אם מליקסון באמת חותם ביוון כמו הדיווחים, אני מחרים את הקבוצה הזאת סופית. אגב, אחרי שחררו של דה סילבה, יש סיכוי טוב מאוד שהפועל תל אביב יגנבו לנו את סוארס, ואז.. אני כבר רואה אותנו נלחמים בשביל מקום בפלייאוף האמצעי.
עבודה יסודית בתחת שלי! אף אחד מהזרים לא פוגע חוץ מסוארז שגם אותו הוא לא הביאAsafNOKIA כתב:מזה כל השמועות האלה על מליקסון?! אף אחד לא דיבר עליו.
ואין מצב שהוא יעזוב.
על סוארס אין סיכוי שהוא יעזוב לקבוצה אחרת בארץ,
במיוחד לא להפועל ת"א אחרי כל מה שקרה איתם בסוגית סוארס עם הפועל ר"ג.
קלינגר ווינה בנשמה.
עושה עבודה יסודית ומצויינת.
אם אתם חושבים שזה קל להרכיב קבוצה שבורה בלי ביטחון בלי אמונה אתם טועים.
שקלינגר בא לא היה כלום בב"ש!
הוא בנה קבוצה איכותית, ומשדרג אותה תוך כדי תנועה.
עבודה פאנטסטית, אין לי ספק שאנחנו נגיע רחוק איתו.
קצת סבלנות וזה ישתלם
תהרוג אותי אבל גם אני לא מבין מה ההתלהבות הגדולה מקלינגר.זה שי ! כתב: עבודה יסודית בתחת שלי! אף אחד מהזרים לא פוגע חוץ מסוארז שגם אותו הוא לא הביא
מליקסון לא נותן עונה גדולה כמו שנה שעברה
וממוצע השערים שלנו פשוט מזעזע
הקבוצה נהיתה משעממת למוות
לבנות קבוצה ולהביא לפה את אוהד כהן ואבי יחיאל זה לא לבנות לטווח הארוך ולא לבנות קבוצה מצטער !
זה שי !
שי צריך להיות הוגנים - כשויקו החליף את עזורי - ידענו דיי בבטחה שלא נרד ליגה ולכן הוא הרשה לעצמו לשחק יותר פתוח.זה שי ! כתב:עם ויקו חדד שיחקנו טוב שנה שעברה פתוח בלי פחד נתנו תצוגות יפות מול מכבי בחוץ נתניה בבית
בלי פחד ובלי לתת כבוד יותר מדי פשוט לשחק כדורגל ..!
אפילו מול עכו ב2-2 ויקו ידע שאין מה להפסיד ושלח את קאלה למעלה וכולנו זוכרים איך זה נגמר לב"ש מגיע מאמן שכונה ומאמן שכונה זה מה שאנחנו רוצים !
זה שי !
למה אתה מפחד לרדת ליגה ??? בשביל זה הביאו את קלינגר כי מפחדים לרדת ליגה !8red כתב: שי צריך להיות הוגנים - כשויקו החליף את עזורי - ידענו דיי בבטחה שלא נרד ליגה ולכן הוא הרשה לעצמו לשחק יותר פתוח.
וגם כשהיינו בפלייאוף האמצעי חטפנו השפלות בבית וסיימנו במקום השלישי מתוך ארבע.