תנו לי לנחש... שחקני הפועל פתח תקווה האמינו שאין להם סיכוי לקחת שלוש נקודות בוסרמיל , אז הם האמינו שרק אנטי כדורגל... העברות זמן מוגזמות ומגעילות...תסכול של השחקנים המרכזיים של היריבה ומלחמה בלי חשבון-ישאירו סיכוי להוציא נקודה... אולי לגנוב נצחות באייזה שער מקרי.
ואנחנו... כמו פראיירים... ניסינו לשחק כדורגל.... חחחח
במקום לשחק את אותו משחק.. הרי ראינו שיש שופט פחדן... אז מה יש לחשוש?!?!
כל פעם ששחקני ( מוזר לי לכתוב את זה בכלל..) פ״ת מעבירים זמן.... לרוץ לשופט ולהציק לו... ולקוונים.. וקלינגר לשופט הרביעי....
ולא מדקה 86.... מדקה שלישית!!!! כשהיה ברור שזה מה שמחכה לנו 90 דקות!!!!
אבל אנחנו פראיירים...
נראה לכם שמול בית״ר... חיפה... או התל אביביות השופט היה זוכה לשקט?!?!?
השחקנים היו ממררים לו את החיים !!!
שלא לחשוב כמה זה היה מעיר את הקהל....
שופט הוא בן אדם! תנו לו אוירה שהוא עומד לאבד שליטה הל המשחק... והוא יקח את השליטה לידיים!!!
אבל אנחנו פראיירים
קבוצות למדו שמותר לעשות לנו את זה...
ליפול 3 דקות על כל חטיפת כדור.... להעביר שתי דקות על בעיטת חמש פשוטה... להתווכח עם השופט על 9 מטרים ובסוף לגנוב 2-3 מטרים... מותר! כי אנחנו פראיירים!!!!
אז אם אנחנו לא פראיירים אדון קלינגר... אולי תסתכל על חצי הכוס המלאה... ויש חלק כזה...
קיבלת מיובל נעים שיעור בידיוק בזמן אייך מוציאים תיקו מול קבוצה עדיפה במשחק חוץ- כנגד כל הסיכויים.
תשמע.. וינר או לא - אין לנו סיכוי להוציא נקודות מול הגוטמנים במחזור הבא-נראה אותך עושה את מה שעשו לך.... נראה אתכם השחקנים עושים את מה שעשו לכם-מול הדאבליסטית... במגרש שלה... מול הקהל שלה... תראו שאתם לא....
פ ר א י ר י ם ...!!!!!
ולסיום - עובדה!
בשיטת הקיזוז-נצחון = נקודה וחצי.... תיקו. חצי נקודה
חצי נקודה בבית מול הפועל פ״ת במצבה... זה כמו הפסד!!!
מבחינתי-הפסדנו בשבת
פראיירים.... מנטליות ואופי של פראיירים
- kamasutrance
- Title: This Is Terner
- יצירת קשר:
Re: פראיירים.... מנטליות ואופי של פראיירים
תן לי לבחור בין להפסיד 4-0 או תיקו מאופס ולהראות כמו הפועל פ"ת, אני בוחר 4-0. מצטער...
חברים,אופיר צודק,תפסיקו להיות יפי נפש כאלה.
מעניין שאף אחד מכם לא בכה כשקלינגר הורה לשחקנים לעוף לחדרי ההלבשה באשדוד עוד לפני שהשופט החליט מה הוא עושה בקשר
לפגיעה בקוון - מה ההבדל? האם המקרה הזה יותר ספורטיבי והגון? תנו לי לעדכן אותכם - זה הרבה הרבה הרבה פחות ספורטיבי ממה שהפועל
פ"ת עשתה שלשום.
הפועל פ"ת באה לפה,עשתה את כל מה שמותר לה לפי החוק היבש וכל עוד השופט לא העיר לה על זה,גם יכולה הייתה להמשיך עוד 200
דקות ובשורה התחתונה? תסלחו לי אבל זיינו אותנו עמוק עמוק. אנחנו נמשיך להיות יפי נפש ושומרי חוק נלהבים ובנתיים נשאיר נקודות בוסרמיל
לכל מיני יובל נעימים למיניהם.
אתם יודעים מה הוא הסלוגן של המוסד שאנשים כל כך אוהבים ומעריצים? "בתחבולות תעשה לך מלחמה" (משלי כ"ד, ו'),אז הגיע הזמן
שברגע שבאים לעשות מאיתנו צחוק,על אחת כמה וכמה אצלינו בבית,נדע להחזיר באותו המטבע ואפילו גרוע מכך.
