נקבע מועד משחק הליגה הקרוב בבית מול מכבי ת"א - שני ב-20:45.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נקבע מועד משחק הליגה הקרוב בבית מול מכבי ת"א - שני ב-20:45.
נקווה להתאושש..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: נקבע מועד משחק הליגה הקרוב בבית מול מכבי ת"א - שני ב-20:45.
לתת בראש לצהובים!! 

- The red one
היריבה הכי הכי גרועה שיכלנו לקבל עכשיו.
בכלל, חרא לוח משחקים, כל משחק יותר קשה מהשני. מכבי תל אביב ואז פתח תקווה עם אחת ההתקפות הטובות ביגה, אחר כ בני יהודה המתנדנדת(מי אמר משבר?) בבלומיפד, ואז מכבי חיפה בקרייה ובית"ר בוסרמיל - לא צריך להכביר במילים.
בכלל, חרא לוח משחקים, כל משחק יותר קשה מהשני. מכבי תל אביב ואז פתח תקווה עם אחת ההתקפות הטובות ביגה, אחר כ בני יהודה המתנדנדת(מי אמר משבר?) בבלומיפד, ואז מכבי חיפה בקרייה ובית"ר בוסרמיל - לא צריך להכביר במילים.
אם זה באמת מה שיקרה , זה יזכיר את ימי גיא עזורי "העליזים" , שנה שעברה אחרי מחצית אחת התפרקנו 3-0 נגד מכבי.זה שי ! כתב:3-0 למכבי במחצית להתראות !
זה שי !
המשחק משודר לכל האומה , לא מתאים גם הפעם להתפרק ככה... התחזית שלך תואמת למזג אויר הנוכחי , סופות וברקים...
תהיה פעם אחת נחמד ואופטימי , הלב שלי חלש בשביל לספוג עוד מפלה כמו עונה שעברה.
הקבוצה שלנו חסרת התלהבות וחסרת יצירתיות בדיוק כמו שנה שעברה !
הפחד עדיין נמצא בכל משחק מתי שמנו גול וחיפשנו תשני ותשלישי
פלאוף אמצעי גם השנה
לא בשביל זה ניר קלינגר הגיע
יותר טוב מעזורי אבל עדין זה לא זה
זה שי !
הפחד עדיין נמצא בכל משחק מתי שמנו גול וחיפשנו תשני ותשלישי
פלאוף אמצעי גם השנה
לא בשביל זה ניר קלינגר הגיע
יותר טוב מעזורי אבל עדין זה לא זה
זה שי !

- The red one
לא מאמין שיהיה 0-3 במחצית א-לה שנה שעברה, קלינגר ירעיל אותם לקראת המשחק טוב טוב כמובן בגלל שזה גם דרבי פרטי שלו.
וגם אגב מכבי תל אביב בכלל לא מרשימה, בדיוק כמונו, לא לעשות מהם הפועל תל אביב/מכבי חיפה של עונה שעברה שדורסות את כל הליגה, אף קבוצה (כרגע) לא דורסת ומכל קבוצה אפשר להוצא נקודות בוסרמיל!
וגם אגב מכבי תל אביב בכלל לא מרשימה, בדיוק כמונו, לא לעשות מהם הפועל תל אביב/מכבי חיפה של עונה שעברה שדורסות את כל הליגה, אף קבוצה (כרגע) לא דורסת ומכל קבוצה אפשר להוצא נקודות בוסרמיל!
מכבי לא מרשימה אבל היא קבוצה בהרבה יותר טובה מהקבוצה שלנו גם באיכות השחקנים וגם ברמת המשחק
עם הם נכנסים למשחק לא חושב שנוכל לעצור אותם אלא רק להוציא עוד כמה כדורים מהרשת
זה שי !
עם הם נכנסים למשחק לא חושב שנוכל לעצור אותם אלא רק להוציא עוד כמה כדורים מהרשת
זה שי !

