תקציר המשחק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

תקציר המשחק

שליחה על ידי The red one »

(לא מצאתי אשכול רישמי או משהו דומה, אתם מוזמנים להכניס את זה לאשכול אחר אם תמצאו לנכון)

https://www.youtube.com/watch?v=sNabjudUenM" onclick="window.open(this.href);return false;

איזה גול של סידיבה :cry:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: תקציר המשחק

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ללא ספק, אחד הגולים.

הביא לי פלאשבק מהשער של אבו לאבן מול מכבי מכבי פ"ת, 02/03..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

בור בקישור האחורי!!! לא יכול להיות שהקשר האחורי של היריבה יהיה פנוי מ-35 מטר, לדעתי ז'אן בעל אוריינטציה בלמית הרבה יותר, הוא מבין את עבודת ההגנה אבל חושב כבלם, ולכן למשחק הבא אפשר לנסות ז'אן בלם וסוארז קשר אחורי, אם זה יצליח אנחנו מסדרים את ההגנה פיקס וגם ההתקפה תתחיל להראות יותר טוב כי הם ידעו שיש להם על מי לסמוך בחלק האחורי

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אם דוד רביבו לא היה עומד כמו גולם ו"מצלם" את סידיבה - שמצידו אותת על כוונותיו כמה דקות לפני כשירה כדור שטוח מאותו מרחק בערך שנהדף על ידי אוהד כהן - יכול להיות שהשער הזה היה נמנע.
גם לעודד גביש היה חלק לא קטן בשער כשבמקום להדוף את הכדור בנגיחה- החליט להוריד את הראש ולתת לכדור לעבור לחיבור , כשהוא משאיר לאוהד כהן זמן תגובה בלתי אפשרי.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

גם אחלה בישול של ז'אן. דרך אגב כל ההתקפה הזאת בגלל שדוידזאדה נפצע וישב בחוץ ואף אחד לא באמת סגר שם את האגף שלו.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

yedidel כתב:גם אחלה בישול של ז'אן. דרך אגב כל ההתקפה הזאת בגלל שדוידזאדה נפצע וישב בחוץ ואף אחד לא באמת סגר שם את האגף שלו.
כל ההתקפה של הגול ראיתי את דוידזדה מסמן לשופט שיכניס אותו והשופט התעלם ממנו (כמעט דקה שלמה).. היתה לי הרגשה שיקרה משהו בהתקפה שאנחנו חסרים שחקן

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:גם לעודד גביש היה חלק לא קטן בשער כשבמקום להדוף את הכדור בנגיחה- החליט להוריד את הראש ולתת לכדור לעבור לחיבור , כשהוא משאיר לאוהד כהן זמן תגובה בלתי אפשרי.

ואולי מזל באמת..

היה משקשק לו את האונות בפנים טוב טוב :D
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

גול של אוהד כהן וכל מילה מיותרת מ35 מטר לקבל גול כזה זה לא שהכדור נתקע בחיבור ..!
הוא היה וצריך למנוע תשער הזה עם כל הכבוד לבומבה של סידיבה !
מתחילת העונה אוהד כהן חלש להחריד ..!
גם אתמול שהוא נכנס טוב למשחק ידענו שעוד פעם פעמיים יבעטו לו לשער והכדור פשוט יכנס
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

זה שי ! כתב:גול של אוהד כהן וכל מילה מיותרת מ35 מטר לקבל גול כזה זה לא שהכדור נתקע בחיבור ..!
גם אתמול שהוא נכנס טוב למשחק ידענו שעוד פעם פעמיים יבעטו לו לשער והכדור פשוט יכנס
זה שי !
בס"ד
אף שוער בעולם לא לוקח כדור כזה בהתחשב בכך שלא מעט שחקנים הסתירו לו את הכדור וכשהוא קלט אותו זה היה מאוחר מדי.
אתמול אוהד כהן היה גדול!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

זה שי ! כתב:גול של אוהד כהן וכל מילה מיותרת מ35 מטר לקבל גול כזה זה לא שהכדור נתקע בחיבור ..!
זה שי !
אתה משהו אתה.
אף פעם לא נותן לעובדות לבלבל אותך... :לאלא:
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

חלאס שי, זה לא גול של שוער בשום מצב. תוסיף ת'עובדה שאוהד הציל אותך אתמול לפחות עוד 4 פעמים.

