לא יודע אם יהיה משחק ברמה למה שבת צפוייה להיות סוערת ממש שלא לדבר כמה צופים יגיעו זה ממש יפגע במשחק עצמו מעניין איך הקופסא תיהיה בטח במצב לא טוב בכלל ה בטח ישפיע גם
על השחקנים הטכניים בטח גם לא הרבה באר שבעיים יסעו
אני כבר רואה את הבעיה לשבת צפוי סערה של ממש לא יודע כמה יבוא
- fc beer sheva
Re: אני כבר רואה את הבעיה לשבת צפוי סערה של ממש לא יודע כמה יבוא
טוב מאוד במשחק עם מבול ודשא גרוע אפשר לנצח כמעט רק דרך בעיטות מרחוק (םרננדש ורביבו) או ממצבים נייחים שבזה אנחנו מצטיינים
- The red one
צודק, זה בעיקר ישפיע על הקהל, כבר ביטלתי ביטולים משני חברים שרצו לבוא מלכתחילה, אומרים שתהיה סערה של ממש והרבה מאוד מעדיפים להישאר בבית...חבל מאוד
יאללה שמענו על הסערות האלה כל עונה שעברה... מתי היה לנו גשם פעם אחרונה במשחק? זה סתם לוחמה פסיכולוגית
- The red one
"לוחמה פסיכולוגית". אני מדמיין את ראשי כל הקבוצות יושבים עם דני רופ ומאיימים עליו לאיים שיהיה גשם כדי שהקהל האורח לא יגיע למשחקים.yedidel כתב:יאללה שמענו על הסערות האלה כל עונה שעברה... מתי היה לנו גשם פעם אחרונה במשחק? זה סתם לוחמה פסיכולוגית
נו בולשיט, אומרים נכון, אבל לפעמים גם צודקים, והפעם הסערה הזאת נשמעת ממש מאיימת.
לא דני רופ, דני ענבר....אדום בלב בנשמהההה כתב: "לוחמה פסיכולוגית". אני מדמיין את ראשי כל הקבוצות יושבים עם דני רופ ומאיימים עליו לאיים שיהיה גשם כדי שהקהל האורח לא יגיע למשחקים.
נו בולשיט, אומרים נכון, אבל לפעמים גם צודקים, והפעם הסערה הזאת נשמעת ממש מאיימת.