מסטיסטיקה מסוימת (שחקנים בינונים שכובשים רק מולנו? מי אלה בדיוק?) מעידה על כך שהאנטי שלך הופך את ההודעה שלך למאוד סוביקטיבית.
אנחנו לא צריכים אלא חייבים לנצח את המשחק. משחק ביתי עם קבוצה שפתחה את העונה קטסטרופה (לדעתי בהמשך תתחבר ותהיה טובה יותר), מסוג המשחקים שאסור לנו לאבד בהם נקודות.
משה אוחיון כתב:
האנטי שלך נגד קדוסי מדהים.
בתחילת העונה הוא פתח בהרכב של פתח תקווה ואני בטוח שאם יעלה שחקן התקפי כחילוף מהספסל זה יהיה קדוסי.
.
יודע מה ? אני אנטי.
אני אנטי לשחקנים שתולים יכולת חלשה בגורמים שלא קשורים לכדורגל, יש לי אנטי לחלוצים שמנצלים מצב אחד מכל שישה בטוחים, יש לי אנטי לשחקן שלא מסוגל לקבל ישיבה על הספסל. אבל עזוב את זה.
אתה בעצמך אומר שקדוסי החל את העונה בהרכב, חושב שאם היה שם עילוי היו מורידים אותו לספסל?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."