מספיק להיות יפי נפש - לא הגענו לכלום בזכות הרצון הטוב שלנו על המגרש
"בתחבולות תעשה לך מלחמה"
מעניין שאף אחד מכם לא בכה כשקלינגר הורה לשחקנים לעוף לחדרי ההלבשה באשדוד עוד לפני שהשופט החליט מה הוא עושה בקשר
לפגיעה בקוון - מה ההבדל? האם המקרה הזה יותר ספורטיבי והגון? תנו לי לעדכן אותכם - זה הרבה הרבה הרבה פחות ספורטיבי ממה שהפועל
פ"ת עשתה שלשום.
הפועל פ"ת באה לפה,עשתה את כל מה שמותר לה לפי החוק היבש וכל עוד השופט לא העיר לה על זה,גם יכולה הייתה להמשיך עוד 200
דקות ובשורה התחתונה? תסלחו לי אבל זיינו אותנו עמוק עמוק. אנחנו נמשיך להיות יפי נפש ושומרי חוק נלהבים ובנתיים נשאיר נקודות בוסרמיל
לכל מיני יובל נעימים למיניהם.
אתם יודעים מה הוא הסלוגן של המוסד שאנשים כל כך אוהבים ומעריצים? "בתחבולות תעשה לך מלחמה" (משלי כ"ד, ו'),אז הגיע הזמן
שברגע שבאים לעשות מאיתנו צחוק,על אחת כמה וכמה אצלינו בבית,נדע להחזיר באותו המטבע ואפילו גרוע מכך.
מספיק להיות יפי נפש - לא הגענו לכלום בזכות הרצון הטוב שלנו על המגרש
"בתחבולות תעשה לך מלחמה"
אוי נו באמת משיח! השחקנים ירדו לחדר ההלבשה בדיוק ברגע שהשופט ביקש מהם לעשות זאת וכולם ראינו יפה מאוד כמה הכל היה עויין עוד לפני הפגיעה בקוון, מספיקה היריקה על יחיאל, התקיפה על אביתר והיצירתיות של אוהדי אשדוד לשים מימיה בדיוק ליד איפה שהכדור צריך ליהיות בבעיטת קרן שבא לבעוט רביבו.
ולענייננו, אופיר אני ממש אבל ממש לא מסכימה. לא מסכימה שאנחנו צריכים לשחק משחק מלוכלך כמוהם, אני מסכימה לגמרי שהיינו צריכים לנצח את המשחק אבל היינו צריכים לנצח אותו באטרף של 90 דק' ולא רק לקראת הסוף, בסופו של דבר גם היינו כובשים. פ"ת שיחקה הכי מגעיל שאפשר אבל אם תשאלו אותי הייתי מעדיפה לסיים בתיקו ת'משחק הזה ולא לנצח מגעיל, מצטערת זה מחליא.
ולענייננו, אופיר אני ממש אבל ממש לא מסכימה. לא מסכימה שאנחנו צריכים לשחק משחק מלוכלך כמוהם, אני מסכימה לגמרי שהיינו צריכים לנצח את המשחק אבל היינו צריכים לנצח אותו באטרף של 90 דק' ולא רק לקראת הסוף, בסופו של דבר גם היינו כובשים. פ"ת שיחקה הכי מגעיל שאפשר אבל אם תשאלו אותי הייתי מעדיפה לסיים בתיקו ת'משחק הזה ולא לנצח מגעיל, מצטערת זה מחליא.

רגע אופיר אז אתה מציע שאנחנו נשחק מול הגוטמנים כמו שהפועל פתח תקווה שיחקה מולנו???
כי אם כן זאת רעידת אדמה
תחזיקו אותי
כי אם כן זאת רעידת אדמה
תחזיקו אותי

אוקי ואחרי שהבנתי מימך ככה פנים מול פנים מה התכוון המשורר התגובה הגיעה
תגיד לי אם לא אתה זה שחפר שהוא דוגל בכדורגל יפה גם אם זה יביא להפסד
מבחינתך אם נילחם ובסוף נפסיד אתה תבין
אתה זה שתמיד אמרת שלטווח הרחוק זה ישתלם, לא סבלת את גוטמן שהיה משחק פחות הגנתי מימה שפתח תקווה שיחקה מולנו בשבת
ומה עכשיו? אתה רוצה שנשחק מול הפועל תל אביב באותה צורת משחק כמו שפתח תקווה שיחה מולנו
דחוף שקית ולימון כי אני עומד להקיא!!
