שימו לב מה אומרים במכבי על עזיבתו הצפויה של קולאוטי:
"...אם קולאוטי רוצה לעזוב, אין בעיה ולהתראות. אנחנו לא מחזיקים אף שחקן בכוח ולא משנה מי הוא ומה מעמדו בקבוצה וכמה הוא תורם. אף שחקן לא עושה לנו טובה שהוא משחק אצלנו..."
https://www.one.co.il/Article/171469.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ככה מדבר ומשדר מועדון גדול, אף שחקן לא מעל הסמל, לא משנה איך קוראים לו או כמה הוא מרוויח, ואיך זה קשור אלינו? על אף שחקן שעשה פוזות על הפועל ב"ש בשנים האחרונות לא יצא מישהו ואמר דברים בסגנון הזה.
לא משנה מי את או מה אתה לשחק בהפועל ב"ש זו זכות!!!
זאת גישה של קבוצה גדולה
Re: זאת גישה של קבוצה גדולה
בטח מדברים ככה כי האו לא פוגע....
מעניין שעל בוזגלו הם לא אומרים את זה שכל חודשיים העניין שלו ומעבר להפועל ת"א עולה בתקשורת.
מעניין שעל בוזגלו הם לא אומרים את זה שכל חודשיים העניין שלו ומעבר להפועל ת"א עולה בתקשורת.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נו באמת. הם מאוד מעוניינים להשתחרר מהחוזה הגבוה של קולאטי והם גם מאוד מאוכזבים מהיכולת שלו. זאת לא דוגמה טובה.dardasmiley כתב:שימו לב מה אומרים במכבי על עזיבתו הצפויה של קולאוטי:
"...אם קולאוטי רוצה לעזוב, אין בעיה ולהתראות. אנחנו לא מחזיקים אף שחקן בכוח ולא משנה מי הוא ומה מעמדו בקבוצה וכמה הוא תורם. אף שחקן לא עושה לנו טובה שהוא משחק אצלנו..."
https://www.one.co.il/Article/171469.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ככה מדבר ומשדר מועדון גדול, אף שחקן לא מעל הסמל, לא משנה איך קוראים לו או כמה הוא מרוויח, ואיך זה קשור אלינו? על אף שחקן שעשה פוזות על הפועל ב"ש בשנים האחרונות לא יצא מישהו ואמר דברים בסגנון הזה.
לא משנה מי את או מה אתה לשחק בהפועל ב"ש זו זכות!!!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- dardasmiley
יש משהו נכון בזה שזה נאמר בעיקר בגלל/בזכות זה שהוא קולאוטי ולא בוזגלו, אבל אני מדבר על גישה של מועדון וזה משהו שכן יש לנו ללמוד והרבה.
אתה מדבר על מכבי ת"א?
אף שחקן לא יותר גדול מהמועדון?
אני צריכה להזכיר לך משהו?
אף שחקן לא יותר גדול מהמועדון?
אני צריכה להזכיר לך משהו?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)