ברנרדו ואשקונסלוס שוחרר מהקבוצה
ברנרדו ואשקונסלוס שוחרר מהקבוצה
השחקן זומן לשיחה עם הנהלת הקבוצה בה התבשר על שחרורו
כך מדווח נדב דייג בידיעות אחרונות
בנימה אישית אני חושב שזו התנהלות חובבנית, ומכיוון שפרננדו טורס לא אמור להגיע אלינו בינואר כנראה שנינזק מהמהלך הזה גם אם הוא לא קרע עד כה רשתות...ובטח ובטח במצב שבו אין לנו שום אופציה התקפית מהספסל שתכנס לנעליו, והתירוצים שנשמע על זה שאלו שיובאו/יובא בינואר ייקח לו זמן להתאקלם, היה עדיף לתת לברנרדו לכלות את העונה אצלנו.
במקום לשחרר את בסיט משחררים את ברנרדו ובכזו התלהבות.
תמוה מאוד
כך מדווח נדב דייג בידיעות אחרונות
בנימה אישית אני חושב שזו התנהלות חובבנית, ומכיוון שפרננדו טורס לא אמור להגיע אלינו בינואר כנראה שנינזק מהמהלך הזה גם אם הוא לא קרע עד כה רשתות...ובטח ובטח במצב שבו אין לנו שום אופציה התקפית מהספסל שתכנס לנעליו, והתירוצים שנשמע על זה שאלו שיובאו/יובא בינואר ייקח לו זמן להתאקלם, היה עדיף לתת לברנרדו לכלות את העונה אצלנו.
במקום לשחרר את בסיט משחררים את ברנרדו ובכזו התלהבות.
תמוה מאוד
Re: ברנרדו ואשקונסלוס שוחרר מהקבוצה
חוץ מזה למה ביום של משחק? הוא מתוכנן לשבת על הספסל, מה יקרה ברגע שיצטרך להיכנס? יהיה לו מוטיבציה בכלל ?
חוץ מזה, הזוי מאוד שזה לפני בסיט ולא משנה מה העלויות של כל אחד מהם.
חוץ מזה, הזוי מאוד שזה לפני בסיט ולא משנה מה העלויות של כל אחד מהם.

לא הזוי ולא נעליים.מחושב,נכון ויותר מכל אמיץ מצידו של קלינגר.השחקן לא מספק את הסחורה (בלשון המעטה ) ועולה המון כסף.אם יש הזדמנות לשחרר אותו ולהביא משהו אחר בתקציב הגבוה שיתפנה - למה לא ? צריך לחכות שאף אחד לא ירצה אותו ואז נישאר תקועים ? חברים מדובר פה על חוזה של 200 אלף דולר.
הילה - מסכים איתך בקשר לעיתוי. אולי היה מקום לחכות עם זה אחרי המשחק.
ניר קלינגר
אני מעריך את היושרה שלך לשחרר שחקן שנלחמת להביא לפה.מאמנים אחרים היו נותנים לו לשחק באמתלה של זמן התאקלמות.
ניר קלינגר
אני מעריך את היושרה שלך לשחרר שחקן שנלחמת להביא לפה.מאמנים אחרים היו נותנים לו לשחק באמתלה של זמן התאקלמות.
[align=center]
GIFSoup[/align]