אתה זה שתמיד אמרת שלטווח הרחוק זה ישתלם, לא סבלת את גוטמן שהיה משחק פחות הגנתי מימה שפתח תקווה שיחקה מולנו בשבת
ומה עכשיו? אתה רוצה שנשחק מול הפועל תל אביב באותה צורת משחק כמו שפתח תקווה שיחה מולנו
היו לנו דקות טובות שהן הלחנו לשבור את הבונקר.
אין מה לתרץ, זה לא איזו צ'לסי/אינטר/ יוון שמשחקות בונקר, אפשר לשבור בונקר כזה, זו רק הפועל פ"ת. נדרשה קצת יצירתיות מצד המאמן וקצת (הרבה) אגרסיביות וריצה ללא כדור מה שלא קיבלנו.
די להאשים את פ"ת.
יכולנו לנצח את המשחק, גם בלי ללחוץ על השופט.
אין מה לתרץ, זה לא איזו צ'לסי/אינטר/ יוון שמשחקות בונקר, אפשר לשבור בונקר כזה, זו רק הפועל פ"ת. נדרשה קצת יצירתיות מצד המאמן וקצת (הרבה) אגרסיביות וריצה ללא כדור מה שלא קיבלנו.
די להאשים את פ"ת.
יכולנו לנצח את המשחק, גם בלי ללחוץ על השופט.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- kamasutrance
- Title: This Is Terner
- יצירת קשר:
אבל במשחק כזה שברור לך שאי שום קשר בינו לביין כדורגל - ברור לך שלא תראה כדורגל - אני רוצה 3 נקודות גם אם זה לשים מסיכות שחורות ולחמש כל שחקן באקדחי מיים דמויי M16....אהרוני כתב:אוקי ואחרי שהבנתי מימך ככה פנים מול פנים מה התכוון המשורר התגובה הגיעה
עדיין לא סובל את תקופת גוטמן אצלנו - להזכירך - מעבר לגביע בבאר שבע - אליות בחייפה ודאבל עם הפועל תל אביב - רשומה עליו גם בניית הקבוצה שירדה ליגה ....ואף אחד לא יקח ממנו את זה...
אני שוב אומר ואולי לא הבנת...
מבחינתי - משחק חוץ מול הפועל תל אביבזה אותם יחסי כוחות כמו משחק חוץ של פ-ת בבאר שבע - אין לנו סיכוי לצערי
ואם לא נרשה לעצמנו לשחק כמו שפ-ת שיחקה מולנו - אנחנו חוזרים עם רביעייה...
מה עוד - ואמרתי לך - שברור לי שאם נעיז לשחק ככה נקבל שיעור משחקני הפועל ת-א - אייך מתמודדים עם קבוצה שבאה לשחק ב"ירו בי ואני נשכב 3 דקות על כלום גדי להעביר זמן"...
וב "זה 9 מטר? לא פה 9 מטר? "
שלחתי לך שקית ולימון - בהצלחה - אתה גם עם ירקו עלייך וישתינו עלייך - תגיד שזה גשם... אני לא....
לצערי - כרגע - העונה הזו נראית כמו שידור חוזר - יש כמה דברים מאוד חיוביים - אבל התחושה - אותה תחושה...
משיח צודק -רק מתי יבוא המשיח!!!!
אתה כל הזמן מתעסק עם פתח תקווה אני מוכן להתערב איתך שגם אם נשחק כמוהם מול הפועל תל אביב בסוף נחטוף
זה שלא ניצחנו בשבת לא קשור לצורת משחק של היריב, קשור קודם כל לעצמנו
אם היינו עושים שעורי בית ומתכוננים למשחק כמו שצריך היינו מבקיעים
במקום לעשות המון תנועה ללא כדור ולפרוץ מהאגפים סתם נגררנו והתעצבנו
על לבעוט תוך כדי משחק אני ממש כבר לא מדבר (עוד צורה לפרוץ בונקר) מאז אבולאבן אנחנו לא בועטים תוך כדי משחק
זה שלא ניצחנו בשבת לא קשור לצורת משחק של היריב, קשור קודם כל לעצמנו
אם היינו עושים שעורי בית ומתכוננים למשחק כמו שצריך היינו מבקיעים
במקום לעשות המון תנועה ללא כדור ולפרוץ מהאגפים סתם נגררנו והתעצבנו
על לבעוט תוך כדי משחק אני ממש כבר לא מדבר (עוד צורה לפרוץ בונקר) מאז אבולאבן אנחנו לא בועטים תוך כדי משחק
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
יפה שאתה עוד מחמיא להם, אופיר...ניסו לשחק כדורגל? אהבתי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר