צריך להשלים עם זה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
sumsum

צריך להשלים עם זה

שליחה על ידי sumsum »

חברים, מאור מליקסון אמר בליבו גומר לעבור לאירופה
האופציה בחוזה היא שלו לעזוב ללא אפשרות של הפועל באר-שבע לעמוד בדרכו ואני גם חושב שזו תהיה טעות להשאיר שחקן שלא מעוניין להשאר.
צריכים לתמוך בקבוצה ובאלונה משום שהקבוצה גדולה יותר מכל שחקן באשר הוא שחקן שלא רואה בהפועל באר-שבע את כור מחצבתו ואת עתידו.
די באביתר אילוז, עוז יפרח, אליניב ברדה, ויוסי בניון בכדי להבין שלא מדובר בעניין שלשחקן שאינו שחקן בית או סיבה אחרת לעניין.
מכירתו של מאור מליקסון אמור לשחרר כסף לרכש ולהתקדמות של הקבוצה ונקווה שאכן הכסף ינוצל בחכמה ויחזק את הקבוצה על אף שנראה כי הקבוצה תחלש משמעותית מעזיבתו של מאור.
כולנו ביחד בטוחני שמאחלים לאמור מליקסון המון בהצלחה באשר יילך וליבנו תמיד יישא את שמו.
יאללה הפועל! :גאוות הנגב:

סמל אישי של משתמש
noam1976

Re: צריך להשלים עם זה

שליחה על ידי noam1976 »

אתה צודק וגם לא להתקדם זה להתקדם ולא לקבוצה במקום נידח בפולין
זה בדיוק כמו לשחק פה מילא אם לקבוצה גדולה באירופה קצת מוכרת יותר אני מסכים אבל לקבוצה קרקקקקקוב כזאת זה על הפנים לשחק שם

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

noam1976 כתב:אתה צודק וגם לא להתקדם זה להתקדם ולא לקבוצה במקום נידח בפולין
זה בדיוק כמו לשחק פה מילא אם לקבוצה גדולה באירופה קצת מוכרת יותר אני מסכים אבל לקבוצה קרקקקקקוב כזאת זה על הפנים לשחק שם

סלח לי, אבל אין לך מושג.

אולי פולין ו-ויסלה קראקוב מעלות קונוטציות של כדורגל פח, אבל הליגה הפולנית מאז ומתמיד היתה טובה יותר מזו הישראלית, ובשנים האחרונות עם כניסת הכסף הגדול לשם הפער גדל עוד יותר. מספיק שתשווה בין הרקורד של נציגותיה באירופה והנבחרת הלאומית שלה לאורך השנים לעומת פה אצלנו. ואגב - קידום גם נמדד בכסף, ומליקסון הולך להרוויח שם סכומים שלא היה מקבל אפילו אצל ארקדי גאידמק בשיא..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אליפות אירופה הבאה תהיה בפולין, ואיתה גם העניין בליגה יגבר
קרקוב קבוצה עשירה וכמדומני מחצה את ביתר ירושלים האגדית של גאידמק
הכסף מדבר ובסכומים כאלה הייתי משחק גם בג'לג'וליה

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

Hello.........

Poland reached the semi finals of the Mondial in 1982 (Boniek), and had a golden age in world soccer in the 70's and 80's, which returns to some extent in the past decade.

I agree with Uri and Dudu.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לעבור לוויסלה קראקוב זאת התקדמות מעולה לשחקן בקליבר של מאור, שנה הבאה היא ככל הנראה תהיה באירופה וזה דבר שיחשוף אותו ויכול לקדם אותו עוד יותר.

אבל - וזה אבל גדול - רק בתנאי שישחק שם. הדבר הכי מעצבן יהיה אם אנחנו ניכנס כל פעם לאתרים ונראה שהוא לא בהרכב, ועוד פעם לא בהרכב, ועוד פעם לא בהרכב. לפי מה שהבנתי, מאור הוא אחד שרוצה לשחק כדורגל ולא מגיע לשם בשביל הכסף. אז השכר שלו יהיה ענק (כאן בחיים לא היה מקבל את זה) ומצד אחד זה נחמד לקבל את כל זה גם אם אתה שחקן ספסל, מצד שני, מאור יתעצבן אם יעבור בלי לשחק ואני מקווה שבשיחות עם הפולנים הם מדברים על כך שמאור ישחק.

שלא יעבור כמו רמי גרשון ואיתן טיבי, שעשו את זה ממניעים כלכליים, ונשארים בליגה הבלגית רק כדי להגיד "אירופה".

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
רוב הליגות באירופה עדיפות מקצועית ובטח כלכלית מליגת העל(ק) שלנו.
שיהיה למאור המון בהצלחה,תמיד יישאר בלב של האוהדים וייזכר כאחד השחקנים הטובים שהיו פה בעשור האחרון.אני מקווה מאוד שידחו את הפרידה ממאור לקיץ.
אם יש משהו חיובי בעזיבה של מאור זה בכך שקופת המועדון תתפח בסכום של בערך מיליון דולר שיאפשר רכש איכותי בקיץ,אם אפשר להתחיל לחשוב על מחליפים למאור אז הייתי הולך על חן עזרא.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני איישית בתור אוהד של הפועל ב"ש ובתור אחד שרואה במאור מליקסון שחקן עם איכויות שלא היה פה מאז יוסי בניון ..חובה להכניס למעבר שלו שורה אחת קטנה ובמידה והוא חוזר זה רק להפועל ב"ש
אין לי ספק שלמאור לא תיהיה התנגדות לדבר הזה אחרי הכל פה באה הפריצה הגדולה שלו ביחד איתנו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

מחזק גם את שי וגם את הרעיון להציע הצעה על חן עזרא

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

אלה שטוענים שהכדורגל הפולני ברמה נמוכה ושהקבוצות שם נחותות פשוט מתקשים (ובצדק) להשלים עם המעבר של מליקסון.

אילולא מליקסון, גם אתה, נעם, היית מסכים שהכדורגל הפולני ברמה לא רעה בכלל (בטח כשמשווים אותו לזבל שלנו.. :מעשן: )

שלח תגובה