רק ביתיות תציל אותנו - טור חדש באתר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

רק ביתיות תציל אותנו - טור חדש באתר

שליחה על ידי yedidel »

כי על הדשא אנחנו לא יכולים לשחק:

article_detail.php?aid=343" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
8red

Re: רק ביתיות תציל אותנו - טור חדש באתר

שליחה על ידי 8red »

עזוב ידידאל - זה לא יקרה.
צריך צעד דרסטי כדי לשקם את מה שאנחנו קוראים לו הגוש המעודד - פשוט צריך לקום ולעבור לנקודה אחרת באצטדיון - הצעתי כבר את הטריבונה שצמודה לגדר עם שער 3 או את שער 3 עצמו.

ואם כבר העלית את זה - אז למרות שלא היה קל עבורי לשמוע את השיר הנ"ל לגבי אבי נמני -בדיוק משום שלי יש קרחת בגלל המחלה ההיא - יותר הזדעזעתי מזה שהערסים ושאר המטומטמים באמצע הטריבונה החליטו לסחוף את היציע לשירה "תל אביב עולה באש" דווקא כשהכבאים שחוו על בשרם את השריפה הנוראית בכרמל בדיוק עברו מול היציע שלנו.
עם חיות אדם כאלו חסרי הכנה למוח שלא לדבר על טאקט בסיסי - לעולם לא תהיה לי שפה משותפת ובטח שלא רצון לשתף איתם פעולה.
אתה יודע מה - אני מאחל לאותם טמבלים להפגע בדיוק מהדברים האלו כדי שיבינו שגם בשירי נאצה יש קו אדום.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הגוש ה"מעודד" שלנו רקוב וזה לא ישתנה עד שיקום פה אצטדיון חדש. לא חשוב מה תעשה, ככה זה. דיברו בקיץ על מעבר לשער 3. אני הייתי מאוד נגד, אבל בחצי-סיבוב הזה הבנתי שזה כנראה הדבר היחיד שאפשר לעשות כדי להציל את העידוד בוסרמיל, ואני כר רואה את עצמי בקיץ מתחבט בשאלה אם לעבור לעודד ולסחוב משקפת כל משחק או להישאר בבית קברות שנקרא שער 5 ולראות [יחסית] נורמלי. אבל כל דבר בעיתו ..

ערסים מגעילים שבאים לקלל ותופסים מקום של מעודדים. זה הרוב בשער 5. אני כל הזמן מזדעזע מעוצמת השירים של הקללות ופונה לחברים "למה לעזאזל אי אפשר לשיר בכזו עוצמה" .. אין להם, לי ולאפחד אחר תשובה.

זה מה יש ואם זה נתמודד. אני בטוח שיהיה אצטדיון עם אווירה ביתית המצב ישתפר, לא יודע אם נהפוך להיות כמו התל אביביות ששומעים אותם בכל מצב ובכל תוצאה (טוב, כמעט בכל מצב ובכל תוצאה) אבל זה בטח יהיה יותר טוב מעכשיו.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אדום בלב בנשמהההה כתב:הגוש ה"מעודד" שלנו רקוב וזה לא ישתנה עד שיקום פה אצטדיון חדש. לא חשוב מה תעשה, ככה זה. דיברו בקיץ על מעבר לשער 3. אני הייתי מאוד נגד, אבל בחצי-סיבוב הזה הבנתי שזה כנראה הדבר היחיד שאפשר לעשות כדי להציל את העידוד בוסרמיל, ואני כר רואה את עצמי בקיץ מתחבט בשאלה אם לעבור לעודד ולסחוב משקפת כל משחק או להישאר בבית קברות שנקרא שער 5 ולראות [יחסית] נורמלי. אבל כל דבר בעיתו ..

ערסים מגעילים שבאים לקלל ותופסים מקום של מעודדים. זה הרוב בשער 5. אני כל הזמן מזדעזע מעוצמת השירים של הקללות ופונה לחברים "למה לעזאזל אי אפשר לשיר בכזו עוצמה" .. אין להם, לי ולאפחד אחר תשובה.