אביב, דבר ראשון העיתוי גרוע, לא ברור ולדעתי גם מלחיץ שחקנים אחרים שמתנדנדים ביום של משחק.אביב כתב:לא הזוי ולא נעליים.מחושב,נכון ויותר מכל אמיץ מצידו של קלינגר.השחקן לא מספק את הסחורה (בלשון המעטה ) ועולה המון כסף.אם יש הזדמנות לשחרר אותו ולהביא משהו אחר בתקציב הגבוה שיתפנה - למה לא ? צריך לחכות שאף אחד לא ירצה אותו ואז נישאר תקועים ? חברים מדובר פה על חוזה של 200 אלף דולר.
ניר קלינגר
דבר שני, יש עוד שבועיים לפתיחת חלון ההעברות, מה הלחץ? לא מכירים את המשפט שלא מוכרים את האוטו הישן לפני שקונים חדש?
קודם כל החלטה מצויינת, תמיד אמרתי שבינואר חייבים להעיף אותו.
הוא לא מספיק טוב עם כל הכבוד אליו.
קצת לא נעים לעשות את זה ביום המשחק זה מוסיף המון לחץ וזה אך ורק לרעתנו.
וגם אי אפשר לדעת כמה המידע הזה אמין.
ככה שאנחנו מדברים די באוויר.
הוא לא מספיק טוב עם כל הכבוד אליו.
קצת לא נעים לעשות את זה ביום המשחק זה מוסיף המון לחץ וזה אך ורק לרעתנו.
וגם אי אפשר לדעת כמה המידע הזה אמין.
ככה שאנחנו מדברים די באוויר.
אביב,
אולי היה מקום? היה מקום. נקודה. אין שום סיבה לעשות את זה ביום משחק, בטח כשהוא מלביש אותו היום בסגל.
בלי קשר, גם את בסיט קלינגר הביא, אין צורך להודות בטעות?
אני מחסידיו הגדולים ביותר של קלינגר, לא קשה לדעת את זה ועדיין, זה שהוא מודה בטעות ומשחרר את ברנרדו זה אחד אבל שיעשה את זה בסדר הנכון אין שום סיבה בעולם לשחרר את ברנרדו לפני בסיט בטח ובטח שאין לך שום אלטרנטיבה אחרת כרגע. אם נסתכל עלות מול תועלת אז אולי ברנרדו לא נותן את הסחורה כמו שמשלמים לו אבל לפחות נותן משהו, בניגוד לבסיט שלא תורם כלום ואני עדינה.
אולי היה מקום? היה מקום. נקודה. אין שום סיבה לעשות את זה ביום משחק, בטח כשהוא מלביש אותו היום בסגל.
אני מחסידיו הגדולים ביותר של קלינגר, לא קשה לדעת את זה ועדיין, זה שהוא מודה בטעות ומשחרר את ברנרדו זה אחד אבל שיעשה את זה בסדר הנכון אין שום סיבה בעולם לשחרר את ברנרדו לפני בסיט בטח ובטח שאין לך שום אלטרנטיבה אחרת כרגע. אם נסתכל עלות מול תועלת אז אולי ברנרדו לא נותן את הסחורה כמו שמשלמים לו אבל לפחות נותן משהו, בניגוד לבסיט שלא תורם כלום ואני עדינה.

הילה
לא יודע איפה בדבריי הובן שזה יהיה על חשבון בסיט.גם בסיט צריך ללכת בינואר.
אני חושב שברגע שעלתה ההזדמנות לשחררו - היה צריך לקפוץ עליה.
לא יודע איפה בדבריי הובן שזה יהיה על חשבון בסיט.גם בסיט צריך ללכת בינואר.
אני חושב שברגע שעלתה ההזדמנות לשחררו - היה צריך לקפוץ עליה.
[align=center]
GIFSoup[/align]

תגובת המועדון: "ברננדו לא שוחרר".
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
אולי זה תרגיל של קלינגר, שהמטרה שלו היא שהיום ברנרדו ירצה להוכיח מה הוא שווה ?
בסיט חתם ל-5 עונות לפני קלינגר.
קלינגר קיבל אותו כעובדה מוגמרת וכשרצה לשחררו ע"מ לפנות מקום לזר, אלונה לא נתנה לו כי היא הביאה אותו.
קלינגר קיבל אותו כעובדה מוגמרת וכשרצה לשחררו ע"מ לפנות מקום לזר, אלונה לא נתנה לו כי היא הביאה אותו.
את בסיט קלינגר לא רצה אם היה תלוי בו הוא וביסו לא היו בקבוצההילה חדד כתב:אביב,
בס"ד
שמועות מספרות שברנרדו בעצמו בא לאלונה והודיע כי הוא רוצה ללכת בטענה של אי התאקלמות.
יש אמת בדבר?
שמועות מספרות שברנרדו בעצמו בא לאלונה והודיע כי הוא רוצה ללכת בטענה של אי התאקלמות.
יש אמת בדבר?