לדעתי תיקו לא יהיה במשחק נגד מכבי תל אביב.
אחרי התוצאה של היום (1-1) סיר הלחץ בקריית שלום שוב עולה מדרגה.
אבי נמני חייב ניצחון בשביל להחזיר את השקט לכן הוא יהמר על כל הקופה , תיקו זה כמו הפסד בשבילו.
לבאר שבע תיקו זה תוצאה לא רעה , אבל אם נסתגר כל המשחק נחטוף , לכן אני מאמין שאם מכבי לא תבקיע אנחנו נצליח 'לעקוץ' וננצח את המשחק , בכל מקרה ההיסטוריה מראה שברוב המפגשים נגד מכבי הפסדנו , באלו שלא הפסדנו השכלנו לנצח , מעט מאוד מפגשים נגדם הסתיימו בתיקו.
אחרי התוצאה של היום (1-1) סיר הלחץ בקריית שלום שוב עולה מדרגה.
אבי נמני חייב ניצחון בשביל להחזיר את השקט לכן הוא יהמר על כל הקופה , תיקו זה כמו הפסד בשבילו.
לבאר שבע תיקו זה תוצאה לא רעה , אבל אם נסתגר כל המשחק נחטוף , לכן אני מאמין שאם מכבי לא תבקיע אנחנו נצליח 'לעקוץ' וננצח את המשחק , בכל מקרה ההיסטוריה מראה שברוב המפגשים נגד מכבי הפסדנו , באלו שלא הפסדנו השכלנו לנצח , מעט מאוד מפגשים נגדם הסתיימו בתיקו.
בס"ד
אם השחקנים יעלו לדשא בלי לתת כבוד למכבי ובלי תחושת פחד ויאמינו בלב שלם שניצחון אפשרי אז בהחלט אפשר לנצח,בטח בוסרמיל.
אם השחקנים יעלו ויתנו כבוד יתר למכבי (מה שסביר להניח שיקרה) אנחנו נפסיד ובמשך שבוע שלם נעסוק במנטליות הבארשבעית מול קבוצות הצמרת.
הרבה במשחק תלוי בראש של השחקנים,מכבי לא קבוצה גדולה והיא בנוייה לרוב על יכולות אישיות ולא על משחק קבוצתי,יש להם לא מעט חולשות שצריך לנצל אותם.
אם קלינגר ירעיל אותם והם באמת יאמינו שהם קבוצה שווה למכבי וירצו יותר את הניצחון,אני מאמין שגם ננצח.
אם השחקנים יעלו לדשא בלי לתת כבוד למכבי ובלי תחושת פחד ויאמינו בלב שלם שניצחון אפשרי אז בהחלט אפשר לנצח,בטח בוסרמיל.
אם השחקנים יעלו ויתנו כבוד יתר למכבי (מה שסביר להניח שיקרה) אנחנו נפסיד ובמשך שבוע שלם נעסוק במנטליות הבארשבעית מול קבוצות הצמרת.
הרבה במשחק תלוי בראש של השחקנים,מכבי לא קבוצה גדולה והיא בנוייה לרוב על יכולות אישיות ולא על משחק קבוצתי,יש להם לא מעט חולשות שצריך לנצל אותם.
אם קלינגר ירעיל אותם והם באמת יאמינו שהם קבוצה שווה למכבי וירצו יותר את הניצחון,אני מאמין שגם ננצח.
- The red one
סידיבה קיבל היום צהוב חמישי. על פי החוק, 9 ימים אחרי הוא לא משחק.
בדיוק בעוד 9 ימים יהיה המשחק, ככה ש..? ישחק? לא ישחק? אולי בכלל שינו ת'חוק מבלי ידיעתנו?
בדיוק בעוד 9 ימים יהיה המשחק, ככה ש..? ישחק? לא ישחק? אולי בכלל שינו ת'חוק מבלי ידיעתנו?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אם הספירה מתחילה מהיום אז לא.
אם היא מתחילה מאתמול בו קיבל הצהוב, אז כן.
אם היא מתחילה מאתמול בו קיבל הצהוב, אז כן.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני נאחז ברצון של קלינגר לנצח את מכבי והעימות בינו לבין נמני.
אם קלינגר יצליח להדביק את השחקנים במוטיבציה שלו אז אפשר לעשות את זה.
אני באופן אישי מאוד לא אוהב את מכבי ת"א, במיוחד לאור הגלאקטיקוס שנבנה שם בקיץ, לא אוהב קבוצות שעושות פרויקטים מהסוג הזה. סוג של קבוצה שלמדתי לשנוא עם השנים. יש לי ציפיות למשחק הזה והייתי נותן הרבה בשביל לנצח אותם. הפסד מכובד? לא קונה בשום מחיר.
אם קלינגר יצליח להדביק את השחקנים במוטיבציה שלו אז אפשר לעשות את זה.
אני באופן אישי מאוד לא אוהב את מכבי ת"א, במיוחד לאור הגלאקטיקוס שנבנה שם בקיץ, לא אוהב קבוצות שעושות פרויקטים מהסוג הזה. סוג של קבוצה שלמדתי לשנוא עם השנים. יש לי ציפיות למשחק הזה והייתי נותן הרבה בשביל לנצח אותם. הפסד מכובד? לא קונה בשום מחיר.
ואצלנו, אביתר יעדר עקב צהובים .
קלינגר מתלבט בין קידר ליחיאל.
https://www.one.co.il/Article/170687.html" onclick="window.open(this.href);return false;
קלינגר מתלבט בין קידר ליחיאל.
https://www.one.co.il/Article/170687.html" onclick="window.open(this.href);return false;

קידר ? קידר ?! קידר ?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!