הגיע הזמן שלו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
rami
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

הגיע הזמן שלו

שליחה על ידי rami »

כידוע פירסמו היום שקבוצת פאוק סלוניקי וויסלה קארקוב מעוניינות לצרף את הקפטן שלנו מאור מליקסון.
לטעמי מאור שחקן גדול בקנה מידה ישראלי והוא השחקן שחיכינו לו כ"כ הרבה זמן , שחקן שכבר נגמר לו האוויר הוא ממשיך לרוץ כמו משוגע ולא מוותר עד הרגע האחרון.
למרות כל הדברים הטובים ויש המון אני בתור אחד שאוהב את מאור אני חושב שהוא מיצע את עצמו בהפועל ב"ש כרגע , והגיע ההזדמנות שהוא חיכה לה כ"כ לכול שחקן יש את החלום להגיע לאירופה.
מלבד לזה שמאור יגשים אות השאיפה שלו אלונה תגזור עליו קופון לא קטן (אם אני לא טועה זוהי תיהיה העברה הכי גדולה שיצא בב"ש מאז ומעולם ובנוסף זאת גם הפעם הראשונה אם אני לא טועה ששחקן שלנו עובר לאירופה ואל מיסתובב בין הקבוצות "הגדולות" כדי להגיע לאירופה)
ב 700 אלף יורו ( כ 3.5 מיליון שקל ) אפשר להביא לפה שני שחקנים תותחים אבל דעתי אם אנחנו מעבירים את מאור כבר בינואר לטעמי צריך להשאיר את הכסף שהרוויחו עליו לשנה הבאה וזאת כי כל השחקנים הזרים וכל השחקנים הטובים בארץ לא יבוא לפה באמצע העונה כך שכול הבררות וכל השחקנים המגעילים יגיעו לפה ויגזרו קופון.
אם נשמור את הכסף לעונה הבאה אז יהיה זמן לבחון זרים יותר זמן לבחון שחקינם ולקנות שחקנים מהשורה הראשונה בכדורגל ההישראלי.

ואישית אני לא יודע אם טוב לו לעזוב ואם בכלל זה טוב לקבוצה תחושות מעורבלים בין הטוב לשחקן ובין הטוב לקבוצה ובין הטוב לשניהם.
אני רושם את זה וכואב לי כי מאור שחקן ענק ואני אוהב אותו ובלעדיו בשנתיים וחצי אחרונות לא בטוח שהיינו עולים ליגה ולא בטוח שהיינו מסיימים בפליאוף האמצעי עונה שעברה.
אבל מאור מיצע את עצמו כרגע הפה הוא מתחיל להרים את האף יותר מדי וגם בסיום המשחק אתמול נגד ת"א התפתח סוג של ויכוח בינו לבין האוהדים היושבים בשער 2 ובנוסף לכך שמעתי שהיה עוד מקרה בנתניה. מאור שחקן ענק באמת ענק אבל הגיע הזמן שלו.

סמל אישי של משתמש
yedidel

Re: הגיע הזמן שלו

שליחה על ידי yedidel »

דבר ראשון מאור יכול וצריך להגיע לאירופה.
בכלל לא בטוח שינואר זה הזמן, גם לא בשבילו.

הוא לא הראשון שיצא מב"ש לאירופה (אופיר חיים) אבל כן הראשון שיוצא בסכום מכובד. מה שכן, לדעתי הסכומים שפורסמו עד עכשיו לא שווים מספיק בשבילנו. הוא לא פחות טוב מארבייטמן למשל שנמכר במיליון יורו.