זה מה יש ואם זה נתמודד. אני בטוח שיהיה אצטדיון עם אווירה ביתית המצב ישתפר, לא יודע אם נהפוך להיות כמו התל אביביות ששומעים אותם בכל מצב ובכל תוצאה (טוב, כמעט בכל מצב ובכל תוצאה) אבל זה בטח יהיה יותר טוב מעכשיו.
את החומר האנושי אתה לא יכול לשנות , גם אם תעבור לשחק באולד טראפורד.
צריך לבדל את עצמנו מתוך ה"בררה" וצריך לעשות את זה לפני שיהיה מאוחר.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
shefor

שליחה על ידי shefor »

8red כתב:עזוב ידידאל - זה לא יקרה.
צריך צעד דרסטי כדי לשקם את מה שאנחנו קוראים לו הגוש המעודד - פשוט צריך לקום ולעבור לנקודה אחרת באצטדיון - הצעתי כבר את הטריבונה שצמודה לגדר עם שער 3 או את שער 3 עצמו.

ואם כבר העלית את זה - אז למרות שלא היה קל עבורי לשמוע את השיר הנ"ל לגבי אבי נמני -בדיוק משום שלי יש קרחת בגלל המחלה ההיא - יותר הזדעזעתי מזה שהערסים ושאר המטומטמים באמצע הטריבונה החליטו לסחוף את היציע לשירה "תל אביב עולה באש" דווקא כשהכבאים שחוו על בשרם את השריפה הנוראית בכרמל בדיוק עברו מול היציע שלנו.
עם חיות אדם כאלו חסרי הכנה למוח שלא לדבר על טאקט בסיסי - לעולם לא תהיה לי שפה משותפת ובטח שלא רצון לשתף איתם פעולה ושיפסיקו לעשות מתיחת פנים , הגדלת חזה או ניתוח אף.
אתה יודע מה - אני מאחל לאותם טמבלים להפגע בדיוק מהדברים האלו כדי שיבינו שגם בשירי נאצה יש קו אדום.

כמה שאתה צודק...
נערך לאחרונה על ידי shefor ב 26 דצמבר 2010, 17:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
The red one

8red כתב: את החומר האנושי אתה לא יכול לשנות , גם אם תעבור לשחק באולד טראפורד.
צריך לבדל את עצמנו מתוך ה"בררה" וצריך לעשות את זה לפני שיהיה מאוחר.
אז כפי שאמרתי, אופציית שער 3 היא היחידה. אחוז גדול מה"בררה" יישאר ב5 כדי לראות את המשחק בצורה טובה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אז כפי שאמרתי, אופציית שער 3 היא היחידה. אחוז גדול מה"בררה" יישאר ב5 כדי לראות את המשחק בצורה טובה.

משער 3 העידוד ישמע רק עם הגוש המעודד ימנה 2,000 אוהדים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אורי, מה עדיף?
להשאר בשער חמש עם כל ה-30 איש (בלחץ) כשהם מפוזרים ונבלעים בתוך הפסולת האנושית שבאה לשם סתם בשביל הפוזה, או להיות 30 איש בנפרד שמועדדים את הקבוצה וגם מדרבנים אחד את השני להמשיך לעודד גם כשהקבוצה לא משחקת משהו - דיי בדומה למה שבד"כ קורה במשחקי חוץ?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
The red one

אורי אדום בנשמה כתב:

משער 3 העידוד ישמע רק עם הגוש המעודד ימנה 2,000 אוהדים..
ובשער 5 30 המעודדים נבלעים בין 2500 האנשים. מה לעשות? האצטדיון חרא ולכל דרך יש חסרונות, זה לא "מה יותר טוב" אלא "מה פחות גרוע" וכמו שאמרתי אני עדיין לא יודע מה פחות גרוע .. לעודד ולהביא משקפת לשער 3 או להשאר במצב המעצבן של שער 5 כיום ..

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

שער 5 כיום הוא הרע במיעוטו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אני לא חושבת ששער חמש הוא הרע במיעוטו. אני חושבת שיש לנו אופצייה לעבור, עוד השנה לטריבונה שליד שער שלוש משם רואים יחסית (העמוד מסתיר רק אם יושבים ממש בצד שמאל).

