הסתכלות מדוקדקת במאזננו מול הפועל חיפה מראה את הנתונים הבאים:
13 משחקים. ארבע תוצאות תיקו (במקרה שלנו ארבעתן בחוץ).
להפועל חיפה תשעה נצחונות ואפס הפסדים. לנו יש שישה נצחונות - ושלושה הפסדים ביתיים.
גם בהפרש השערים, חיפה הבקיעה שישה שערים יותר וספגה חמישה פחות, מה שמתאזן בקלות ויותר במקרה שהיינו מנצחים את המשחקים האלה.
לגבי היכולת - אני רק יצטט את "וואלה ספורט" (ולא שהתקשורת כל כך אמינה, אבל מאחר וראיתי מספיק משחקים של הפועל חיפה אני מסכים עם זה) - "למה הפועל חיפה נראית כעולה הבטוחה לליגת העל? אולי מפני שהיא ממשיכה להשיג את הניצחונות גם כשהיא לא מרשימה, מפני שהיא מוציאה שלוש נקודות על אף שבמחצית שלמה היא בקושי הגיעה להישגים, מפני שמספיקות לה 20 דקות טובות כדי להבטיח שוב ושוב את הניצחון."
אני לא מתכוון להתחיל פה ויכוח לגבי קהל, אנרגיות וכו', חפרנו על העניין. אבל מתסכל שההבדל היחיד בין הריצה המרהיבה של הפועל חיפה לגמגום שלנו זה הלוזריות בבית. וזה בטח לא קשור למאמן כי זה לא חדש, זה כבר כמה שנים טובות. חייבים למצוא את הסיבה.
הבית של השכן אדום יותר
Re: הבית של השכן אדום יותר
אולי אם נעבור לאיצטדיון חדש הבעיה תיפתר, מקווה שלא נהיה עד אז בליגה א' או משהו בסגנון :O .
בכל אופן, מדהים איך השחקנים עולים עם משקולות על הרגליים בבית, לא יודע להסביר את זה, פשוט מפחדים לשחק בוסרמיל, מפחדים מהקהל, מפחדים מהתקשורת, לא יודע להסביר.
בכל אופן, מדהים איך השחקנים עולים עם משקולות על הרגליים בבית, לא יודע להסביר את זה, פשוט מפחדים לשחק בוסרמיל, מפחדים מהקהל, מפחדים מהתקשורת, לא יודע להסביר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
מפחדים מהקהל?אז אל תשחקו בהפועל באר שבע!ניב כתב:אולי אם נעבור לאיצטדיון חדש הבעיה תיפתר, מקווה שלא נהיה עד אז בליגה א' או משהו בסגנון :O .
מה יקרה שב''ה נעלה,תגיע לבלומפילד ו12 אלף יקללו אותך
אז לא תשחק כדורגל?תפחד?לא תרוץ?.שחקנים חיים בגלל הקהל
תשאל כל אחד איפה אתה מעדיף לשחק בקבוצה עם אלף אוהדים
או בקבוצה עם 10 אלף אוהדים אתה תשמע במאה אחוז את
האפשרות השנייה,אני לא תומך בקללות זה ידוע..אבל משחק גרוע
זה לא בגלל הקהל,אחוזים קטנים שכן..אבל 98% זה יכולת
מסכים לגביי מה שאתה אומר ששחקן צריך להתמודד עם לחץ.אורן האדום כתב:
מפחדים מהקהל?אז אל תשחקו בהפועל באר שבע!
מה יקרה שב''ה נעלה,תגיע לבלומפילד ו12 אלף יקללו אותך
אז לא תשחק כדורגל?תפחד?לא תרוץ?.שחקנים חיים בגלל הקהל
תשאל כל אחד איפה אתה מעדיף לשחק בקבוצה עם אלף אוהדים
או בקבוצה עם 10 אלף אוהדים אתה תשמע במאה אחוז את
האפשרות השנייה,אני לא תומך בקללות זה ידוע..אבל משחק גרוע
זה לא בגלל הקהל,אחוזים קטנים שכן..אבל 98% זה יכולת
אבל זה עובדתי, שחקנים מגיעים לוסרמיל, מחרבנים במכנסיים.
הבעייה פה היא מעבר לסתם יכולת מקצועית.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,