**<<<שינוי בעידוד!!!>>>***

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ADIR

**<<<שינוי בעידוד!!!>>>***

שליחה על ידי ADIR »

אנחנו כבר חייבים להעלות רמה,הקהל שלנו נהיה יבש ממששש!!!
*שיר פתיחה-צריך לשנות את השיר פתיחה לשיר חדש ושכולם אוהבים=>"ברחובות",להתחיל מהחלק של "אדום עולה"!יכול להיות ענק ואצטדיון שלם יצטרף.
אחריי גול-לשיר את "ברני" אולי השיר הכי יפה שלנו כשכולם מצטרפים וקופצים יחד!!!
להכניס כול פעם שיר חדש אחד,לחלק דפים וללמד את הקהל לשיר את השיר לפחות במשך 10 דק' עד רבע שעה.
אם הקהל שלנו ימשיך להיות יבש,שינוי קיצוני כמו לעבור לשער 3 ושם מעודדים 90 דק'!יציע עידוד כמו אולטראס רבים בעולם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Carmel

Re: **<<<שינוי בעידוד!!!>>>***

שליחה על ידי Carmel »

הבעיה היא הרבה יותר עמוקה מאשר איזה שיר לשיר ומתי.
יש המון אנשים שלא באים לעודד שיושבים במקומות הטובים של הגוש בשער 5.
נוצר מצב שהגוש, שגם ככה די קטן, מפולג ומתקשה לסחוף את היציע לעידוד.
במצב הזה חלק מהאנשים שבאים לעודד מתייאשים וזזים הצידה והגוש קטן בהדרגה.

לדעתי, צריכים לארגן פגישה של כל אנשי הגוש המעודד, ללא קשר לאיזה ארגון הם שייכים אם בכלל,
שאני מעריך שזה 30-50 איש. לשבת לדבר על המצב ולחשוב על פתרונות.
כאשר גם מעבר לשער 3 יכול להיות על הפרק. בניית יציע המעודדים מאפס תוך הבנה שזה תהליך ארוך.

בכל מקרה, המצב לא יסתדר מעצמו.

סמל אישי של משתמש
ADIR

שליחה על ידי ADIR »

בגלל זה צריך לעבוד בשיתוף עם ההנהלה על שער 3 כיציע עידוד,לעשות שם 2 עמדות לאנשי גדר שיתפרסו על 2 יציעים לפחות,בניגוד לשער 5 שיש רק אחד,וככה בעצם אנחנו נותנים לעצמנו מצב ש2 טריבונות יעמדו כול המשחק!!!
הכרטיסים לאותו השער צריכים להיות במחיר אחיד של 20 ש"ח רק למי שנכנס עם חולצה אדומה ולהקפיד על זה!!!יציע אדום זה הכיייי!!!וגם אם יהיו כאלה שיגיעו בגלל המחירים,לפחות הטריבונה תצבע באדום ואותם אנשים יצטרפו בשלב כזה או אחר!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אסור שהמחירים ליציע "המרכזי" יהיו זולים כי אז זה גורר ילידים קטנים ואנשים שבאים סתם כי זה זול ואין משהו אחר לעשות.

מאז העלאת המחירים לפחות מזה נפטרנו.

בכל מקרה, אם אתה מדבר על הורדת מחירים - רק לאנשים ספציפיים שיבחרו על ידי ראשי חוגי האוהדים. אבל לדעתי - אין צורך. להפך.

ואגב, צריך להישאר בשער חמש - מעבר שער הוא מורכב מידי. צריך לעבור לטריבונה ליד הגדר.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

רבותיי תספיקו לקשקש ותתחילו לעבוד.
קודם כל צריך ליצור גרעין טוב של כ- 1000 1500 אוהדים מעודדים
כמו למשל בשער 5 או 11 בבלומפילד,שער ג' בקריית אליעזר,או יציע המזרחי בטדי (למרות שאני לא מחזיק מהם מעודדים מי יודע מה).
ברגע שיש את הגרעין הזה המלאכה הופכת פשוטה ביותר,מגיעים שעה וחצי לפני משחק משתלטים על היציע וככה כל המעודדים יושבים בגוש גדול אחד.
אחרי שהעניין הזה יתפוס כמה משחקים תאמינו שמי שלא מעודד לא ירצה לבוא בכלל לשער 5. קחו לדוגמא את יציע הקופ באנפילד שהיה יציע עמידה של ה"שרופים" הרבה מאוד שנים שגם שהוא הפך ליציע ישיבה עדיין שרו :קופץ: פים בלבד נכנסים לשם כי זה מה שחינכו את אוהדי ליברפול.

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

לא יהיה קל לשפר את המצב...ומעבר לשער 3 כרגע לא ריאלי,לכולנו יש מנוי עד סוף העונה לשער 5.
לדעתי,צריך לפזר את השתי שורות למטה שמעודדות בכל היציע,בכל שורה יהיה איזה 4-5 חבר'ה משוגעים...זה ירים את האנשים האחרים.
ד"א מי שאוהב לעודד אבל אין לו מקום,אין תירוצים אתה רוצה לעודד תגיע מוקדם ! אם תיקח את זה כמובן מאליו יקדימו אותך תמיד.
The Camels 05' Never Gives Up

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

לדעתי מתחת למעקה יהיה קשה לכל אחד לעודד, גם למעודדים. אם כבר, צריך לנסות להתפזר למעלה. אבל הבעיה היא שאנשים נכנעים כשהם מוקפים במלא אנשים שלא מעודדים. זה קשה.

