איך אבי יחיאל פותח במקום עודד גבייייייייש ? הזקן לא זז .
מה קשור ריאן אדלי? למה לא נאסר , הרבה יותר התקפי ומסוכן.
פרננדש שמאלה רביבו אמצע מליקסון ימינה.
קלינגר צריך לראות את הדברים האלה אין סיבה שלא..
קלינננננננגר
Re: קלינננננננגר
כנראה עבר חתול שחור בין גביש לקלינגר,לא מוצא הסבר אחר הגיוני לזה שהבלם הכי "רוצה" ופייטר בסגל יושב על הספסל משחק
שני ברציפות.
ריאל אדלי דווקא מובן מאוד,קלינגר רצה קשר אמצעי יחסית שיקח כדורים ויחלק,מה שאדלי עשה יפה באשדוד ב20 דקות האחרונות.
פרננדש חייב לעבור קדימה,חייב!!! הבן אדם הזה פשוט מתבזבז כל יום שהוא משחק בקישור האחורי לצד ז'אן,די עם זה!!!
שני ברציפות.
ריאל אדלי דווקא מובן מאוד,קלינגר רצה קשר אמצעי יחסית שיקח כדורים ויחלק,מה שאדלי עשה יפה באשדוד ב20 דקות האחרונות.
פרננדש חייב לעבור קדימה,חייב!!! הבן אדם הזה פשוט מתבזבז כל יום שהוא משחק בקישור האחורי לצד ז'אן,די עם זה!!!
בס"דmessiah כתב:כנראה עבר חתול שחור בין גביש לקלינגר,לא מוצא הסבר אחר הגיוני לזה שהבלם הכי "רוצה" ופייטר בסגל יושב על הספסל משחק
שני ברציפות.
לא יודע מה קורה בין קלינגר לגביש אבל אני מאמין שמול בפועל ת"א הוא יפתח.
החילוף של אדלי לא מובן לי.
אדלי יכול להרוס התקפות אבל הוא לא ממש מחלק כדורים,פרננדש בטוח יעשה זאת טוב ממנו.
כניסה של נאסר הייתה מתבקשת.
אני הייתי מעביר את רביבו מתחת לחלוצים ומשחק עם נאסר ומליקסון בכנפיים.שפרננדש יהיה הקשר הבונה וג'אן ההורס.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עם כלל ההערכה המקצועית והאישית לקלינגר (והיא גדולה) הוא אכזב בגדול בשני המשחקים
האחרונים בכל מה שקשור להרכב הפותח ולשינויים במהלך המשחק.
עודד גביש הוא השחקן היציב ביותר העונה ומהרגע שהוא נכנס באשדוד, הם לא הגיעו כמעט
לאף מצב. מעבר לכך השיתוף פעולה עם סוארז מצוין ואין מקום לשינויים, המקרה הזה "כל המוסיף גורע".
אביתר אילוז נתן משחק טוב בקישור אז למה לשים אותו מגן ימני אם כבר בתחילת העונה ידעת שהוא
מגן לא טוב ולכן אבי יחיאל שיחק בעמדה הזו. לגבי ההתקפה, זה לא רציני לשחק עם 2 חלוצים כבדים,
עדיף אחד מהיר ואחד כבד. אם החלטת על 2 חלוצים ואסולין לא יכול להיות ביניהם, עדיף כבר לשחק
עם 5 קשרים (נאסר או מחלוף) מאשר הכבדות בהתקפה שתוקעת את המשחק. אני עדיין מחזיק
מאוד מקלינגר ומקווה שיופקו הלקחים.
לאף מצב. מעבר לכך השיתוף פעולה עם סוארז מצוין ואין מקום לשינויים, המקרה הזה "כל המוסיף גורע".
אביתר אילוז נתן משחק טוב בקישור אז למה לשים אותו מגן ימני אם כבר בתחילת העונה ידעת שהוא
מגן לא טוב ולכן אבי יחיאל שיחק בעמדה הזו. לגבי ההתקפה, זה לא רציני לשחק עם 2 חלוצים כבדים,
עדיף אחד מהיר ואחד כבד. אם החלטת על 2 חלוצים ואסולין לא יכול להיות ביניהם, עדיף כבר לשחק
לא יכלתי להסכים איתך יותר מזה.אריק כתב:עם כלל ההערכה המקצועית והאישית לקלינגר (והיא גדולה) הוא אכזב בגדול בשני המשחקים

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
גם אני טענתי אתמול שמי שהפסיד(לא טעיתי) את המשחק הוא ניר.
אבל עם הטעם המר של המשחק אני סולח לו.
הרכב נכון, חילופים נכונים ושיקולים נטולי אגו פלוס הוראה פשוטה שלא מגיעה מתחילת העונה והיא - לבעוט מכל מצב, הן אלו שהיו מנצחים את המשחק.
אבל עם הטעם המר של המשחק אני סולח לו.
הרכב נכון, חילופים נכונים ושיקולים נטולי אגו פלוס הוראה פשוטה שלא מגיעה מתחילת העונה והיא - לבעוט מכל מצב, הן אלו שהיו מנצחים את המשחק.