התאמות רבותיי, התאמות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
sumsum

התאמות רבותיי, התאמות

שליחה על ידי sumsum »

בתקופה כזו שבה מתחילים הצהובים והפציעות לתת את אותותיהם על הקבוצה
הייתי מציע למאמן שלנו, להשתמש בליאור ג'אן יותר כבלם ולהותיר את סוארס כקשר אחורי
ליאור שיחק את התפקיד הזה בהצלחה במכבי תל אביב וכרגע סוארס חשוב יותר בקישור כקשר שיכול גם להרוס וגם להניע כדור בצורה אפקטיבית

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

Re: התאמות רבותיי, התאמות

שליחה על ידי AS1 »

פששששששששששששששששששש
אני נפעם מהפנינים שיוצאות לך מהפה על הבוקר :)
אני נאלץ להסכים איתך ידידי.ככל שאני רואה את סוארס בקישור האחורי אני משתכנע ששם מקומו.מה גם שיש פתרון לא רע בכלל לעמדת הבלם.
שאפו SUMSUM !
שלח קורות חיים למשרת עוזר עוזר מאמן.מר ביטון מחכה לך בכיליון עיניים.ראיון עבודה בבריכה של נאות מדבר.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
צריך לזכור שתאום בין בלמים זה מרכיב חשוב וקריטי,גביש וג'אן מעולם לא שיחקו ביחד כבלמים ואני לא בטוח שצריך להמר על צעד כזה מול יריבה כמו ק"ש.
סוארז וגביש הציגו בתחילת העונה הגנה יציבה לא חושב שיש טעם לשנות,אין ספק שסוארז יחסר בקישור האחורי,אך צריך לסמוך על ג'אן שיעשה את העבודה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yossi כתב:בס"ד
צריך לזכור שתאום בין בלמים זה מרכיב חשוב וקריטי,גביש וג'אן מעולם לא שיחקו ביחד כבלמים ואני לא בטוח שצריך להמר על צעד כזה מול יריבה כמו ק"ש.
סוארז וגביש הציגו בתחילת העונה הגנה יציבה לא חושב שיש טעם לשנות,אין ספק שסוארז יחסר בקישור האחורי,אך צריך לסמוך על ג'אן שיעשה את העבודה.

לדעתי אובר משקל אתה מעניק לעניין הזה...הסתדרו עד עכשיו עם יחיאל, לא אמורה להיות בעיה אם אחד שהמשבצת לא זרה לו, בפרט שידוע שלא פחות טוב ממנו בלשון המעטה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אורי אדום בנשמה כתב:

לדעתי אובר משקל אתה מעניק לעניין הזה...הסתדרו עד עכשיו עם יחיאל, לא אמורה להיות בעיה אם אחד שהמשבצת לא זרה לו, בפרט שידוע שלא פחות טוב ממנו בלשון המעטה..
בס"ד
יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא...
בכל מקרה אני לא אוהב אילתורים בהגנה,בטח כשלא ניסו את זה אף פעם (לפחות במשחק רשמי).

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

סוארז זה הבלם היחיד הנורמלי שיש לנו. גביש עדיין חסר נסיון ועושה שטויות, לא הייתי משנה תפקודים. ליאור זאן כל הקריירה קשר אחורי אז למה לגעת??
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

שלח תגובה