צריך להתחיל פשוט לבוא עם שלטי "שמור" למשחקים (או פשוט לפרוס צעיפים, איך שבא לכם9 ולשמור מקומות קריטיים לאנשים שאנחנו יודעים שמעודדים.

אגב, בתור מי שמגיעה מאוחר - בד"כ אני נדחפת בין חבר'ה שאני מכירה, אבל אם הם לא יושבים באזור אני תופסת מקום במדרגות ליד הגוש המעודד. זה באמת לא סיפור, גם אם מגיעים מאוחר. אפשר לעודד. כמובן שעדיף להגיע מוקדם ולשבת מול התופים.

הפרון הטוב ביותר לדעתי הוא לעבור, אפשר לנסות לממש את המעבר בקיץ במקום עכשיו. אפשר לעשות ניסיון בטריסונה ליד שער 3, לראות אם זה עובד ולחשוב מה עושים.

אבל צריך לעשות משהו.

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגורון... »

crazyred כתב:אסור שהמחירים ליציע "המרכזי" יהיו זולים כי אז זה גורר ילידים קטנים ואנשים שבאים סתם כי זה זול ואין משהו אחר לעשות.

מאז העלאת המחירים לפחות מזה נפטרנו.

בכל מקרה, אם אתה מדבר על הורדת מחירים - רק לאנשים ספציפיים שיבחרו על ידי ראשי חוגי האוהדים. אבל לדעתי - אין צורך. להפך.

ואגב, צריך להישאר בשער חמש - מעבר שער הוא מורכב מידי. צריך לעבור לטריבונה ליד הגדר.
אחת הטענות הכי מגוחכות ששמעתי אי פעם.

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

הסניגורון... כתב: אחת הטענות הכי מגוחכות ששמעתי אי פעם.
אני שמחה לשמוע.

כנראה לא ישבת בשער חמש בזמן שהמחירים היו זהים.

המצב כבר היה קשה מאוד כשהיו כמויות של ילדים קטנים שרבים, מרביצים ומציקים אחד לשני.
כן גם עכשיו יש בעיות.

בכל מקרה, כשאתה מוזיל מחירים אתה מביא כמות גדולה של צרכנין, שרובם יבואו בגלל המחיר, ובהחלט לא בשביל העידוד (וזה לא אני אומרת את זה, זה פשוט הכלכלה וההיגיון הבסיסי)

מה יהיה אז?
בדיוק מה שקורה היום בשער חמש, רק שבנוסף לאנשים שבאים " כי זה מגניב להגיד שאני יושבת עם המעודדים" יבואו גם סתם אנשים ששלמו מחיר זו. ששער 6 או 5 יהפכו לשערים של 20 שקל כרטיס לילד עם חולצה אדומה. אחרת כל הילדים שהאלה עם החולצה האדומה ישבו איתך, לא יעודדו ובעיקר יציקו - לי לך ולכל האנשים שמסביבנו.

חוץ מזה שהגיע הזמן לדבר דוגרי - איפה יש לאוהדים אינטרס לשבת? במקומות טובים ובמקומות שבהם יושבים "המעודדים". הרי זה מושך אנשים (לפחות אותי ואותך). המירים יעלו כי הביקוש יגדל.

אל תבין לא נכון - אפשר להוזיל את המחירים. איך?
לתת למועדונים האוהדים X מנויים מוזלים לחבריו, או למובילים באוהדים או לאוהדים שאתה יודע ששרים כל המשחק.

חו

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

את שלי בנידון אמרתי פה - https://hbs.co.il/community/showthread.php/99878-" onclick="window.open(this.href);return false;בחזרה-לשער-5
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

אורי, ברור שהמצב בשער חמש מורכב.
מעבר לזה שאין כוח עידוד נאחנו במב בעייתי בו לא יכול להיווצר כוח עידוד, כי הכוח שלנו מפולג לשני מחנות.
מעבר לכך המצב הוא עוד יותר בעייתי כי מהלך דרסטי כמו מעבר שער חייב להיתבצע תוך שיתוף פעולה מלא.

וזה בלי בכלל להזכיר את הקללות, את הערסים שסתם באים להציק את החבר'ה שבאים לומר שהם יושבים בשער חמש וכו'.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

זה רק אני או שהערב נרשם שיפור קליל?.....

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

נרשם שיפור אחי
תמונה

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אורי אדום בנשמה כתב:זה רק אני או שהערב נרשם שיפור קליל?.....
היום כמו בכל המשחקים ה"קטנים" לא היה צריך להגיע שעתיים לפני המשחק כדי לתפוס מקום טוב באיזור המעודדים.
אני לדוגמא הגעתי כחצי שעה לפני וישבתי סמוך מאוד לעמדת התופים ומודה שתרמתי את קולי לעידוד בדקות רבות

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ירון כתב:נרשם שיפור אחי

תודה לקוון שפסל ולא הרס לי ת'הימור ;)

שלח תגובה