מליקסון בן 26, זה אמנם כבר לא כזה צעיר, אבל אני חושב שגם מבחינת הקריירה שלו לקחת את באר שבע (כמובן חובה חיזוק נכון בינואר) לפלייאוף העליון ואולי גם איזה גביע מתוק ואז לעבור לאירופה בקיץ יהיה הרבה יותר נכון.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מצד אחד בשביל מאור לשחרר מצד שני בשבילנו לא נמצא מחליף כמוהו
תמונה

סמל אישי של משתמש
rami
יצירת קשר:

שליחה על ידי rami »

ידידיאל אני גם מקווה שמאור ישאר פחות עד לסיום העונה.
בכל הקשור לסכומים כשמציעים לך 700 אלף יורו קשה להגיד לא , אם זה המצב לטעמי צריך להטיל וטו בעניין מיליון יורו זהו סכום השחרור. פשוט כך להטיל וטו

סמל אישי של משתמש
rami
יצירת קשר:

שליחה על ידי rami »

ידידיאל אני גם מקווה שמאור ישאר פחות עד לסיום העונה.
בכל הקשור לסכומים כשמציעים לך 700 אלף יורו קשה להגיד לא , אם זה המצב לטעמי צריך להטיל וטו בעניין מיליון יורו זהו סכום השחרור. פשוט כך להטיל וטו

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

הכל עניין של חוזה, למאור יש סעיף וסכום BUY OUT וכרגע זה הוגש, לכן המשא ומתן יהיה רק בינו לבין המציעות, הקבוצה לא צד בעניין

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לשחרר את מאור לפאוק - עם כל הצער שבדבר.
הזדמנות מקצועית כזאת בשבילו וכלכלית בשביל המועדון - אסור לפספס.
ואם זה יקרה - אז הגיע הזמן ששחקנים כמו פרננדש ורביבו ו\או מי שיגיע לפה כרכש - יקחו את עצמם בידיים ויתחילו לקבל אחריות ולנהל את הקבוצה.

ועוד משהו - כמובן שצריך להכניס בחוזה שהפועל תקבל אחוזים על כל מכירה עתידית של השחקן לקבוצות אחרות (כמו שעשו עם יוסי בניון).
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

sumsum כתב:הכל עניין של חוזה, למאור יש סעיף וסכום BUY OUT וכרגע זה הוגש, לכן המשא ומתן יהיה רק בינו לבין המציעות, הקבוצה לא צד בעניין
איזה סעיף BUY OUT בדיוק?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אם מאור ישוחרר בסופו של דבר לאירופה זה יכול להראות לשחקנים מוכשרים אחרים שגם מב"ש אפשר לצאת לאירופה ולהגיע לנבחרת.
אני לא יודע איזה סעיפים יש למאור בחוזה אבל סכום של 700,000 יורו נמוך וצריך להוציא יותר.
מליקסון לא נופל מארביטמן וכיאל שעברו בסכום שנע בין מיליון למיליון וחצי יורו.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מליקסון שחקן גדול שלא היה פה מאז יוסי בניון
אנשים באים בשבילו לכדורגל אני רואה אותו ואני מבסוט שיש שחקן כזה בקבוצה שלי נלחם יצירתי ולוקח על עצמו ..!
עם היה לנו עוד 3 כאלה בקבוצה ההינו במצב טוב מאוד
מאור חייב לעזוב עם כל הצער הוא רוצה להתקדם רוצה לזכות בתארים ורוצה לשחק באירופה ורק שם הוא יוכל לעשות זאת
סכום של פחות ממליון יורו יהיה שערוריה
מאור מליקסון היהלום של הדרום וכל מילה מיותרת
זה שי !
תמונה

AsafNOKIA

שליחה על ידי AsafNOKIA »

.
נערך לאחרונה על ידי AsafNOKIA ב 21 דצמבר 2010, 14:30, נערך 4 פעמים בסך הכל.

AsafNOKIA

שליחה על ידי AsafNOKIA »

לא פחות מ1 מיליון יורו.

והייתי רוצה שהוא ימכר רק בסוף העונה,
וינסה לקחת תואר(גביע המדינה) ומקום בין ה5 הראשונות.

ואז הוא יכול לעזוב בראש שקט יותר.

שלח תגובה