לא נכנסת איתך לויכוחים שאתה תכף תתחיל פה- קבוצה פח, מאמן פח וכל זה, אני כבר מכירה..

זה מה יש, לא הגיע לנו לנצח אתמול.
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

נכון לא הגיע לנו לנצח כי יש לנו מאמן פחדן שמשדר פחד לשחקנים כאילו מדובר במשחק מול ברצלונה
תשחק פתוח מה שיהיה יהיה הנקודה הזאת שווה לתחת עם ההינו מוציאים אותה אתמול
אתה בבית עם הקהל שלך שחק כדורגל
לא ראיתי מאמן שמשחרר שחקן או אומר שהוא ישחרר אותו ונותן לו להיכנס מחליף ועוד במקום קשר שצריך אותו על הדשא בדקות האלה במקום להוציא את אופיר לשחק שלושה בלמים מאחורה יחיאל גביש ולהוריד את גאן אחורה וסוארז לקישור הוא מאמן פחדן !
ולפחדנים כפי שטענתי בעבר אין מקום בהפועל ב"ש!

לגבי אוהד כהן שוער פח עם לא מכבי פתח תיקווה לא היו משחחרים אותו הם לא פראיירים לקבל גול מ35 מטר זה לא שוער זה צלם !
גדול בתחת שלי עלק גדול !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
mair369

שליחה על ידי mair369 »

לכל הליצנים פה באתר שאומרים שאוהד כהן שיחק היה "מצויין" "הציל אותנו" "אף שוער לא היה גול כזה (פחח)" .... עשו טובה לכולם ושתקו.
אין לכם שום מושג בכדורגל ולפי הסיגנון דיבור שלכם אני גם מבין שבחיים שלכם לא שיחקתם כדורגל.

אוהד כהן הוא פח *** שכל עוד הוא ממשיך ללבוש את החולצה של הפועל באר שבע, הוא רק מסריח את המועדון יותר ויותר.

חוץ מהעצירה של הבעיטה של אלירן עטר במחצית הראשונה (עצירה רצינית ראשונה שלו העונה !), לא היתה לו שום עצירה רצינית, סתם שוער עלוב שכולו פוזות ועוונטות, וכמובן שלכבוד העצירה הראשונה שהיתה לו העונה, הוא לא שכח ל"חפות", ולהחזיר במיידי עם שער מ-30 מטר שעובר לו בין היידים כמו סמרטוט.
שוער עלוב ובין הגרועים (אם לא הכי גרוע) ב-3 ההליגות הראשונות !!!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
יש כאן אנשים שפשוט מתים על הקצנה חסרת פרופורציות.
אוהד כהן הוא שוער בינוני,שוער שלא ייתן לך נקודות אבל גם לא לוקח נקודות,מי שציפה לאניימה2 או משהו בסגנון פשוט חי בסרט.
הוא עד עכשיו בעונה בינונית אבל אני באופן אישי לא ציפיתי למשהו אחר ואני חושב שגם אחרים לא צריכים לצפות,זאת הרמה שלו וגם הגיל עושה את שלו.
אתמול היה מצויין,לקח כמה שערים בטוחים וזאת פשוט בדיחה להאשים אותו בשער המדהים של סידיבה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

mair369 כתב:לכל הליצנים פה באתר שאומרים שאוהד כהן שיחק היה "מצויין" "הציל אותנו" "אף שוער לא היה גול כזה (פחח)" .... עשו טובה לכולם ושתקו.
אין לכם שום מושג בכדורגל ולפי הסיגנון דיבור שלכם אני גם מבין שבחיים שלכם לא שיחקתם כדורגל.

אוהד כהן הוא פח *** שכל עוד הוא ממשיך ללבוש את החולצה של הפועל באר שבע, הוא רק מסריח את המועדון יותר ויותר.

חוץ מהעצירה של הבעיטה של אלירן עטר במחצית הראשונה (עצירה רצינית ראשונה שלו העונה !), לא היתה לו שום עצירה רצינית, סתם שוער עלוב שכולו פוזות ועוונטות, וכמובן שלכבוד העצירה הראשונה שהיתה לו העונה, הוא לא שכח ל"חפות", ולהחזיר במיידי עם שער מ-30 מטר שעובר לו בין היידים כמו סמרטוט.
שוער עלוב ובין הגרועים (אם לא הכי גרוע) ב-3 ההליגות הראשונות !!!
אני מבין שההצלה מהנגיחה של רנגלוב זה פוזה?

שלח תגובה