לחטוף ומהר !!!
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
לחטוף ומהר !!!
סטיבן כהן ישוחרר מביתר ככל הנראה השבוע. לפי דעתי ניר ואלונה צריכים להביא ואתו לכאן ללא ספק !
Re: לחטוף ומהר !!!
שחקן טוב מאוד,השאלה עד כמה אנחנו באמת צריכים להתחזק בנקודה הזאת. אל תשכח שמדובר בשחקן שיישב על התקציב
בצורה מאוד רצינית ויגביל אותנו בחיזוק לעמדות שכן יש בהן צורך - מגן ימני וחלוץ.
בצורה מאוד רצינית ויגביל אותנו בחיזוק לעמדות שכן יש בהן צורך - מגן ימני וחלוץ.
בס"ד
שימו לב לכתבה הבאה:
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/175/511.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"האדומים מבירת הנגב עוקבים בעניין אחר ההתפתחויות בבית"ר ירושלים, ויש כבר כאלה שמפנטזים על שמות ספציפיים. "יש בבית"ר כמה שחקנים שהיינו לוקחים בשתי ידיים", אומרים בווסרמיל".
סטיבן כהן יכול לשחק גם באגף או רק כקשר התקפי באמצע?
שימו לב לכתבה הבאה:
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/175/511.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"האדומים מבירת הנגב עוקבים בעניין אחר ההתפתחויות בבית"ר ירושלים, ויש כבר כאלה שמפנטזים על שמות ספציפיים. "יש בבית"ר כמה שחקנים שהיינו לוקחים בשתי ידיים", אומרים בווסרמיל".
אם אני לא טועה,הוא שיחק נגדינו באגף ודי חגג על דודזאדה (או שאני מתבלבל עם פרננדז שגם אותו הייתי לוקח בלי לחשוב בכלל)yossi כתב:בס"ד
שימו לב לכתבה הבאה:
לא הייתי לוקח.
א. השנה נתן הצגה רק נגד באר שבע כל שאר המשחקים היה חלש להחריד.
ב. מדובר בשחקן פרובלמטי שהספיק להתסתכסך עם כל הפועל רעננה ובחודש בבית"ר להיות מאוס על ידי כל המערכת מירושלים.
א. השנה נתן הצגה רק נגד באר שבע כל שאר המשחקים היה חלש להחריד.
ב. מדובר בשחקן פרובלמטי שהספיק להתסתכסך עם כל הפועל רעננה ובחודש בבית"ר להיות מאוס על ידי כל המערכת מירושלים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- הסניגורון...
הוא שיחק העונה בצד שמאל בביתר למי שלא יודע.
אני לא יודע בדיוק מה הקשר בין הכתבה שהבאתה למציאות, אבל מה שאני יודע בוודאות שאני לא רוצה לראות אותה פה בחיים לובש את החולצה האדומה.
מבחינת כדורגל ללא ספק מדובר בשחקן טוב++ , אבל לא לשכוח שמדובר בשחקן אדיש ולא איכפתי בכלל לעולם, ויותר מזה מאוד קשה לי להאמין שניר קלינגר באמת ירצה שחקן כזה, שעושה טובה לאנשים שהוא מזיז את התחת שלו בכלל.
מבחינת כדורגל ללא ספק מדובר בשחקן טוב++ , אבל לא לשכוח שמדובר בשחקן אדיש ולא איכפתי בכלל לעולם, ויותר מזה מאוד קשה לי להאמין שניר קלינגר באמת ירצה שחקן כזה, שעושה טובה לאנשים שהוא מזיז את התחת שלו בכלל.
אל תקחו דוגמא ליכולת של שחקני בית"ר כרגע , זה די ברור שהם עושים שם בכוונה למלמיליאן ולא יודע למה.
השחקן היחיד שהייתי לוקח משם זה בן-שושן..
שזה לא משהו שאפשר לומר לזכותם.הראל כתב:אל תקחו דוגמא ליכולת של שחקני בית"ר כרגע , זה די ברור שהם עושים שם בכוונה למלמיליאן ולא יודע למה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
כשהוא יעזוב זו תראה בית"ר אחרת.. לא חסר דוגמאות כאלה בעבר , אפילו בריאל מדריד הגדולה עשו זאת
אגב,לכל מי שפינטז/מפנטז על עמית בן שושן,כדאי לשים לב לשורה הבאה מתוך וואלה:
"בסביבת היו"ר והמאמן אורי מלמיליאן מדברים על כך שאחד המשוחררים יהיה אחד משחקנים הצעירים של הקבוצה, שלטענת המועדון מעכיר את האווירה."
קשה לי לחשוב על עוד שחקן צעיר שמסוגל "להעכיר" את האווירה חוץ מעמית בן שושן החלוץ הסופר מוכשר של ירושלים. בטוח שלא מדובר בברוכיאן גם כי ברוכיאן מכבד
את דוד שלו ולא היה פוגע לו במעמד וגם כי מלמיליאן לא יעז ללכלך את ידיו ולגעת בברוכיאן.
השאלה המתבקשת היא עד כמה קלינגר רוצה ועד כמה אלונה תהיה מוכנס להכניס את היד לכיס במידה ויניחו לה על השולחן שחקן כמו עמית בן שושן? אה כן,צריך גם
הסכמה של השחקן.
"בסביבת היו"ר והמאמן אורי מלמיליאן מדברים על כך שאחד המשוחררים יהיה אחד משחקנים הצעירים של הקבוצה, שלטענת המועדון מעכיר את האווירה."
קשה לי לחשוב על עוד שחקן צעיר שמסוגל "להעכיר" את האווירה חוץ מעמית בן שושן החלוץ הסופר מוכשר של ירושלים. בטוח שלא מדובר בברוכיאן גם כי ברוכיאן מכבד
את דוד שלו ולא היה פוגע לו במעמד וגם כי מלמיליאן לא יעז ללכלך את ידיו ולגעת בברוכיאן.
השאלה המתבקשת היא עד כמה קלינגר רוצה ועד כמה אלונה תהיה מוכנס להכניס את היד לכיס במידה ויניחו לה על השולחן שחקן כמו עמית בן שושן? אה כן,צריך גם
הסכמה של השחקן.
הלואי שזה בן-שושן אבל קשה לי להאמין שזה בן שושן...
- הסניגורון...
אני חושב שששכחתם איך ליאור אסולין הגיע לפה ועבר פה סדרת חינוך לא קטנה, אפשר לתת צאנס. מקסימום ישוחררו.