הפועל ב"ש-הפועל ר"ג שבת ב19:00
הפועל ב"ש-הפועל ר"ג שבת ב19:00
בס"ד
נקבע מועד המשחק במחזור התשיעי של ליגת העל,הפועל ב"ש תארח באיצטדיון וסרמיל את הפועל ר"ג בשבת (6.11) בשעה 19:00.
אין שידור.
ע"פ אתר ההתאחדות.
נקבע מועד המשחק במחזור התשיעי של ליגת העל,הפועל ב"ש תארח באיצטדיון וסרמיל את הפועל ר"ג בשבת (6.11) בשעה 19:00.
אין שידור.
ע"פ אתר ההתאחדות.
Re: הפועל ב"ש-הפועל ר"ג שבת ב19:00
אני מקווה שכל אירגון האוהדים שלנו הולך לארגן משהו ואפילו יותר מסתם משהו לאופיר חיים.
בס"ד
המשחק מקבל משמעות חשובה להמשך הדרך.
חייבים לנצח ולחזור למסלול הניצחונות.
קל זה לא יהיה,ר"ג מגיעה אחרי 4 הפסדים רצופים ותבוא לסגור את המשחק בערך כמו פ"ת.
ניצחון חובה.
המשחק מקבל משמעות חשובה להמשך הדרך.
חייבים לנצח ולחזור למסלול הניצחונות.
קל זה לא יהיה,ר"ג מגיעה אחרי 4 הפסדים רצופים ותבוא לסגור את המשחק בערך כמו פ"ת.
ניצחון חובה.
אם ניתן מול הפועל ר"ג 20-30 דקות כמו אותם "20 דקות אחרונות" מפורסמות למדי מול בית"ר ברביעי והפועל ת"א אתמול,
אנחנו מנצחים את שלומי דורה בלי ספק. הגיע הזמן שקלינגר ילמד להקדים תרופה למכה ויתאמן עם השחקנים על פריצת בונקרים
(רוצה לומר בעיטות מרחוק והרבה משחק אגפים) ואין כמו הפועל ר"ג כדי להתאושש ולאסוף נקודות מאוד חשובות.
אם יש שאיפות לאנשהו במועדון הפועל ב"ש,אז אחרי התיקו 0-0 עם הפועל פ"ת אין לנו שום זכות לאבד בבית שוב נקודות מול קבוצת
תחתית חלשה.
אנחנו מנצחים את שלומי דורה בלי ספק. הגיע הזמן שקלינגר ילמד להקדים תרופה למכה ויתאמן עם השחקנים על פריצת בונקרים
(רוצה לומר בעיטות מרחוק והרבה משחק אגפים) ואין כמו הפועל ר"ג כדי להתאושש ולאסוף נקודות מאוד חשובות.
אם יש שאיפות לאנשהו במועדון הפועל ב"ש,אז אחרי התיקו 0-0 עם הפועל פ"ת אין לנו שום זכות לאבד בבית שוב נקודות מול קבוצת
תחתית חלשה.
יש לנו רצף רע של 4 משחקים ללא ניצחון על הדשא.
אם לא ננצח את המשחק הזה בצורה משכנעת, על אף הבונקר שר"ג תבוא לעשות פה, אפשר לסגור את הבסטה לעונה זו.
אם לא ננצח את המשחק הזה בצורה משכנעת, על אף הבונקר שר"ג תבוא לעשות פה, אפשר לסגור את הבסטה לעונה זו.
הפועל אני כבר משתגע
אסולין קיבל אתמול צהוב חמישי ולא ישחק בשבת.
- The red one
בטוח? אם אני לא טועה החוק בעונה שעברה אמר שהצהוב תקף רק 9/10(נדמה לי 9) ימים לאחר קבלתו - כלומר, את המשחק הבא אסולין כן ישחק ובמשחק שלאחריו (חיפה בקרייה אלא אם כן אין טוטו באמצע) הוא ישב ביציע.Chen כתב:אסולין קיבל אתמול צהוב חמישי ולא ישחק בשבת.
כדאי לברר את זה כדי שלא נקבל הפסד טכני בטעות.
מישהו יודע אם ישדרו את המשחק?
מישהו יודע אם ישדרו את המשחק?
להתכונן למשחק בסגנון המשחק שפגשנו מול הפועל פתח תקווה.
הפסד של כל נקודה במשחק הזה יחשב ככישלון חרוץ במיוחד לאור התוצאות האחרונות של הקבוצה, אין מקום לטעויות השבוע.
הפסד של כל נקודה במשחק הזה יחשב ככישלון חרוץ במיוחד לאור התוצאות האחרונות של הקבוצה, אין מקום לטעויות השבוע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני חושב שתיקנו את הסעיף הזה בגלל שהיו איתו המון בעיות... ושינו ל משחק השני הרשמי (ליגה+גביע המדינה בנפרד, וגביע הטוטו בנפרד עם 3 צהובים) מאז צבירת הצהוב.אדום בלב בנשמהההה כתב: בטוח? אם אני לא טועה החוק בעונה שעברה אמר שהצהוב תקף רק 9/10(נדמה לי 9) ימים לאחר קבלתו - כלומר, את המשחק הבא אסולין כן ישחק ובמשחק שלאחריו (חיפה בקרייה אלא אם כן אין טוטו באמצע) הוא ישב ביציע.
בכל אופן, ההרחקה היא מהמשחק מול הפועל חיפה.
מול ר"ג אסולין רשאי לשחק.

איזה מזל, אחרת היינו צריכים לעלות עם החלוץ השלישי שאין לנו...
הפועל אני כבר משתגע
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nitsande כתב:נראה לי שעשו מספיק
ועוד אחד - !
אנחנו צריכים להתרכז בעידוד הקבוצה ולא בשחקני עבר (גדולים ככל שיהיו...)
בס"ד
כבר הודיעו איזה שערים יפתחו?
מנויים לשער 6 יוכלו להיכנס ל5?
כבר הודיעו איזה שערים יפתחו?
מנויים לשער 6 יוכלו להיכנס ל5?