השאלה היא מה אנחנו שמים קודם- איכות צפייה (אין ספק שיש ירידה באיכות הצפייה) או העידוד.
היתרון במקום הזה - לא איבדנו את שער חמש והוא לא איבד מהמשמעות שלו, אנשים שרכשו מנויים לשער חמש לא צריכים לקנות כרטיסים ולא צריך להגיע להסדר מול המועדון בנושא הזה והאיכות צפייה לא מספיק טובה בשביל שיהיה מספיק משתלם לעמוד כחלק מהגוש בשביל לראות משחק. מה גם שלא מדובר בטריבונה האמצעית והמרוחקת ביותר בשער שלוש אלא בטריבונה בשער חמש, שם לא צריך 200 אוהדים בשביל להישמע (אבל , האקוסטיקה פחות טובה).

לשבת איפה שאנחנו יושבים היום - פיזור של 30 בתוך קהל "עומד" של טריבונה וחצי + מדרגות?
הגוש המעודד נעלם שם. הגענו למצב שמעודדים חמישה אנשים במשחק, פשוט כי אנשים רחוקים אחד מהשני.

מה עדיף - אין עידוד כמעט בכלל בגוש, למשחק רוב דקות המשחק או שיהיה עידוד, אומנם הוא ישמע פחות טוב אבל הוא יהיה קיים.

מה גם, שהגוש המעודד סחף איתוו כמות לא נעימה של ערסים שאולי יעלמו לטובת צפייה במשחקים.

במידה ולא עוברים צריך להתחיל לה/שתמש בשלטי "שמור". פשוט ככה. לשמור מקום לאוהדים ספציפיים. מקום שמרוכז בערך בחמישה מושבים לאורך מספר שורות מול התופים (כמו שהיה מול ק"ש)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
עומר גומס
Title: TC-05

שליחה על ידי עומר גומס »

הכי מצחיק,ששנה שעברה הקאמלס החליט לעבור לשער 3..ואתם קטלתם את התוכנית בלי לחשוב בכלל..עכשיו כולם מזיינים במוח שער שלוש,שער שלוש...
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

:סמל הפועל:

סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oran »

עומר גומס כתב:הכי מצחיק,ששנה שעברה הקאמלס החליט לעבור לשער 3..ואתם קטלתם את התוכנית בלי לחשוב בכלל..עכשיו כולם מזיינים במוח שער שלוש,שער שלוש...

עומר כי זה היה צעד חד צצדי שלכם בגלל הפילוג בין האוהדים.

אני תמיד אמרתי שאם עושים צעד כזה זה צריך להיות מוסכם על כולם, כי אם יעברו 100 אנשים לשער 3 ועוד 100 ישארו בשער 5 זה רק יחליש אותנו כקהל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

oran כתב:

עומר כי זה היה צעד חד צצדי שלכם בגלל הפילוג בין האוהדים.

אני תמיד אמרתי שאם עושים צעד כזה זה צריך להיות מוסכם על כולם, כי אם יעברו 100 אנשים לשער 3 ועוד 100 ישארו בשער 5 זה רק יחליש אותנו כקהל.
מסכימה לחלוטין.

ועומר, אתה יודע מה? מבחינתי - קחו את זה. יוזמה מעולה של הקאמלס מקווה שהיא תצליח (למרות שעדיף לעבור לטריבונה שליד שער 3 ולא לשער 3 עצמו)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
עומר גומס
Title: TC-05

שליחה על ידי עומר גומס »

crazyred כתב: מסכימה לחלוטין.

ועומר, אתה יודע מה? מבחינתי - קחו את זה. יוזמה מעולה של הקאמלס מקווה שהיא תצליח (למרות שעדיף לעבור לטריבונה שליד שער 3 ולא לשער 3 עצמו)

חח אתם באמת מאמינים שהסיבה שרצינו לעבור לשער 3 הייתה הפילוג?
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

:סמל הפועל:

שלח תגובה