יום שני->להעלות את רמת העידוד!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ADIR

יום שני->להעלות את רמת העידוד!!!

שליחה על ידי ADIR »

אמנם לא כולם קוראים בפורומים השונים של אוהדי הפועל ב"ש,אבל אנחנו חייבים יום שני לעודד עד הסוף.משום מה נראה כאילו הקבוצה ממש מושפעת ממה שהולך ביציעים,אנחנו בתור אוהדים צריכים להדליק אצטדיון שלם.אם ננצח בע"ה את המשחק הקרוב,מצבנו טוב מ-ת-מ-ידדדד!!!מאמין שיגיעו 6-7 אלף אוהדים,אותם אוהדים צריכים להכנס לאטרף מתמשך במשחק.
למרות שהקהל שלנו רגיל להתחיל לעודד רק בתחילת משחק/מצבי הבקעה,אנחנו חייבים לנסות להעלות רמה מבחינת העידוד ולעודד כול המשחק.ננסה לעשות סוג של משחק חוץ.
כל מי שמגיע לאצטדיון יודע כמה חשוב המשחק הזה ועוד בשידור ישיר,צריכים להתמקד רק בעידוד מטורףףףףףףףף!!!!!!!!!! :גאוות הנגב:
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

Re: יום שני->להעלות את רמת העידוד!!!

שליחה על ידי The red one »

כל הזמן אומרים את זה וכל פעם ברגע האמת שהקבוצה לא משחקת טוב ו/או נקלעת לפיגור, העידוד מפסיק.

קשה מאוד לעודד 90 דקות בחורבה הזאת שנקראת וסרמיל וכמה שלא תזבלו ת'שכל על "זה לא המגרש זה הקהל", אז במקרה הזה זה כן המגרש (למרות שגם לקהל יש חלק).
במגרש מודרני שבו נהיה קרובים לדשא ולא נוציא ת'גרון שבקושי ישמעו, אז [אולי] תתפתח תרבות עידוד באר שבעית של עידוד כ-ל המשחק בכ-ל מצב כמו שקורה לתל אביביות בבלומפילד וכמו שלעיתים לא-רחוקות קורה לנו במשחקי חוץ במגרשים האלה (בלומפילד, יא', וינטר)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב:כל הזמן אומרים את זה וכל פעם ברגע האמת שהקבוצה לא משחקת טוב ו/או נקלעת לפיגור, העידוד מפסיק.

קשה מאוד לעודד 90 דקות בחורבה הזאת שנקראת וסרמיל וכמה שלא ת***ו ת'שכל על "זה לא המגרש זה הקהל", אז במקרה הזה זה כן המגרש (למרות שגם לקהל יש חלק).
במגרש מודרני שבו נהיה קרובים לדשא ולא נוציא ת'גרון שבקושי ישמעו, אז [אולי] תתפתח תרבות עידוד באר שבעית של עידוד כ-ל המשחק בכ-ל מצב כמו שקורה לתל אביביות בבלומפילד וכמו שלעיתים לא-רחוקות קורה לנו במשחקי חוץ במגרשים האלה (בלומפילד, יא', וינטר)

סליחה, אבל זוכר ימים שאף אחד לא האשים את המגרש, מהסיבה הפשוטה שאז היה גוש מעודד רדיקלי, מאוד גדול (2 טריבונות. שלמות!!) ומאסיבי, שלפרקים היה סוחף איתו את כל שער 5, ככה שזה נטו קהל. ותתפלא, למרות המרחק, העידוד בוסרמיל יחסית נשמע.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

בוא נתחיל בזה שהאוהדים יגיעו בחולצה אדומה ולא בשלל צבעי הקשת, זוהי תחילתה של תרבות האהדה.

סמל אישי של משתמש
The red one

אורי אדום בנשמה כתב:

סליחה, אבל זוכר ימים שאף אחד לא האשים את המגרש, מהסיבה הפשוטה שאז היה גוש מעודד רדיקלי, מאוד גדול (2 טריבונות. שלמות!!) ומאסיבי, שלפרקים היה סוחף איתו את כל שער 5, ככה שזה נטו קהל. ותתפלא, למרות המרחק, העידוד בוסרמיל יחסית נשמע.
אני מדבר איתך על עכשיו. עכשיו אין גוש עידוד רדיקלי ומאוד גדול. כמו שאמרתי, אני לאמאשים רק את המגרש, אבל גם את המגרש.

