למרות משחק בינוני זה ניצחון חשוב מאוד תראו את מכבי תל אביב משחק חלש שבקושי ניצחו את אשקלון תקציב 130 מול 10 לא תמיד אומר הכול אני מאמין שבוע הבא יהיה משחק אש
עם הפועל חיפה אבל צריך להתעודד גם מהיום רק מהניצחון כי לא היה משחק גדול אבל טוב שניצחנו
אני אומר רק דרך נצחונות יביא את המשחק היותר יפה
Re: אני אומר רק דרך נצחונות יביא את המשחק היותר יפה
מסכים איתך נועם.
ביטחון ישחרר את השחקנים ויתכן שזה מה שיוביל למשחק יותר שוטף קצבי ומהנה.
הדבר החשוב ביותר הוא המשכיות, לנצח משחק שני ברציפות, לנצח גם בחוץ, לאסוף עוד שלוש נקודות, להידבק לצמרת.
ביטחון ישחרר את השחקנים ויתכן שזה מה שיוביל למשחק יותר שוטף קצבי ומהנה.
הדבר החשוב ביותר הוא המשכיות, לנצח משחק שני ברציפות, לנצח גם בחוץ, לאסוף עוד שלוש נקודות, להידבק לצמרת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בס"ד
מצטרף לרוח הדברים אך בכל זאת המחצית השנייה מאכזבת אותי.
הקבוצה מובילה 2-0 בהילוך שני מול הפועל פח ר"ג ובמקום לתת הצגה מול הקהל הביתי (דבר שיכול לעודד יותר קהל למשחקים הבאים) שיחקנו באדישות מרגיזה.
ברגע שמליקסון ורביבו החלו ליזום לקראת סיום המשחק ראינו כמה התקפות יפות עם בעיטה של מליקסון שחולפת סנטימטרים מעל למשקוף ומשקוף של ברנרדו בתוספת הזמן.למה לא לשחק כך מחצית שלמה?שמרו כוחות לטוטו?
מצטרף לרוח הדברים אך בכל זאת המחצית השנייה מאכזבת אותי.
הקבוצה מובילה 2-0 בהילוך שני מול הפועל פח ר"ג ובמקום לתת הצגה מול הקהל הביתי (דבר שיכול לעודד יותר קהל למשחקים הבאים) שיחקנו באדישות מרגיזה.
ברגע שמליקסון ורביבו החלו ליזום לקראת סיום המשחק ראינו כמה התקפות יפות עם בעיטה של מליקסון שחולפת סנטימטרים מעל למשקוף ומשקוף של ברנרדו בתוספת הזמן.למה לא לשחק כך מחצית שלמה?שמרו כוחות לטוטו?
- The red one
החלק הראשון שלך נכון, אבל השני שגוי.
האם אתה רציני שאחרי המשחק הזה אתה אופטימי לקראת המשחק בקרייה? הפועל חיפה שהיום הצליחה לנצח את פתח תקווה במשחק חוץ, ועוד להוביל פעמיים, לקבל שיוויון ובכל זאת להכניס שלישייה - עם היכולת היום, אין שום סיכוי לניצחון.
האם אתה רציני שאחרי המשחק הזה אתה אופטימי לקראת המשחק בקרייה? הפועל חיפה שהיום הצליחה לנצח את פתח תקווה במשחק חוץ, ועוד להוביל פעמיים, לקבל שיוויון ובכל זאת להכניס שלישייה - עם היכולת היום, אין שום סיכוי לניצחון.
הפועל חיפה "תפסה יום" מעבר לזה קבוצה בינונית אבל מאוד טקטית.
המאמן שלהם יודע לזהות איך לנטרל את היריבה, במקרה שלנו הX פקטור צריך להיות פרננדז.
היכולת של החצי הראשון היום תספיק.
המאמן שלהם יודע לזהות איך לנטרל את היריבה, במקרה שלנו הX פקטור צריך להיות פרננדז.
היכולת של החצי הראשון היום תספיק.
רק אהבה תנצח...