אין שום קשר למשחק אתמול...
איתמר ניצן מתאמן לבד ובינואר הוא יחפש קבוצה חדשה כל לפי עיתון "ידיעות השרון". לדעתי חייבים להביא אותו העונה בתור שוער שני נורמאלי ואם ירשים עונה הבאה שוער ראשון. הבחור צעיר ולא חסר לו כשרון לדעתי חייבים להביא.
איתמר ניצן
- The red one
Re: איתמר ניצן
אין שום סיבה הגיונית להושיב את אחד השוערים המוכשרים בישראל על ספסל של קבוצה מהליגה השנייה מלבד Money.
כמובן שלא בדקתי לעומק, אבל אין שום ספק שיש בינו לבין שיימן בעיות חוזיות וכנראה שהכסף משחק פקטור חשוב. כנראה שקבוצה שתרצה אותו תאלץ לשם עליו לא מעט..השאלה כמה, אם זה אפשרי, ואם זה יהיה שווה. מכיר את היכולות שלו, אומרים עליו שהוא אחד משוערי העתיד..השאר כבר לא בידיים שלנו.
כמובן שלא בדקתי לעומק, אבל אין שום ספק שיש בינו לבין שיימן בעיות חוזיות וכנראה שהכסף משחק פקטור חשוב. כנראה שקבוצה שתרצה אותו תאלץ לשם עליו לא מעט..השאלה כמה, אם זה אפשרי, ואם זה יהיה שווה. מכיר את היכולות שלו, אומרים עליו שהוא אחד משוערי העתיד..השאר כבר לא בידיים שלנו.
הוא לא בספסל.. הוא בהתחלה התאמן עם הנוער ועכשיו הוא מתאמן לבד עם מאמנים אישיים...
הנה מצאתי את הקטע עליו:
" איתמר ניצן, שתבע את הקבוצה בין היתר על פגיעה בקרירה ואי תשלום משכורת, יערוך דיון ראשון בבוררות עם המועדון ב-2 לדצמבר השנה. הקפטן לשעבר, שאף הפסיק להתאמן עם קבוצת הנוער של המועדון, מקווה לעבור כבר בינואר לקבוצה אחרת, בא יוכל לשחק ולהתאמן. ...."
ממה שאני מבין אם הוא יזכה בבוררות הוא עובר בחינם לא?
" איתמר ניצן, שתבע את הקבוצה בין היתר על פגיעה בקרירה ואי תשלום משכורת, יערוך דיון ראשון בבוררות עם המועדון ב-2 לדצמבר השנה. הקפטן לשעבר, שאף הפסיק להתאמן עם קבוצת הנוער של המועדון, מקווה לעבור כבר בינואר לקבוצה אחרת, בא יוכל לשחק ולהתאמן. ...."
ממה שאני מבין אם הוא יזכה בבוררות הוא עובר בחינם לא?
בס"ד
אם זו בהעברה חופשית אז אפשר בהחלט להביא להתרשמות מקרוב.
איתמר ניצן זכור לי כשוער מצויין שגילה המון פוטנציאל גם כששיחק בליגת העל.
אם לא שיימן והדרישות המוגזמות אני בטוח שהוא היה מוצא קבוצה בליגת העל.
לדעתי החל מהשנה הבאה צריך להפסיק להביא שוערים לשנת פרישה.דור כבר לא יהיה שוער ראשון (לפחות לא לשנתיים הקרובות) וצריך להתחיל לעקוב אחרי שוערים צעירים ומוכשרים שיוכלו לרוץ עם הקבוצה מספר שנים,רן קדוש,אוהד לויטה,איתמר ניצן,בוריס קליימן זה צריך להיות הכיוון.גם זר יכול לבוא בחשבון.
אם זו בהעברה חופשית אז אפשר בהחלט להביא להתרשמות מקרוב.
איתמר ניצן זכור לי כשוער מצויין שגילה המון פוטנציאל גם כששיחק בליגת העל.
אם לא שיימן והדרישות המוגזמות אני בטוח שהוא היה מוצא קבוצה בליגת העל.
לדעתי החל מהשנה הבאה צריך להפסיק להביא שוערים לשנת פרישה.דור כבר לא יהיה שוער ראשון (לפחות לא לשנתיים הקרובות) וצריך להתחיל לעקוב אחרי שוערים צעירים ומוכשרים שיוכלו לרוץ עם הקבוצה מספר שנים,רן קדוש,אוהד לויטה,איתמר ניצן,בוריס קליימן זה צריך להיות הכיוון.גם זר יכול לבוא בחשבון.
- The red one
אם ניצן יוכרז כשחקן חופשי בינואר, אני מאמין שכל קבוצה בליגה תביע התעניינות.
לא נראה לי שזה יהיהפשוט אצל שיימן.. הוא ידרוש לקבל דמי השבחה.
ואם אני לא טועה פעם הבוררות קבעה לו תג מחיר של מיליון ש"ח
ואם אני לא טועה פעם הבוררות קבעה לו תג מחיר של מיליון ש"ח
שוער מצויין כבר עונה שלישית שמדברים עליו פה בפורום, גם בתמורה לסכום סימלי שווה להביא אותו (במיוחד לאור השוערים ה"גדולים" שגילינו בספסל)
רק אהבה תנצח...