אני יודע שהעידוד בוסרמיל נשמע, אבל אין מה להשות בין איך שהשחקנים שומעים את מה שאנחנו שרים בוסרמיל לבין איך שהם שומעים את זה בבלומפילד/טדי/יא'/וינטר

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אריק כתב:בוא נתחיל בזה שהאוהדים יגיעו בחולצה אדומה ולא בשלל צבעי הקשת, זוהי תחילתה של תרבות האהדה.
אין ספק שאתה צודק ויש דרכים להתמודד עם זה..

צריך להוציא חולצות (הפליז שיש לקאמלס זה רעיון מעולה, כי זה מחמם ממש ואדום.. ואין הרבה פליזים אדומים.. אם יש מזג אוויר קריר, אנשים נוטים ללבוש דברים שאין להם בכל צבע. בד"F בשחור). צריך להוציא צעיפים (יש בחור שמוכר, לא ברור לי למה הוא לא נכנס גם למגרש). צריך לנסות לחלק חולצות במשחקים גדולים.

העובדה היא כזו - גם בשער 2 שומעים אותנו גם כשאנחנו יחסית מעט. אין מה להאשים את הקהל.. ופתאום כשנהיה קרובים נגיד - ואללה שומעים אותנו בואו נתחיל לעודד?

היום נראה לי שיש כמה בעיות:
1. אנחנו עומדים במקום הכיטוב במגרש (כמעט). אשכרה רואים, באופן יחסי מהטריבונוה שלנו אז אנשים רוצים לעמוד שם. אנשים מעדיפים לעמוד ולראות מאשר לא לראות.
2. זה יותר מגניב לעמוד שם ולהגיד שאתה עומד עם האוהדים המעודדים של באר שבע. זו בעייה, כי אנחנו לא ושמרים מקומות כמו שצריך [אפשרות אחת להגדיר שבכל הטריבונה השמאלית (כולה!) יושבים רק אנשים שאנחנו מכירים ויודעים שהם מעודדים...]

הפיתרון הכי קל - להעלות את מחירים הכרטיסים של שער חמש ביחס לכל האיצטדיון (שגם שער 2 יהיה זול יותר) אבל לתת למועדוני האוהדים אפשרות למכור כרטיסים (ומינויים) בזול למי שהם יודעים ומכירים כ"גוש המעודד".

אגב, לא ההיה כזה גרוע (רק בסוף). במיוחד ביחס למה שכבר ראינו השנה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
The red one

ההצעות שלך בעייתיות. יש חבורות של ילדים בגילאי תיכון שלא מקושרים ממש עם הקאמלס ובטח שלא עם הקרייזי, והם כן מעודדים אבל בתכל'ס כמעט ולא מכירים אותם בשמות ובפרצופים. מה הם יעשו?
ומנגד, כאלה שכן מוכרים בשמות ובפרצופים אבל ממש לא בא להם לעודד שהקבוצה בפיגור והם ילחצו על האחראים או מה שזה לא יהיה לתת להם כרטיסים.
העלאת מחירים? לוסרמיל? לא מספיק המחירים גם ככה יקרים?

לגבי החולצות - לפי מה שהבנתי יוציאו בקרב קפוצ'ונים, אבל בחורף אי אפשר לצפות מכולם להגיע באדום, ניתן לראות את זה גם בקהלים אחרים בארץ כי בדר"כ המעילים/קפוצ'ונים הם בצבעים כהים ולאו דווקא אדומים.

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

בקשר לחולצות - לכן הצעתי פליזים (בנוסף לקפוצ'ונים).

בפועל המחירים לא באמת יעלו, כי אתה תקנה כרטיס דרך המועדון אוהדים אליו אתה שייך.

ואם יש כוונה אמיתית לאחדות - המטרה היא לאחד את כולם. כולל את חבורת התיכוניסטים.

אני חייבת לומר - שנתיים לא הייתי באופן רציף בכל כך הרבה משחקים בית בגלל הצבא, אבל עכשיו הייתי בכמעט כל משחקי הבית (הפסדתי אחד או שניים), ואני באמת מכירה את רוב החבר'ה שמעודדים תמיד.

המטרה היא להכניס אנשים שמעודדים לגוש, כוח של אנשים. לפעמים גם לי אין כוח לעודד - ברור שזה לא אומר שאני צריכה להישאר בחוץ.

אגב, יש לי עוד פיתרון - לעבור לשבר בשער שלוש או בטריבונה שליד שער שלוש (או בשער שלוש עצמו), ככה נישאר רק אנשים שבאים לעודד, לא אלה שבאים לעמוד ולראות את המשחק (באמת, יש אנשים שלא מעודדים אפילו דקה).

אבל זה אומר לאבד הרבה אנשים טובים שמעודדים אבל גם רואים משחק..

סמל אישי של משתמש
The red one

האופציה של שער 3 הועלתה לפני תחילת העונה ונפלה שנייה לפני שיצאה לפועל, אבל לפי מה שהבנתי לא אמרו נואש וייתכן שבעונה הבאה יילכו על שער 3 בכל הכוח.

וגם פה יש התנגדות, כי אני (מתייחס רק אליי כמובן לא מדבר בשביל הכלל) בתור אחד שמעודד בראש ובראשונה בא לראות כדורגל. נכון, הפועל, נכון, הקבוצה שלי, נכון מוציא ת'גרון אבל מה כל זה שווה אם אני צריך להביא משקפת בשביל לראות את המשחק בצד השני? שלא לדבר על זה שאם בשער 5 בקושי שומעים אותנו אז בטח שמשער 3 לא. בקיצור כל הטענות שעלו כאשר הקאמלס הכריזו על מעבר בפגרה האחרונה. הם ראו כמוך, שרמת העידוד יורדת, וחשבו (עדיין חושבים?) שמעבר שער יפתור את הבעיה. אולי זה כן יפתור, לא יודע האם הם מתכננים ללכת על הרעיון הזה שוב לקראת העונה הבאה.

ושוב לגבי הכרטיסים "הבלעדיים", יהיו הרבה מאוד אנשים שמקושרים שלא יעודדו ומנגד כאלה שבאים בחבורות ולא מכירים את האנשים "החזקים" ביציע שעלולים למצוא עצמם מחוץ לפרוייקט הזה.

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

הבעיה היא שמעבר שער לא פותר אותנו מכל החבר'ה שחושבים "זה יותר מגניב לשבת שם".

מקושרים? בטח במועדון האוהדים.
וכמו שאמרתי, אין הרבה אנשים שמעודדים היום - אפשר בקלות למצוא את החבר'ה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מבחינת הקהל אתמול -
הקהל שלנו בא בכמות יחסית יפה (בסביבות 6000 איש, אולי קצת יותר, אין ספק שאנחנו יכולים להביא יותר) כשכמו הקבוצה עד לגול הקהל לא היה עקבי אבל אחרי הגול משהו התפוצץ והקהל דחף את הקבוצה מכל היציעים קדימה ושחקני קריית שמונה פשוט נכנסו ללחץ (אחד מהחסרונות של קבוצה צעירה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב:מבחינת הקהל אתמול -
הקהל שלנו בא בכמות יחסית יפה (בסביבות 6000 איש, אולי קצת יותר, אין ספק שאנחנו יכולים להביא יותר) כשכמו הקבוצה עד לגול הקהל לא היה עקבי אבל אחרי הגול משהו התפוצץ והקהל דחף את הקבוצה מכל היציעים קדימה ושחקני קריית שמונה פשוט נכנסו ללחץ (אחד מהחסרונות של קבוצה צעירה).
פחות מ-5,000 לפי הספירה הרשמית. בהחלט אכזבה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:
פחות מ-5,000 לפי הספירה הרשמית. בהחלט אכזבה.
באמת? ראיתי בידיעות 5400 וגם לי הייתה הרגשה שביחד עם שער 3 הגענו לפחות ל6,000.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

5000-5500 זאת הכמות שהייתה
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »